Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
adolfo01
üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshop.com-nál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva,azután meg valami Bart-tal magyar lokalizációt csinálva teljesen magyaríthatod, ahogy itt fönnebb Jiayu-G3-mal ilyenről már beszámolnak, vagyishogy a zopo romba tán már ott a shopban is bele van főzve magyar nyelv is... )
mert ugyanis
, az ottani fórumozók szerint csak akksiban és kamera-megapixelben (és support talán) különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
( korábban már )
-
tthom
senior tag
válasz
adolfo01
üzenetére
UNISTORE,
nem tudom, a who are we-ben azt írja, hogy
passing directly from the producer to the consumer with the possibility of direct shipment of the object, thus reducing the total price of the product purchased.
Szal olyan, mintha kínából érkeznének közvetlen.. Akkor meg vám és még ami kell.
Szállításnál meg:
Since the shipment is made directly from a foreign company is not part of the European community law there are duties to be paid, UNIstore not be held responsible if any customer could pay a fee to collect the package in addition to the price of the product purchased .
Szóval felejtős, főleg, hogy így meg még rohadt drága is.. Kb. 1 dollár = 1 euró..
-
Bubcsi56
csendes tag
válasz
adolfo01
üzenetére
Én most hétfőn zopomobileshop-ból vettem (amit linkeltél) 240+9root+50szállítás Olaszból DHL. No vám és áfa mivel EU-ból jött!!! Olaszországi szállítást csak DHL-el lehet kérni 50-ért, de egy nap alatt itt volt!
A magyar menü alapból benne van, mert multilingual rom van benne. A root csak a kínai appok kitakarításához kell, én így kaptam, normális GooglePlay, Gmail, Facebook, Skype, Twitter, YouTube föltelepítve, működőképesen.
Fateless!
Készülnek vele és róla a képek, lehet már holnap elérhetőek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest