Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz Viktor77 #82550 üzenetére
Köszi!
A mai rendszerek alapból (Android 9/10) mennyi helyet foglalnak a belső tárhelyen?
A játékokat lehet telepíteni SD kártyára vagy csak belső tárhelyre?Melyik a fontosabb? Ram vagy Rom? Mert vagy 3/32GB és 3/64GB is.
A Huawei-t nem üldözik ki a Googlétól? Nem arról volt szó, hogy nem lesz Playstore?
-
Viktor77
titán
válasz coolpet #82552 üzenetére
Olyan kb. 18-20 giga marad üresen. Zenéknek, filmeknek van bővítési lehetőség.
Erre azért sok app ráfér.
Több ram számít, a tárhely bővíthető, a ram nem.Az eddig megjelent termékekre semmiféle korlátozás nem érvényes. Amin van/volt PS azon marad is.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
coolpet
senior tag
válasz Viktor77 #82553 üzenetére
Még egy kérdés: Látom hogy valamelyiken Android 8, van ahol 9, és van ami 10-el jön.
Van valami egetverő különbség alapfunkciókban, teljesítményben?
A 18-20GB marad üresen gondolom a 32GB-osra érted. szóval olyan 10GB kb az alaprendszer?A jelenlegi LG GPad7 (v400) tab az 1/8G, és Android 5. Ebből olyan 5-6GB a rendszer.
-
Viktor77
titán
válasz coolpet #82556 üzenetére
Azt döntsd el te, hogy 1 giga ram megér-e neked 12K-t. Nekem S7-es telefonom van, 8-as Androiddal, nem nagyon tudok 1 giga alá menni üres ramban. Meg van egy Huawei MediaPad M3 Lite 8-am (7-es Android), ez 3 gigás, de itt sem tud elfogyni a ram.
Én azt mondanám, hogy egy ekkora gyereknek elég a 3 giga, akár több évre is, főleg, hogy a telefon nem kap nagyobb Androidot, ami több ramot igényelne.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz coolpet #82556 üzenetére
Ha árérzékeny vagy akkor veheted a 3/32 verziót is nyugodtan, ami 60 alatt megvan. Tanuláshoz elég lesz a 3 GB ram is. Játék csak módjával, mert ezek a tabletek nem erőgépek, de egyszerűbb játékokkal nem lesz gond (mondjuk ezen a 4 GB ram sem segít, nem visz előrébb)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
syC
addikt
Sziasztok! Milc fényképezőgéphez keresek ios / android tabletet kontrol monitorként. Igszándiból használt készülékben gondolkodom, méghozzá egy ipad mini 2-ben. Android vonalon létezik alternatíva?
Ami kell: kijelző felbontás, mondjuk 1080p, fényerő ( szabadban minél jobban lehessen látni ellenzővel), akksi idő ( nyúzás mellett 10 óra mondjuk)
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
•
-
cidalain
veterán
10 óra akksiidőt, 10 óra képernyőidőnek érted? (full fényerőn, kint szabadban). Mekkora a keretösszeg?
Androidban az 1080p csak a drágább készülékekben van, így használtból olyat tudsz csak venni ami korábban csúcs gép volt. Samunak általában jó a fényereje.
Vagykínai tabot veszel olcsón, nagy kijelzővel, viszont ezek elvéreznek a napfényben.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Ilyen paraméterekkel nem nagyon lesz androidos használtan 40-ért.
Eleve az elmúlt pár évben nem csináltak jó 8" körüli gépet. Samsung Galaxy Tab S2 8" (SM-T710 vagy SM-T713) maximum ami megfelelhet az igényeknek, kérdés ugyanakkor hogy 40-ért tudsz-e venni használtan. Illetve hogy az akkuja milyen állapotban van (mondjuk ez az iPad Minire is érvényes)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Egy idősebb ember számra, pusztán netezésre és kommunikációra (Skype, Telegram, Facebook) megfelelő lehet a Huawei MatePad T8? Úgy látom ez már a GMS nélküli generáció, viszont a megkapott árkeretembe beleférne.
-
veterán
-
leviske
veterán
válasz gusthy #82568 üzenetére
+ rothfb: Köszi a gyors választ. Az a baj, hogy anyám ismerősének lesz, így azt nem mondhatom, hogy csak a keret duplájáért veszek tabletet. Plusz 1GB memóriáért meg nem mernék neki 6 éves tabletet venni (40k körül hirtelen a Sony Tab Z3-at találtam).
Mindenesetre végül én is elriadtam a Huawei-től a GMS hiánya miatt, mert a Youtube nem tudom mennyivel erőforrás igényesebb böngészőből felkeresve és arra sem akarom kényszeríteni, hogy folyton engem vagy valami más ismerőst kelljen keresgélnie új APK telepítésért. Így végül egy bontott dobozos(?) Lenovo M10 lesz az alzáról, ami még sikítva belefért a keretbe.
-
törölt tag
Milyen 10 colos tabletet lehet itthon kapni gyerektokkal? Egyedül a lenovo tab 4 10-et találtam de azt is már csak külön-külön elvétve.
-
cidalain
veterán
válasz #82372352 #82575 üzenetére
Mi az, hogy gyerektok?
Ha csak egy kicsit vastagabb, ütéstől védő tok, akkor tökmindegy.
Vegyél egy Huawei Mediapad T5-öt, és rendelj hozzá kínából egy rugged silicone case-t aztán kész. A tok itthon horror áron van. Úgymond gyári tok nem nagyon van ezekhez, max a mágneses flip cover, de az is csak a drágább tabokhoz.T5 tok pl, utánajárás nélkül, nem biztos, hogy a legjobb áron: [link]
Vagy kifejezetten gyerektok szintén T5-höz, ha minden igaz: [link][ Szerkesztve ]
-
Rotyi
aktív tag
válasz cidalain #82576 üzenetére
Én tanultam oroszt, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell innen rendelni...
T5-t vettem a lányomnak, ha kijön a bizonyítvány meg is kapja. Még biztosítást is kötöttem rá, de valami strapatok kellene. Az elsőt amit linkeltél spec csak feketében találtam gyors keresés után itthon és csak 4300Ft-ért. Tudnál valahogy segíteni?Ami majdnem az, az nem az!
-
cidalain
veterán
A 4300 jó ár itthon, ha személyesen át tudod venni, (és nem kell még rá 1500 postát fizetni), akkor csak egy kicsit drágább, mint kinából, viszont azonnal megvan, simán megéri. A kínai rendelések nekem most lassan jönnek, kb 2 hónap...
-
-
gusthy
veterán
válasz kekesj #82584 üzenetére
A gmail appot valóban nem tudod használni, a gmailt természetesen igen, a huawei mail segítségével. A YouTube-ra is vannak alternatív megoldások (böngészőből vagy pl. a PlayTube alkalmazással a HMS-ből), valamint némi küzdelem árán a GMS is felküzdhető, de tény, hogy nem annyira sima ügy, mintha bekapcsolás után fenn lenne. Amúgy egy meglévő telefonról PhoneClone-nal a GMS appok jó része is áthúzható.
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Mi az az GMS? Google media services?
Beszélgettem kollegákkal, és azt a javaslatot tették, hogy 2 éves rendszercsippel és Oreoval szerelt tabletet már ne vegyek, mert frissítés után olyan lassú lesz, hogy 'perceket' várok a böngészöre is hogy betöltsön.
Telefonon ezt látom, a zsír, 0 kilóméteres telefonok mint a villám, egy év múlva meg mintha úgy vonszolná magát a sok frissítés után. Persze a csúcskategórián (mint az S8-am) annyira nem érződik, de az Alcatel 997D-men igen .
Mik azok amik frissek, és belefér egy 100K-s keretbe? Játék szeriontem eléggé prioritást fog élvezni. 10".
Köszönöm, P
-
Viktor77
titán
válasz coolpet #82588 üzenetére
A kollégáid hülyeséget beszélnek.
Nekem M3 Lite 8-am van, 7-es Android, nagyon nem 2 éves chip és nem kell perceket várnom gyakorlatilag semmire. Max ilyen 1-2 sec (szóval látni a várakozást, de cseppet sem zavaró).
Az S7-em meg köszöni, még mindig mint a villám (még mindig 180K Antutu, ami nagyon sok új középkategóriás telefonnál jobb).Játékra 100K-ért inkább külföldről valami, itthon a Samsungok meg az Ipadek vannak, de azok nem 100K-k.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz coolpet #82588 üzenetére
Szerintem is hülyeséget beszélnek. 100k alatti tabokon nincs is android verziófrissítés
Kérdezd meg a kollégákat, hogy beszállnak e a büdzsébe, hogy frissebbet vegyél. Vagy ha legközelebb valamelyik dilemmázik hogy Astrát vagy Focust vegyen, te kösd az ebet a karóhoz, hogy azok szarok, nincs bennük elég erő, ha te most kocsit vennél 350 LE alá nem adnád. Az alatt lassan a Teszkóparkolóba sem fogják engedni hogy behajtson.
Ami belefér 100k-ba az a Huawei Mediapad M5 Lite 4/64GB.
Ami ennél jobb lenne játékra az a Samsung S5e, vagy S6 Lite, de ezek inkább 130-140k.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalót nem akarjátok aktualizálni?
Létezik valami összehasonlító excel a tabokhoz? -
Dr V
őstag
Üdv!
Lenovo tab e7 7104F esetében power+hang fel esetén fast boot jön elő, nem a recovery mod. Hogyan tudom a recoveryt előcsalogatni? Hard reset kell mindenképpen, revovery alól vagy romot újrahúzni.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
cidalain
veterán
Hang le + power?
Amint megjelenik a logo bekapcskor, akkor a power gombot engedd el. Ha esetleg nem így csináltad a hang fel esetén akkor persze azzal is meg lehet így próbálni (mind a két hangerő gombot írják Lenovo fórumon is, így nem egyértelmű melyik a jó, de az egyikkel mennie kell)
A power elengedése után a Lenovo logo nem sokkal később android robotra vált. Akkor elengeded a hang gombot is. Majd powerrel belépsz a menübe, és ott hanggal navigálsz, power a kiválasztás.
Ha sikerül, írd meg légyszi melyik verzió kellett.[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz cidalain #82596 üzenetére
Próbáltam, amit írtál.
Hang fel esetén fast boot.. ennyit ír ki, onnét csak reset.
Hang le és begada a logó, csak reset.
Létezik, h az oreo go edtition ilyen hulladék és nincs benne rendew recovery?
Találtam hozzá gyári romot, de mivel nincs download mod, így hiába.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App