Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
cidalain
veterán
válasz galuska95 #82449 üzenetére
Az pont jó is lesz. Olcsóbban nincs értelmesebb, jobb specifikációjú, drágábbat meg eleve nem is szeretnél, szóval megérkeztél. Akciósan meg lehet csípni 60 alatt kicsivel.
(#82450) coolpet
Igen, az a minimum. Ez alatt csak 2 GB-os tabletek vannak, ami kb olyan lenne hogy nem lenne előrelépés. Papíron igen, de használati érzetben nem. Az az LG android extra jó smooth rendszer volt, a mai 2 GB-os gépeké meg nem igazán az. Szóval kell a 3 GB ram, ha 2-3 évet normálisan használható gépet szeretnétek (persze ez lehet több is, az LG sem úgy indult nálatok gondolom, hogy 5 évig használjátok)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
JayZ
tag
Sziasztok! 8 colos tabletet keresek és nagyon tetszik az alldocube M8. Ami tetszik még, a xiaomi mipad 4 global, csak picit drága 80.000huf környéki áron. Honnan lehetne beszerezni legolcsóbban? Kifutó termék tudom.. Valami kupon vagy akármi? Nagy xda fan vagyok és a mipad4-re bizony fincsi kis romok vannak, ez a motiváció.. Az alldocube meg ár/értékben szupernek tűnik köszi szépen!
-
coolpet
senior tag
válasz milkabrams #82456 üzenetére
Kezdek rájönni, hogy csak én vagyok ennyire pénzsajnáló, mindenki megveszi ami kell neki ha sokba kerül is.
Én meg évekig kérdezgetem, nézegetem a dolgokat Azért egy tabletért sajnálok 100K-t, azért már egy 2 éves csúcskategóriás telefont is kapok újan.
Tavaly vettem a Samsung Galaxy S8-amat 140K-ért.20 év alatt ezek a telefonjaim voltak, hatalmas ugrás volt:
Siemens M35i
Sansung SGHx450
Samsung GT5350 Shark
Alcatel OT 997D
SGS8Cirka 4-5 évet ment mindegyik, és nem működőképtelenség miatt lettek cserélve. Minegyik 30K alatti telefon volt
Szóval ezt a LG GPAD 7-et is 40-ért vettem még valamikor 2014 nyarán, és akkor ez egy nagyon komoly tablet volt.
Most is ebben az árkategóriában gondolkoznék, de a mai kornak megfelelő hardverrel.
Ebben már akkor volt 1GB/8GB, akkor igy 6 évvel utánna miért nincs ehhez megfelelő allternatíva ebben az árkategóriában? egy 3/64-est tudnák elképzelni helyette. -
Somatom
veterán
válasz coolpet #82458 üzenetére
A teló az nem tablet. Pár hónapja vettem egy 2 éve csúcs telót (az aláírásomban) újonnan, 225 -ért. Az nem 100. Másrészt mindenkinek más képvisel értéket. Sosem értettem azokat, akik 10 millát képesek elkölteni autóra. Annyiért egy új Harley Davidson -t lehet kapni és talán még maradna drogra, meg kurvákra.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
Sajna mostanában már nincs kupon Mi Pad 4-re, 250 dollár körül lehet beszerezni most. Amikor volt kupon, akkor 200 körülre ment le az ára.
(#82458) coolpet
Az árak, és a fizetések is emelkedtek. Számold hozzá a pénzromlást az elmúlt 6 évben! Akkoriban 60-nal volt olcsóbb az euró, a dollár meg közel 100-zal. Akkor most a 40000 akkori forinthoz ha ezt hozzávesszük, simán kijön az hogy ma már 60-ért kapod az első normális gépet itthon, amiben 3 GB ram van.
Az, hogy a 7" méret már inkább csak a semmire sem jó alap gépekben van, a 8" sem nagyon preferált, arról meg a gyártók és a piaci igények tehetnek. De hát ez van, ezzel nem tudunk mit csinálni.
Kínából van lehetőség 35000 környékén értelmes 8-ast venni, Chuwi Hi9 Pro például, de itt meg a macerás garancia, és egy-két egyéb kompromisszum szükséges (minimum 1 hónap, míg megjön. A kijelzők fényereje gyengébb, akku nem olyan bika, sw-t nem optimalizálták agyon, frissítés abszolút nem várható, stb)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz coolpet #82461 üzenetére
Mindegyik 2 GB ram, és csak HD kijelző.
Ezekből inkább a Huawei T3, de az is ezer éves már. Samu új, de +10 ezres a többihez képest.
Most épp kapható az Alzán Lenovo M8 3GB rammal fullhd kijelzővel, 9-es droiddal 60 alatt: [link][ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
-
coolpet
senior tag
És ez?
https://www.lenovo.com/us/en/tablets/android-tablets/lenovo-tab-series/Lenovo-TB-X606/p/ZZITZTATBDX
4/64-es, 200USB-ért(ha lesz készleten) Lenovótól.
-
cidalain
veterán
válasz kekesj #82470 üzenetére
Van 4G képes tablet is, amibe beteheted a SIM kártyádat.
Általában minden típusnak van csak wifis, és 4G képes verziója is. Utóbbi kicsot drágább persze az alaphoz képest.(#82469) Xavius
Samsung Galaxy Tab S5e
Ez az elérhető legjobb 150-ig. Vannak olcsóbbak is, de azok kevesebbet is tudnak.[ Szerkesztve ]
-
Greencorso
újonc
Szevasztok! Huawei T5 4Gb-64Gb vagy Lenovo P10 4Gb-64Gb a jobb. Előre is köszönöm.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Pár honapja vettem egy tokot a Huawei Mediapad M3 8.4 tablethez,anyum használja de szépen megrepedt a tok.PEdig vigyázva is volt rá.
Most ezeket néztem ki.
És itt.
Ezek tudják a "wake up" funkciót?
Nem látom a leírásban.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
cidalain
veterán
Ezek úgy működnek, hogy a tokban van egy mágnes, a tabletben meg egy érzékelő, semmi extra. Kérdés, hogy a kinézett tokban van-e ilyen mágnes. Ezt sajna nem tudjuk mi sem. Telefonon szerintem meg tudják mondani.
(#82476) Greencorso
Én a lenovot nem venném a snapi 450 miatt, szerintem a Huawei jobb. De mondok még jobbat a T5 4/64-nél. Ha a keret kicsivel mehet feljebb, vegyél Mediapad M5 Lite 4/64-et. Ugyanaz az alaphardver, viszont sokkal nagyobb akku, több szenzor, plusz érintőtoll opcióban (figyelni kell mert van toll nélkül is)(#82474) Xavius
Ha az nem visz el valami játékot, akkor semmilyen más androidos tablet sem fog.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Xavius #82479 üzenetére
Ja bocs, közben visszatértél az S5e-re? Én meg az S6-tal folytattam :)
Persze ez gyengébb gép, mint az S6. De adott összegből szerintem a legjobb. Nem tudom mikkel játszik a gyerek, de ha eddig is elpöttyögött valamivel akkor ez csak jobb lehet. Hacsak nem valami csúcs-csúcs 400k-s telója van.
Sajnos nincs összehasonlítási alapom az Ipaddal, se ez, se az nem volt még a kezembem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
milkabrams
őstag
válasz Xavius #82481 üzenetére
Sokkal gyengébb, én biztos nem venném ipad helyett. A másik az optimalizálás, az a snapi 2 év múlva már döcögni fog akkor is ha ez nem indokolt.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
veterán
válasz Greencorso #82476 üzenetére
Nekem Lenovom van. Semmi gond vele. Pár embernek itt fóbiája van, mert idősebb a Soc, de még jó, hogy itt nem kérdeztem, mert akkor lemaradtam volna a P10-ről, kár lett volna.
Van Huawei is a családban, kettő is, T5 10 colos 3/32-es és M3 8,4 colos. Mindkettő szuperül működik. Bármelyik vehető a kettő közül.[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
válasz cidalain #82478 üzenetére
Köszönöm.
Ez elvileg azonos azzal amit néztem csak Gigapack Galaxy NotePro 360° bőr védőtok.És tudja is a funkciót.
A kettő között van különbség vajon?Az árán kívül?
Huawei Mediapad M3 8.4, mappa tok, elforgatható (360°)
Tok álló, bőr hatású (FLIP, asztali tartó funkció, 360°-ban forgatható) FEHÉR
Köszi.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Ismét én,bocsi.
De hogy lehet ekkora árrés?
A leírás és a külső hasonló.Köszi.
TABLETTOK HUAWEI MEDIAPAD M3 8,4 (8.4 COL)- FEKETE FORDÍTHATÓ MŰBŐR TABLET TOK
Tok álló, bőr hatású (FLIP, asztali tartó funkció, 360°-ban forgatható) FEKETELENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
milkabrams
őstag
válasz Xavius #82486 üzenetére
Google a barátod én csak a tapasztalataim írtam le, 2018-ben a Térkép progi úgy szétgyilkolta a snapi 820-at, hogy öröm volt nézni. 2012-ben a tegra 3 elég volt arra hogy 1080p youtube és play telepítés menjen egyszerre, bármi akadás nélkül, 3 évre rá a 480p is szaggatott, 2015-ben samu galaxy tab pro attól is szaggatott, ha chrome üres lapon lehúztam az értesítési sávot... nyilván nem arról van szó, hogy szándékos a dolog.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz milkabrams #82488 üzenetére
A google play telepités még mindig elég gyilkos dolog tud lenne egy bizonyos szinten.
2012-ben még elég nagy eséllyel h264- el ment az youtube videó, rá 3 évre meg mint ha már elkezdték az át állást a vp8-ra, aminél meg lehet még nem volt normális hw gyorsitás sem.
-
milkabrams
őstag
válasz aprokaroka87 #82489 üzenetére
Csak fura, hogy anno a tegrát nem fogta meg kb. semmi sem, most meg az s9 is megérzi és egy csomó ilyennel találkozok, ami miatt kezd tele lenni a f...om az androiddal, megveszem a 2-3x erősebb kütyüket, de kis idő és ugyan úgy használhatatlanok lesznek, mert ugye valahogy meg kell vetetni az újat.
-
milkabrams
őstag
válasz Xavius #82494 üzenetére
Igaz, lehet hogy tovább bírja, de a probléma ugyan az. Ha ennyiért vennék tabletet, gondolkodás nélkül ipad és nem csak a hw miatt.
-
Somatom
veterán
válasz milkabrams #82495 üzenetére
Úgy tudom, hogy azon nem lehet Androidot futtatni.
-
Somatom
veterán
válasz milkabrams #82499 üzenetére
A topik címe "Androidos tablet". Akkor melyikünk viccel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest