Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ha kiteszel valamit a kezdőképernyőre, persze, hogy amúgy az alkalmazások között megmarad. Az alkalmazások résznek pont az a lényege, hogy ott az összes alkalmazás megvan. Nem a kezdőképernyőkön ömlesztve. A kezdőre csak azokat rakod ki (akár több oldalra), amiket gyakrabban használsz. Nincs káosz a kezdőlapokon és tudsz róla törölni, új ikont kirakni.
Én egyből átállítom mindenhol, ahol nem így van.
Az órás problémában nem tudok segíteni. Azt látnom kellene élőben. -
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ha átrakod, az összes eddig rendezed ikonod vagy átrendeződik, vagy eltűnik a kezdőképernyőkről. De ha átrakod drawer-ba, el tudod távolítani az ikonokat anélkül, hogy letörölnéd az adott appot. Mivel lesz egy appos "részed", ott majd megtalálod őket. Mindet. Amíg tényleg el nem távolítod bármelyiket.
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Az eltávolításra mit csinál?
Ja várjál csak. Neked a kezdőképernyő stílusa nincs átállítva. Nincsen külön alkalmazások csoport középen lent, hanem minden a kezdőképernyőn és társain van. Mint az iphone-oknál.
Át kell állítani a kezdőképernyő stílusát. Rajta kell tartanod az ujjad üres területen és ott valahol a beállításoknál, ha jól rémlik angolul van a menüben, mert az nincs lefordítva.
Most nincs nálam a tablet, másikról írok. -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Persze, hogy akkor már kötelező. Hiszen ha nem ismeri fel az arcod vagy az ujjlenyomatod bármi miatt, a pin, jelszó vagy minta megadásával be tudj lépni.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem alap. Ki is lehet kapcsolni. Én csak itthon használom a tabletet, ezért nincs rá semmilyen kód, minta, jelszó bekapcsolva. Nfc sincs benne, de ha lenne sem használnám egy tabletben. Ugye nfc-s fizetésnél kell valamilyen képernyőzárat beállítani.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak 4 Gb ramos létezik. Legalábbis így tudom.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem. Van 4/128-as is. Legalábbis a 2022-es verzióból (P613, P619 lte) biztosan van.
-
válasz
totopad
üzenetére
Budget opció szerintem HDR-t biztosan nem fog tudni, oda valami oled kijelzős tablet kellene minimum. Az meg nem lesz budget, annak ára lesz. Az 5G-s mobilnet sem a budget kategória. Mondjuk Magyarországon eléggé gyerek cipőben jár az 5G, bár sok helyen van, nem gyorsabb a 4G-nél.
-
Infó: Samsung Galaxy Tab S6 lite 2022 tegnap Android 14, OneUI 6.0-t kapott.
-
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Nem. Amint a Google Play rendszerfrissítés 2023 november 1-re frissül, azonnal sokszorosára nő a bootolási idő. Semmi progi, app nincs rajta. Csak ami alapból rajta van.
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
A kérdés nem az volt, hányszor indítsam újra az eszközeim.

Ha tudsz megoldást, örömmel veszem. Ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatod, mert van ilyen tableted, azt is köszönöm ha leírod. Bármi más, pl hogy hányszor mit indítsak újra, nem releváns számomra. Te úgy csinálod, én meg máshogy. Ha nem használom, kikapcsolom és úgy töltöm. -
Kérdés. Alldocube Iplay 50 mini pro készülék az alany.
Az elején gyorsan bootolt, ahogy kellett. Mióta a Google Play rendszerfrissítés 2023 november 1 lett, azóta a bootolási ideje 3-4-szerese az eredetinek. Alapra raktam többször is, amíg a fent említett GP rendszer nem frissül, addig gyorsan bootol. Viszont sajnos nem lehet elkerülni a frissülését, bármit csinálok. Ha manuálisan nem is, de előbb utóbb automatikusan frissül és onnantól a fenti "hiba" áll fenn. Mást nem lehet tapasztalni, ha már működik a rendszer, semmi különös.
Más, akinek ilyen tabletje van nem tapasztalt valami hasonlót? Nincs valami megoldás rá? Az alaphelyzeten kívül, mert az csak ideiglenesen oldja meg. -
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nálunk is ez volt. A verify után még finalizing is lesz.
Jó lassú lesz az is.
Amúgy nálad is lassan bootol be? Nálunk két ilyen tablet van, egyik a gyengébb 4/64-es változat, az kétszer bebootol, amíg ez a "gyorsabb" egyszer. Aztán ha már felállt a rendszer, gyors, csak a boot idő sok. -
válasz
Graphics
üzenetére
A számból vetted ki a szót. Beszél valaki valamiről, erre tök másról ír, ráadásul a Lenovo sokkal drágább.
Itt inkább az a kérdés, itthon akar venni vagy bevállalja a Bangoodot például. A mini Pro más kategória, ne hasonlítsuk már a 8 Gb ramot, 256 Gb tárhelyet, fullhd-t, sim helyet, G99-es procit egy kétszer annyiba kerülő 4/64-es, sim nélküli Unisoc procis tablethez. -
válasz
Reynaldo
üzenetére
Vicc, hogy az Alldocube IPlay mini Pro-t, 8 Gb rammal, 256 Gb ufs 2.2-es tárhellyel, 4g LTE Volte, Vowifi sim hellyel, telefonálási, mobilnet lehetőséggel, AC-s wifivel, gps-el, ugyanezzel a G99-es procival, korrekt 8,4 colos kijelzővel vettem 47 000 forintért. Igaz, android 13-ról nem fog frissülni, de biztonsági frissítéseket kapni fog.
Ez a Samsung meg 64000 és 4/64-es sim kártya hely nélkül. Vicc. -
A buktatója? Ez egy kínai eladó, akitől jönne a tablet. Ez azt jelenti, hogy nem tudni mikor érkezne. Most BF miatt főleg. Én csak EU raktárból vennék. Aztán gyanúsan olcsó, bár azt írja global, nem kínai belpiacos. Gyanús. Kamuszagú.
A tablettel nincs szerintem gond, létező termék. Jó hardverrel. Az, hogy euban nem ismert, nekünk van alldocube tabletünk 2 is, tökéletesen működnek, pedig nem Samsungok.
Ezt, amit írtál, én konkrétan nem venném (Aliról amúgy sem, sok a kamuzós eladó), mert gyanúsan olcsó és mert egyenesen Kínából jönne, ami miatt sokáig húzódhat a kiszállítás. -
72 000 forint és még tokot és képernyővédő fóliát is kapsz.
-
Pl Teclast T50 a bangoodon. G99-es proci 8Gb ram, 256 Gb tárhely, 11 colos, 4g modemmel, ac-s wifivel, gps, android 13-al 95000-ért. Sajnos jelenleg csak ennyiért és Kínában van.
Volt nem rég akciósan kuponnal 80 körül eu raktárból. Black Friday-es akcióban. Nem rég rendeltem egy tabletet eu raktárról (nem ezt), egy hét alatt megjött perfekt.
Nyílván a gari nem játszik. -
-
válasz
rmehesz
üzenetére
Röviden: Nem és Nem!
Amelyik tablethez jár pen, vagy kapni hozzá valót speciálisan, az tud ilyesmit, amelyikhez nem jár, vagy nem lehet kapni, nincs, az nem tud.
A töltésre szolgáló usb c nem alkalmas képtovábbításra. Korábban volt olyan tabletem, amelyiken volt hdmi kimenet, arra rá lehetett kötni tv-t, vagy projektort, de manapság nem láttam ilyen tabletet.
Majd a nálam okosabbak kiegészítenek, ha tévedek vagy lennének kivételek bármelyik kérdésed kapcsán is. -
Sziasztok.
Rendeltem Bangoodról cseh raktárból a mai napon egy Alldocube IPlay 50 mini tabletet.
Valaki meg tudná mondani, hogy kb mikorra várhatom és ki fogja kiszállítani?
Előre is köszönöm a választ!
-
válasz
RedCactus
üzenetére
Az elődje Android 11-el jött ki és Android 12-re frissült. És kész. Ahogy mondtam nagyon jó gép, de a frissítés nem az erőssége a Lenovonak.
Szerk.: Közben megtaláltam ezt: linkSzóval a gen2-es Lenovo P11-ek Android 12-vel jöttek ki és két főverzió frissítést fognak kapni. Legalábbis ez várható. Android 14 is jönni fog.
-
válasz
fcbarca
üzenetére
A Samura több frissítést fogsz kapni, viszont nekem biztos nagy lenne a 12,4 col. Én az általad említett lenovo elődjét használom már egy ideje, annak is az 5g verzióját, amiben a snapi 750g-s proci van, 8 Gb rammal és 256 Gb tárhellyel és nagyon elégedett vagyok vele. Ez még nem oled, de a kijelző is korrekt. Viszont Android 12-nél nem lesz rajta újabb, mert egy főverziót frissült. Igaz még ezzel is ellehetek évekig. Amúgy meg egy nagyon jó tablet. Gyors, fluid. A rendszer is jó.
Mondom ezt úgy, hogy amúgy a Samuk is nagy kedvenceim, telefonok és tablet is van a családban. Szóval neked kell eldöntened.
-
válasz
galervin93
üzenetére
Csak a 2022-es verziót vedd, amiben már a Snapdragon 720g proci van.
A linken lévő stimmel. -
válasz
üzenetére
Nem rég vettünk S6 lite 2022-t és jó a kijelzője, semmilyen furcsaságot nem tapasztaltunk. Amit te láttál, az valószínüleg nem jó vagy tükröződött.
Ugyan nem oled, de korrekt a kijelző és még két android főverziót biztosan kap, mi A13-al vettük. Megkapja majd a 14-et és 15-öt is. Nem egy atomvillanás a hardver, de folyamatos, amire kellett, tökéletes. -
válasz
Baga19830701
üzenetére
Semmi...

-
Eltávolodtunk az androidos tablet topictól és közeledtünk a kalózkodós témához... Ez így nem okés.
Meg amúgy is, aki többet néz Youtube-ot, nincs havi 5 péksüteménynyi pénze előfizetni? Ne szórakozzunk már. Ráadásul jár hozzá a Youtube Music, ahol rengeteg zenét megtalál, olyan mint a spotify. -
válasz
kory24
üzenetére
Én nagyon kellemesen csalódtam ebben a snapdragon 750g-ben. Mondjuk ez a proci csak a Lenovo P11 5G-ben van, ha jól tudom. A többi P11 modellben nem ez van.
Na megnéztem, a P11 plusben Mediatek Helio G90T van, a pro-ban meg snapi 730G. Természetesen most az első generációs Lenovo P11-ekről beszélek...
-
Te miről beszélsz???
mediatek dimensity 700 vs Snapdragon 750gA tabletemben snapi 750g van. Nem játékproci de akadásnak nyoma sincs. A tphone-ban meg a mediatek proci van. Teljesítményben hasonlóak, de a snapi sokkal jobb proci. Takarékosabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nyomtató topik
- EAFC 26
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi