Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Viktor77 titán Mennyi ilyet kipróbáltam (szintén a fenti probléma)... 
 Egyik sem működik. Ok, hogy több lépést kínál, csak éppen mondjuk 1-5 között nem változik a hangerő. És így mindegy, hogy 2 lépésben éred el a 10-es fokozatot, vagy 10-ben.
 Nekem csak az segített, hogy a tabletem Dolby Atmos-os, ebben van custom EQ, itt az összes frekvenciát lehúztam minimumra.
- 

Viktor77 titán válasz  Csabesz666

üzenetére Csabesz666

üzenetéreEgyikre sem találtam semmit (illetve a Huaweire Cyogenmodot, de azzal sem lennél előrébb), de mindkettő igen lassú, így sokra nem mennél velük. 
- 

Viktor77 titán 
- 

Viktor77 titán válasz  LederTibor

üzenetére LederTibor

üzenetéreEz érdekes, most megnéztem a Huawei M3 Lite 8-amon pár 60fps-es videót és hibátlanok. 
 Ez valami bug lesz.
- 

Viktor77 titán válasz  cidalain

üzenetére cidalain

üzenetéreEzt kellene megérteni: "terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni". Azzal, hogy te beírod, hogy mi hol olcsóbb, nem hirdetsz. Azzal, hogy beírod, hogy másnak az aprón van valamilye, nem hirdetsz. Azzal, hogy beírod, hogy neked van ilyen-olyan eladó dolgod, hirdetsz. 
 Csak abba gondolj bele, hogy ha lehetne ezt csinálni és nem egy ember írná be, hogy neki van ilyenje eladó, hanem 20, akkor mi lenne a szakmai topicokból.Ezért lehet beírni az adott bolt nevét, csillagozás nélkül is. Ha tied a bolt, akkor értelemszerűen nem. De mondom, itt zárjuk le, szerintem. 
- 

Viktor77 titán válasz  cidalain

üzenetére cidalain

üzenetéreEbbe most nem mennék bele, de nem fér bele. (Mellesleg saját apró, ahogy látod.) 
 "A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."Akár kérdezd meg a modker topicban, ha nekem nem hiszel, részemről itt lezártam. 
- 

Viktor77 titán válasz  Fejlesztő13

üzenetére Fejlesztő13

üzenetéreItt is írnak a problémádról, sajnos megoldás nincs. 
 Néztem YT videót, ott szépen vitte a srácnak az 1080-as videót.
- 

Viktor77 titán Őőő, mi? Ennyiért szeretnél normális tabletet, ami még játékra is jó? Nincs ilyen. Játékra még a triplájáért sincs (már ha nem aknakeresőre gondolsz, de ezt szokták jelezni). 
 20K-ért aprón mennek az 1 gigás szarok, nem hogy újonnan valami értelmes, legalább 3 gigás.
 Az első ajánlható tablet az a Huawei T5 2/16-os veriója, és az is 48K-nál kezdődik.
- 

Viktor77 titán válasz  Fejlesztő13

üzenetére Fejlesztő13

üzenetéreBöngészőből nézed vagy appból? Esetleg megpróbálhatod a Vanced-et. 
- 

Viktor77 titán válasz  baal-amiga

üzenetére baal-amiga

üzenetéreMondjuk nem értem ez miért baj (persze értem), az S7-em se frissül március óta (de ez sem lenne kötelező), az Androidja is régi, aztán mégis hibátlanul működik. 
 Az M8 Lite tabletem meg még régebbi, azzal sincs gondom.
- 

Viktor77 titán 
- 

Viktor77 titán válasz  coolpet

üzenetére coolpet

üzenetéreA kollégáid hülyeséget beszélnek. 
 Nekem M3 Lite 8-am van, 7-es Android, nagyon nem 2 éves chip és nem kell perceket várnom gyakorlatilag semmire. Max ilyen 1-2 sec (szóval látni a várakozást, de cseppet sem zavaró).
 Az S7-em meg köszöni, még mindig mint a villám (még mindig 180K Antutu, ami nagyon sok új középkategóriás telefonnál jobb).Játékra 100K-ért inkább külföldről valami, itthon a Samsungok meg az Ipadek vannak, de azok nem 100K-k. 
- 

Viktor77 titán válasz  coolpet

üzenetére coolpet

üzenetéreAzt döntsd el te, hogy 1 giga ram megér-e neked 12K-t. Nekem S7-es telefonom van, 8-as Androiddal, nem nagyon tudok 1 giga alá menni üres ramban. Meg van egy Huawei MediaPad M3 Lite 8-am (7-es Android), ez 3 gigás, de itt sem tud elfogyni a ram. 
 Én azt mondanám, hogy egy ekkora gyereknek elég a 3 giga, akár több évre is, főleg, hogy a telefon nem kap nagyobb Androidot, ami több ramot igényelne.
- 

- 

Viktor77 titán válasz  KisSarkany

üzenetére KisSarkany

üzenetéreMert csak wifis, nem megy mobilnettel. Ahhoz oda lenne írva, hogy LTE. 
- 

Viktor77 titán Kéne valami 8"-as tablet, csak filmnézésre. Van valami BB most? 
 Legyen fHD, minimum 3/32-es, normális fényerővel. Az Alldocube M8-at majdnem megrendeltem, de itt olvastam, hogy fényereje az nincs neki. Ja, és ne ilyen Allwinner meg Speadtrum SoC legyen benne.
- 

Viktor77 titán Ugye nem itt szándékozzátok megvitatni a letiltott tabokat? 
- 

Viktor77 titán válasz  mefistofeles

üzenetére mefistofeles

üzenetére4.4 alatt a Google álláspontja az volt, hogy az SD kártya nem appoknak, hanem zenéknek, videóknak, képeknek van. 
 Aztán az általános ellenkezés miatt ezt a korlátozást 5.0 alatt visszavonták. Szóval, javították.Amúgy gyártója válogatja, még 4.1, 4.2 alatt is. Az Y300-amban gyárilag volt lehetőség váltani, az ugyanezt a verziót futtató F6-ban nincs. Persze, itt roottal és pl. Foldermounttal át tudom rakni a nagy appokat. 
- 

Viktor77 titán válasz  mintapinty

üzenetére mintapinty

üzenetéreMint írtam, 4.4 alatt ezekből egy sem működik root és sdfix nélkül. És még ekkor is kérdéses a siker. 
- 

üzenetére mintapinty

üzenetére
- 

üzenetére mintapinty

üzenetéreA topicjában van leírás, de nem mindenkink működik. 
- 

üzenetére mintapinty

üzenetéreEz a KK okossága. Roottal és egyéb mágiákkal néha megkerülhető, néha nem. Szokd. 
- 

Viktor77 titán válasz  pixelshader

üzenetére pixelshader

üzenetéreAz aláírásomban lévő tab 24K a Tescoban. 
 7-es, 1024x600-as, 2 giga! ramos, 8 giga tárhelyes, amiből 4 szabad. Mint kiderült OTG képes is, kezel modemet (is).
 Intel Z2520 van benne, de a HS igen szépen fut rajta, és az Asphalt 8 is.
- 

Viktor77 titán És valóban OTG képes a cucc, egérrel és pendrive-val is próbáltam, hiba nélkül mennek. Áramot is ad a tablet, így külön jó, hogy a töltés külön van. Furcsa, hogy nem írták rá sehol, szerintem ez plusz vevőcsalogató feature. Köszöntem all. 
- 

Viktor77 titán Van nekem egy, az aláírásomban lévő tabletem. 
 Sajnos nem tudom kideríteni, hogy OTG képes-e. 3G sticket kezel, micro USB van rajta.Csak kábellel tudom (és mondjuk egy egérrel) megtudni? Ja, Intel Z2520 van benne, az Intel oldalán az van, hogy tudja. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX