Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
-
afoyem
tag
Vélemény?
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_archos-101b-xs-2-10-16gb-wifi-fehér-tablet-1275599.html
-
Game-over
aktív tag
válasz afoyem #78204 üzenetére
Itt valami nem stimmel:
Erre a típusra nem jön találat, csak egy 3 éve nem forgalmazott gép, ami rosszabb tudású az MM leírásánál.
MM leírása:
Elvileg 2/16-os, amit nagyon erősen kétlek
Android 4.2
Tömeg: 636 g
Csatlakozók: 1x USB 2.0, 1x HDMI, 6.5 mm JackÉn nem venném meg, ez totál zsákbamacska hogy mi lesz, meg android 4.4 a legtöbb alkalmazás minimum igénye.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Game-over #78205 üzenetére
Teljesen jó az a link.
2012 -es fejlesztésű Rockchip RK3188. 28nm, 4x1,6 CPU (már, ha nem T procis, mert abban 1,2 -re van korlátozva), 400Hz -en ketyegő Mali 400 MP4. Sokat hekkeltem ilyeneket, mert anno "TV okosítókban" ezt használták. A legnagyobb gáz a 4.2 -es Android, mert sok programnál minimum a 4.4.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
afoyem
tag
Megrendeltem, de mondom is le: RAM2 GB at 101 XS2 | 1GB to 101b XS2
Még ha 2 giga lenne jöhetne de így....
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Srácok, 8" méretben mi a best buy mostanában? Olyasmit szeretnék, ami 2-3 évig jóbarátom lehet: jó proci, sok memória, fullHD, jó üzemidő...
-
nerozol
tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Huawei Mediapad T5 vs Huawei Mediapad M3 lite melyik a jobb szerintek?
-
fungeld
aktív tag
Emagon 50k lesz most a Huawei T5 10" wifi, ha még valakinek kell.
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
gurabli
őstag
válasz gurabli #78193 üzenetére
Ma reggel ismét volt Mediapad T3 8" a Notebook.hu-n, 34 900-ért. Már meg is vettem. Remélem ez a bolt megbízható (annak tűnik).
Amit leírtatok az alapján ez jó vétel volt és ez jó ár érte.Most vadászom a tokot.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
rushty
őstag
Hol kérdezzem?
A brickesedes vagy mit mikor kifagy egy alkalmazastol és se kép, se hang, ki-be nem kapcsolhatóvá válik, hogy lehet visszahozni? Nyomogattam gombokat, a lelassulas, halálig, de nem tudom mit nem szabad ilyenkor, milyen kombináció az oka.
Egyáltalán, hogy lehet elkerülni.Revolut meghívó pü-ben
-
.nodi.
tag
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Internet ,film, játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 80K (rugalmas vagyok)de jó lenne ha kijönne. nem szivesen kötnék kompromisszumot. Legyen erős proci elegendő ram hogy ne laggoljon es faggyon. A tárhely ne legyen kevés mert nem szeretném ha letöltök valamit már nyavajogjon hogy kevés a hely. Legyen letisztult és ne legyen tele felesleges nem törölhető appokkal. Ha van is rajt akkor meglehessen szabadulni tőlük. -
Game-over
aktív tag
válasz Somatom #78206 üzenetére
A CPU oké, de kétlem hogy rendes usb csati és 6,5 mm-es jack csatlakozó lenne rajta
.nodi.: 7"-os gépek már nincsenek már csak a belépő szinten, ebből a keretből szerintem most ez a legtöbb amit kilehet hozni: Huawei Mediapad M3 8,4" 80k
[ Szerkesztve ]
-
-
Game-over
aktív tag
válasz .nodi. #78216 üzenetére
Az M5 8-as verzióját sajnos nem nagyon forgalmazzák itthon
Az M3 hardveresen még mindig nagyon jó, viszont ha jól láttam akkor nougat van rajta, és tovább már nem frissül (ha ez szempont lenne).
Amik vannak még azok mind gyengébbek:
Lenovo Tab4 8 Plus 3/16
Huawei Mediapad M3 lite 8 3/32 -
zebede
őstag
válasz Aksomatic #78202 üzenetére
Voyo van most is, csak I8 Max, de ez lényegtelen, ha Teclast, Chuwi, Onda, Aldocube lenne ráírva is megmerném venni, némi utánolvasás után.
Ez konkrétan nincs EU raktáron, de ezt nem is írtad, csak hogy külföldről is jó.
Egyrészt, ahogy írtam még kínából is csak előrendelős, dec.13.-án adnák fel és minél később rendelik meg annál drágább lesz.
Másrészt EU raktárból értelemszerűen annyival drágább lenne, hogy már nem jönne ki 50k alatt.
EU raktárból 50k alatt esetleg néhány 3/32GB-os tipust találsz, akkor meg már inkább itthonról plusz 10k-ért Mediapad T5 a gari miatt.Nekem bevált a Voyo is.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
80-90 ezer forint környékén keresek tabletet 10" környékén.
Amire használnánk: böngészés, YoubeNéztem a fent említett Huawei Mediapad M3 8.0 8.4" -et, esetleg van ennél nagyobb kijelzős, hosszabb távon is vállalható modell?
-
cidalain
veterán
válasz Jedidiah #78223 üzenetére
Varsz egy kicsit, mondjuk jovo het kozepen mar biztos lesz megint mindenhol. Kb nincs egy honapja a piacon, kizart, hogy kifusson meg. Csak tultoltak az akciokat valoszinuleg, es nem akarnak minden keszletet akcios 50k-s aron kiszorni. Vege lesz a BF hercehurcanak, aztan ujra lesz, igaz 60-65 kozott kell ra szamitani.
Ja persze ez csak az en tippem, nem vagyok jos.
(Mondjuk hozzateszem, meg 70 korul is jo, mert tenyleg nincs mas a kategoriaban, de persze ilyenkor szivja az ember a fogat, hogy a rosseb vinne el, volt ez sokkal olcsobb is...)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz rushty #78213 üzenetére
Teglazni nem igy lehet a tabletet, vagyis azt masra szoktak hasznalni.
Ha egy alkalmazas kifagyasztja, az megeshet. Nyomj neki egy resetet: ha van reset luk, akkor gemkapcsot neki. Ha nincs, probald meg a bekapcs gombot hosszan (fel perc is akar) nyomni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem!
Édesanyámnak néznék valamilyen tabletet karácsonyra, ~60.000Ft-ért. Alapvetően FB, mail, youtube, böngészés, hírek olvasására használná. Unokát szokta még fényképezni és videózni, de ebben az ársávban a kamera nem szempont, azt majd csinálja a telefonnal ezután is. Itthon lenne csak használva, kanapén ülve, így a strapabírás úgymond nem szempont.
Mindenképpen újban gondolkodom, külföldi rendeléstől nem zárkózom el.Huawei MediaPad T3 8.0 és Lenovo TAB4 10 között gondolkodom, de inkább a Huawei felé hajlok. Esetleg más alternatívát vagy jobb választás tudtok ajánalni?
-
Samott
addikt
Jott frissites a T5-re, Android biztonsagi javitas, November 5-os datummal.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Van egy Krüger&Matz Eagle KM1064.1g 2/8GB 3G WiFi Tabletem
Olyan problémám van, hogy megvásárlás után visszaállítottam gyári beállításokra, beléptem a play-be nyomkodtam.
Nem volt semmi baj. Jól bírta az akkuja 40%-ról nullára vagy 3 óra használat után esett le.
Anyámnak vásároltam a gépet, hazahoztam neki, így üzembehelyezés előtt ismét visszaállítottam gyárira. majd 1-2 programot fel rá.
Feltöltöttük, majd kb. 10 óra alatt állásában csontra lemerült.
Azóta ezt teszi mindig.
Android 5.1.1 van rajta.Ezt mutatja.
Van esetleg valakinek valamilyen ötlete?
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
pjen
félisten
válasz Fr@nkieWilde #78228 üzenetére
Én megint vissza állítanám gyári alapra,ha akkor is csinálja,szervíz.
-
rdanii13
tag
Sziasztok!
Anyukámnak kellene karácsonyra egy tablet és halvány fogalmam sincs a tabletekről.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Ha karácsonyig ideér bármi megfelel, bár itthoni garanciának jobban örülnék.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) FB, YouTube, Böngészés, Chatelés, Játék esetleg ilyen CandyCrush típusúak.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 60 nagyon max 70 ezer forint.Előre is köszönöm a segítséget.
-
zebede
őstag
válasz rdanii13 #78231 üzenetére
Valahová nagy betűkkel fel kellene írni, hogy aki 60-70k ársávban keres 10"-os tabletet itthonról az most Mediapad T5-öt vegyen .
Másik módszer lenne még esetleg a visszaolvasás...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Fr@nkieWilde #78228 üzenetére
Médiaszkennelés bug, vagy, valami, valamivel nagyon szeretne kommunikálni (pl. szinkronizálás), de nem sikerül neki. Ezen a nyomon indulj el! Pl. tesztelés repülő módban, vagy kikapcsolt szinkronnal. Továbbá GSam Battery Monitor, valamint Wakelock Detector.
-
volandy
senior tag
-
-
D.Orion
veterán
válasz zebede #78232 üzenetére
Remek, csak pont egy megyeszékhelyen nem érhető el. Mint pl. nálunk Székesfehérváron. Most akkor kocsikázzak 2x60km-t? Elnézést, nem a segítő szándékkal van a baj, sőt örülönk neki, hogy ha valaki hajlandó elismételni valamit többször is, csak a válasz és segítség stílusával. Örülök neki, hogy rámutattál erre a tabletre, körbenézek hátha valahol máshol megtalálom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz D.Orion #78247 üzenetére
"Mu-csounak panaszkodott egy szerzetes:
– Mindennap öltözni, vetkezni és enni kell. Hogy szabaduljunk meg ettől a sok nyűgtől?
– Egyszerűen csak öltözünk, vetkezünk és eszünk – közölte Mu-csou.
– Nem értem.
– Ha nem érted, akkor bizony mindennap öltöznöd, vetkezned és enned kell."Helyettesítsd be utazással! Egyszerűen csak felpattansz a vonatra, bambulod a tájat és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #78238 üzenetére
Beléptem a recoverybe, hogy csináljak egy factory resetet. Mivel nincs hangerő gomb így csak az esc gomb jöhet szóba, meg a ki/bekapcsoló gomb.
Esc gombra nem csinal semmit csak a bekapcs gombra, így viszont nem tudtam a factory resetet megcsinálni csak a rebootra tudtam menni. Viszont már vagy 20 perce rebootol...Van esetleg ötlet?
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, ha nem akarom, hogy belassuljon a tabletem 2 éven belül milyen tabletet érdemes venni?
Elsődlegesen attól tartok, ha kijön újabb frissítés a programokból akkor nagyobb memóriaigényre lesz szükség, emiatt be fog lassulni a tablet.Hány hüvelykes legyen a kijelző: 8"-10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?: Újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?:
Külföldi: Amazon, Itthoni beszerzés,
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?: Jegyzetelés (elsődleges feladat), játék maximum: Hearthstone, pdf olvasása.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?: 100k[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Air (4. generációs) 64GB Wi-Fi + cellular space gray asztroszürke ajándék tok
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest