- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
nerozol #79114 üzenetére
Azt majd más megírja. DE! Nem véletlenül tiltják a gyártók. Én sem tartom egészséges dolognak, komoly hátrányai vannak. Gyakorlatilag belehegeszted a kártyát az eszközbe. A mikroSD médiatárolásra való. Egy tabbal nem szoktak nagy bitrátájú, 4K videókat rögzíteni. Mi mással töltesz meg 32GB belső tárhelyet, ha a médiát a külső kártyára teszed?
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
nerozol #78302 üzenetére
Ugy tudom a sima M5 nem tamogatja. Viszont van M5 Pro, ami igen. Mas kerdes, hogy szerintem ez itthon nem kaphato. (Ertelmes boltban teszem hozza, mert alzan mintha lenne...)
Ezert is voltam meglepodve, hogy az M5 Lite meg tudja az M-Pen erintest.(#78304) tony_snow
Ha azt kuldik, amit rendeltel, akkor jo a bolt. En sajna jartam veluk ugy tavaly, hogy egy laptop teljesen mas specifikacioval jott, mint amilyen ki volt irva a weboldalra. Ez egy decemberi megrendeles volt, de a vegen megoldodott a dolog, aprilisban mar hasznalatba is tudta venni a kollega a gepet
A supportjuk rem gyenge, lassu es korulmenyes, de ha nincs gond, akkor nem is talalkozol a supporttal. Magan rendelesnel elalltam volna 14 napon belul, de ez ceges volt, es a beszerzesrol kellett az azevi szamla, igy muszaj volt otthagyni a zsetont, es veluk leborkozni az ugyet. 4 honap volt, de sikerult... -
cidalain
veterán
válasz
nerozol #78250 üzenetére
Nehez kerdes, nem lehet jol kimaxolni a keretedet
Huawei Mediapad M5 110 korul van akcio nelkul, lehet hogy akcioval keretbe belefer majd. 4/64 GB, eros soc, biztosan idotallo.Ha ez sok, akkor keret alatt eppen Samsung SM-T590. 3/32Gb, fullhd. Viszont tularazott kisse, hasonlo parameterekkel oocsobb a Lenovo tab4 10 Plus. Sot, a Huawei Mediapad T5 meg olcsobb, hasonlo felepitesben.
En valamelyik Huaweit vennem. Az dontene, hogy a keret kicsit bovitheto e fajdalommentesen, vagy inkabb sporolnek a keretbol 30-40 rugot. A T5 az arahoz kepest nagyon jo, 2 evet siman elleszel vele. Persze egy tabletnel is alapveto, hogyha beall a rendszer es hasznaljuk, akkor nem nagyon lesz lassulgatas. Ha hetente pakolunk fel appokat, meg minden szutykot, akkor nyilvan ez mar nem lesz igaz (de ez a legdragabb 300k-s tabletre is ugyanugy igaz persze)
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest