- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Nem igazán értek ehhez a részéhez, mert nem érdekel, meg játszani se szoktam.
Nagyjából annyit tudok, hogy az X23 lényegében ugyan az mint az X20 picit felhúzva, emelt órajellel.
Mindennapos használatnál észre sem veszed, szerintem még játékoknál is elenyésző lehet a különbség. -
Breki
veterán
Én meg konkrét tapasztalatokról beszélek ahol bevált, itteni szervizesek és ismerősök szerint. Pont nem legenda.
Alapvetően a rizs párátlanít, kivonja a nedvességet, és magába szívja azt.
Mert a rizs, nedvszívó és olyan pontokból is ki szívja a vizet ahol pl. a rongy nem ér be.a rizs elszivja a nedvesseget, tehat abban a terben ahol van a paratartalom nagyon kicsi lesz, ezaltal a nedvesseg a telobol nagyon konnyen elparolog, es ami elparolog azt is beszivja a rizs.
A telot es a rizst egy zart terbe kell tenni, peldaul egy uvegbe amit hermetikusan lezarunk a fedelevel.
Az elázott telefont nem egészben kell beletenni, hanem szétszedve. Egyébként sokkal nagyobb a hatásfoka ilyen szempontból a szilikon golyócskáknak. Persze, totál elázott telefonnal nem fog csodát tenni.
sótartóban is ajánlatos rizsszemeket tenni. A só nem fog egy tömbbé összeállni a nedvességtől, amit a levegőből felvesz.De nekem mindegy nem akarok offolni aki nem hiszi nem hiszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest