Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Üdv Lányok/Srácok!
lenovo a3000-h -tablet gyári visszaállítás után csak a lenovo feliratig jut el... nem csinál semmit.
kikapcsoló gombra csak újraindul.Semmi nem történt masinával, csak gyári visszaállítás történt.
Ha van valami ötlet THX!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
hallga
csendes tag
Szia Mindenki!
CUBE TALK 9X készülékem van.Kb egy éve elkezdett rendetlenkedni,nem vette a töltést,nem lehetett ki-be kapcsolni. Az már biztos,hogy a töltője azóta nem működik,de a készülék töltése is igen nyűgös,kb 2,5 nap alatt tudtam 90%-ra tölteni.
Azóta már láttam fórumokon,hogy ez a töltés-téma másoknál is előjött.Megoldásra nem láttam ötletet.Lehet,hogy típushiba?
Arra gondoltam,visszaállítom gyári beállításokra,hátha valami szoftver gondja lehet töltésnél.Meg is tettem,most viszont minden kínai rajta,és itt elakadtam.
Ebben kérek segítséget,hogyan kell használhatóvá tennem a gépet?Tehát nyelvbeállítás,op rendszer,stb...
Nem informatikus számára is érthető nyelven,plíz!
Nagyon kösz. -
zebede
őstag
Pár napig még a hosszú hétvégén 63.748Ft a T5 10.1" 3/32GB
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Van egy OTG-s tabletem, amivel a pc merevlemezeim tartalmát szeretném megnézni. Mikor csatlakozik, kiírja, hogy sérült a meghajtó és csak hibajavítás után használható. Namármost ilyenkor törölne is mindent róla.
Kérdésem az lenne, hogy nem lehetne valami trükkel ezt a lépést kihagyni? Azaz javítás nélkül használni a meghajtót? -
Somatom
veterán
Több oka lehet. Pl.:
1.: A külső eszköz meghajtásához áram kell, a tab viszont egy normál USB áramának töredékét tudja csak leadni. A tabra és a HDD -re is veszélyes az ilyen használat. Használj aktív HUB -ot (vagy, egyéb módon tápold meg a HDD -t)!2.: Nem minden Androidos eszköz támogatja az NTFS fájlrendszert. Próbáld meg Paragon -nal!
3.: Filmnézés helyett, lehet nekiugrani a fülke kitakarításának!
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
dlaj
őstag
válasz Somatom #77813 üzenetére
Köszönöm kolléga! 😉
0.: A mellettem álló ukránnal fél tank gázolajban le mertem volna fogadni, hogy te fogsz/te tudsz segíteni! 😎
1.: Jó ideje félprofi vagyok, azt hiszem pont ezt használom!
2.: Ez az alkalmazás nagyon jó! Nálam a Navon Platinum 10 3G V2-n kitűnően működik. Igaz, kellett vele ismerkednem, mert csak a Total-lal akart "közösűlni", én pedig Solid-ot használok. Így most minden oké, sikerült amit akartam.
3.: Köszi a tippet, azon mindig lehet dolgozni! 😁 Filmekben, zenékben nincs hiány. A cucc: kb 3TB egy képen!
Most az a probléma adódott, hogy egy hete beszart a laptopom, amin mentve volt az user.upoi. Viszont én a héten átálltam androidra és holnaptól kellenek a "Kedvencek". A WinCe-s naviról akartam először átmásólni, de azt nem ismerte fel a tab. Persze bekapcsolt állapotban próbáltam. -
zebede
őstag
válasz pelenka35 #77814 üzenetére
Nem vagyok én olyan nagy tablet tudós, játszani meg végképp nem szoktam de majd jön mondjuk cidalain kollega és biztos válaszol neked.
De annyit én is tudok hogy 40k-ért, főleg játékra (mondjuk nagyban függ attól is milyen játék) nem érdemes itthon üzletben keresgélned, esetleg aprón használtat.
Vagy kínai beszerzés jöhet még szóba, ha nem okoz gondot.
-
Somatom
veterán
Én egy TP-Link UH720 -at használok. Szükség esetén ez a tabot is tudja delejezni.
A képen látható kütyü egy SATA-USB3 adapter egy műanyag házzal, amiben pikk-pakk lehet csereberélni a 2,5" -os meghajtókat. A fedélben látható kis ezüst színű mütyűr pedig egy 128GB -os Samsung duos pen, ami az egyik végén mikroUSB, a másik végén pedig USB3.
Igyekeztem úgy fotózni, hogy felfedezhesd a képeink szélein látható hasonlóságokat és különbségeket.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Na, a végét kifelejtettem. Pár hete frissítettem WinCE -n. Akkor belelestem és szövegesen is megtaláltam az egyes upoikat a mappában. Legrosszabb esetben txt -ként ki tudod másolni az adatokat. Persze, nem futó naviprogram alatt. De, WinCE -re is van TC, ha belső memóriából kéne kihalászni az upoi -t és nincs kéznél PC. De, ezt itt hanyagoljuk, mert meg fognak ránk orrolni a nagyonoff miatt!
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Paqito
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy keveset használt, nagyon jó állapotú Samsung P600 Galaxy Note 10.1 tabletem.
Az utóbi időben az alábbiakat produkálja: Tölteni csak úgy lehet a tabletet, ha a kijelző is világít. Ha a képernyő elsötétül, akkor pár pillanat múlva azt írja ki, csatlakoztassak töltőt. (A töltő és a kábel egyaránt hibátlan!)
Találkozott valaki hasonló problémával?
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Tino
csendes tag
válasz zebede #77811 üzenetére
Szia!
Ezt néztem én is: HUAWEI MediaPad T5 10.1 32GB 10,1"
Ebben van bluetooth? Az asztali bluetooth hangszóróra ki tudom dobni? Mert ha igen megvenném, de így nem vagyok biztos benne, a leírás alapján nincs benne. Egyáltalán tableteken van?
Köszi,
Tino -
dlaj
őstag
válasz Somatom #77817 üzenetére
Köszi, a TP-Link elosztó nagyon jó. A kinézett laptopon úgyis csak 2 van.
SATA adaptert pedig én ilyen egyben műanyag csatlakozóval nem láttam külső tápos (3.5"-is) megoldással. Ha tudsz, jöhet a tipp.
A különbséget a 2 fénykép között hamar észrevettem! (Miután felhívtad a figyelmemet és újra megnéztem a lényeget! )
Az upoi olvasást jó hogy írod. Akkor lehet kettőt összerakni. Gondolom én![ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Wayteq Xtab-100Qcr tabletem, 6 éves, a töltője kezd szétjönni (két helyen meg van repedve a műanyag és a kábel is kicsúszik a töltőfejből)
Ha veszek egy ilyen kábelt akkor tudom tölteni majd ennek az adapternek az 5V 1A 5W-os verziójával vagy ezzel az adapterrel (melyik slotról)"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Ütés és porálló készülékek mennyire léteznek elérhető árban? Alapvetően az lenne a cél, hogy tervrajzok és robbantott ábrák nézegetése megoldható legyen helyszínen (ez legtöbbször eléggé ipari környezet, emiatt nem ártana a por és ütésállóság). És, hogy ne legyen túl egyszerű, a nagyobb kijelző is kifejezetten előnyös lenne.
Elsősorban itthoni, új beszerzésben gondolkoznék. Kérdés, hogy megéri-e céleszközt keresni, vagy inkább egy közepes, vagy erősebb hardverrel rendelkező átlagos tabot kéne nézni és utána rátenni egy strapabíróbb tokot és üvegfóliát? Illetve, tudom, hogy itt off, de érdemes lehetne inkább windowsos tabletek között nézelődni vajon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Rekureku
tag
Hali! Sokan árulnak Vodafone Smart Tab N8 as tabletet 30 körül. Ismeri ezt valaki? Az hogy vodafonos jelent vmi hátrányt? Megéri az árát?
-
Game-over
aktív tag
válasz Rekureku #77832 üzenetére
Elvileg nem rosszabb mint a 2/16-os társai [link], minimálisan gyengyébb a Mediatek-es lapka mint a Snapdragon 425.
Az hogy Vodafone-os nem jelent különösebben semmit, egy átbrandelt kínai gép, de legalább a garija itthoni.30k-ért jó vételnek tűnik, csak vigyázz vele ha apróról veszed, hogy nehogy előfizetéshez kapcsolódjon (ami miatt tudják tiltani).
-
piki24
csendes tag
Sziasztok
Lenovo tab-okat nézegetek találtam 2 majdnem egyformát (Lenovo Tab4 8 Plus)csak a processzor más
melyik a jobb?
Snapdragon 625 vagy
MSM8953 -
Bdanyy
addikt
Sziasztok! Samsung S4 LTE verziót hol érdemes venni, hogy biztos gyártói garanciája legyen?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a Huawei mediapad m5 tabletjében van e gesztusvezérlés?
Vagy egyáltalán mely tablettekben van meg ez a funkció? -
zebede
őstag
válasz creed33 #77843 üzenetére
Nem sokáig volt meg az M5-öm, de ha jól emlékszem olyan gesztus vezérlés mint a xiaomi-ban, nincs.
Van ez a navigációs gyűrű (lebegő ikon), amit a kijelzőn oda húzol ahova akarod.
És van gesztus vezérlés az előlapi ujjlenyomat olvasón, úgy kell simítgatni, mint a xiaomi-nál a kijelzőt.
-
zebede
őstag
válasz creed33 #77845 üzenetére
Ahogy már írtam itt, amiatt adtam el olyan gyorsan mert nem volt még kompatibilis a TVGO-val, nem tudom azóta javították e már az appban.
Meg az az igazság hogy nem nagyon kedvelem az ilyen drága eszközöket, nincs benne kihívás 50-60k-nál húztam ezeknek határt.
Ezért használtam csak pár hétig a Mate 10 Pro telefonomat is, aztán ment az is apróra és van inkább nekem is redmi note 5.
Az M5-ért kapott pénz feléért is vettem egy kínai tabletet, amire nekem kell az is bőven jó, sőt...
Egyébként hibátlan volt az M5, ha nem drágállod vedd azt.
-
creed33
aktív tag
válasz zebede #77846 üzenetére
Értem és igazat adok neked.😉
A lényeg nálam a tablet esetében ugyanaz ami telefonnál is volt hogy keresem a "legjobb" ár érték arányú készüléket . Nemrég kezdtem utánanézni mit lenne érdemes hosszútávra megvenni,de nem ragaszkodom ehhez az árkategóriához.Márcsak azért sem mert ezek szerint redmi note 5 tulajként te is tapasztaltad hogy egy átlagfelhasználónak ez az olcsóbb telefon is maximálisan megfelel minden szempontból. -
-
zebede
őstag
válasz creed33 #77848 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni az M5-ről.
Még miben tudnál kompromisszumot kötni ahhoz képest?
Például elég lenne 4/64GB helyett 3/32?
Picit gyengébb proci, picivel gyengébb felbontás?
A Harman Kardon tényleg nagyon szépen szól az M5-ben, de te megelégszel e egy mezei sztereoval?
Külföldi rendelés is játszik, vagy csak hazai?[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz creed33 #77848 üzenetére
Én most pl. ezzel szemezek: Chuwi HiPad
Mert nekem elég lenne a 3/32, hangzás nem annyira izgat mert fülessel használom a szemem szerintem nem képes különbséget tenni hogy 1600x2560 pixelt vagy 1200x1920-at lát.
Rendelném is (45k-ért ) , csak a mostani Voyo-mon elképesztően praktikus ez a kihajtható háttámasz, ebédlő asztalnál ülve, ágyban olvasáskor, filmezéskor, hogy nem is értem hogy tudtam eddig enélkül tabletezni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest