Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenQhunria
tag
Köszönöm már működik is, ezer hála meg pacsi.
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #77299 üzenetére
Aha, megvan. Az a baj hogy alig forgalmazzak itthon.
Alza, digiprime, mall, acershop. Nem tudom mashol miert nem kaphato.Amikor az ajanlott keszulekek listajat csinalom, nagyon nem nezem a fenti boltok kinalatat. Amiket meg nezek, azokba meg nem kaphato. Es ha nem kaphato normalis orszagos elektronikai aruhazban, akkor kimarad a listabol. A fentiek kozul az acershopbol vennem, ha emellett dontesz.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dehogy
csendes tag
Sziasztok. 77183-es ben kértem tanácsot a tablet vásárlásomhoz, végül is egy galaxy tab t280-asat sikerült szerezni, a hét colosat 30k-ért. A probléma, hogy ezen csak 5-ös android van, és nem találok hozzá frissítést 6.0-ra. Hogyan tudom frissíteni anélkül, hogy elveszteném a garanciát, vagy hogy téglát csinálnék belőle? Első tablet, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
-
Dehogy
csendes tag
Semmilyen mód nincs rá? Akkor ez nem volt valami okos vásárlás. Akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e 2milliamperel tölteni. Köszönöm a segítséget.
-
Dehogy
csendes tag
válasz Somatom #77306 üzenetére
Tulajdon képpen csak az hiányzik, hogy a felület, menük, kinézet olyan legyen, mint egy csupasz 6-os androidos telefonon (Vernee Thor-om van). Csak youtube, twitch, spotify menne rajta 5-10 órában naponta, és egy kis könyvolvasás esténként, semmi másra nem fogom hasznlni valószínűleg. Ha van valamilyen app, amivel át lehet alakítani olyanra, az már megfelelne.
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #77302 üzenetére
Ezt én másképp látom. Sztem az ajánlás elsősorban a készülékről kell szóljon és csak másodsorban a beszerzési lehetőségekről. Azért kérdezősködtem, mert ebben egy MTK SOC van, aminél pl. a GPS, vagy a BT működése necces lehet.
Egyébként a német MediaMarkt weboldalán szúrtam ki (LINK, de a bótban, ahol jártam, nem volt belőle. Egyébként nem értem az aggodalmadat. A acer shop oldalán azt írják, hogy több boltjuk is van és van a kütyüből raktáron. Odamegyek, kifizetem, elhozom. Milyen rizikófaktort látsz ebben?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #77310 üzenetére
Kiemeltuk anno, hogy csak magyarorszagi beszerzesu aruk lesznek a listaban. Kinaiak pl nem is. Sot, anno az itthonrol elerheto, de kulfoldi szekhelyu boltokat is kulfoldnek vettuk (pl emag). Masfelol csak olyat tudunk jo szivvel ajanlani, amirol sok tapasztalat van akar szemelyesen, akar a forumlakok jovoltabol. Amirol nem is tudunk, alig kaphato par helyen, senki nem vett meg innen olyat, azt csak es kizarolag a specifikaciok alapjan nem tehetjuk az ajanlott gepek koze. Max a "Jonak tunik, de passz, ki kene probalni" kategoriaba, de olyan nincs.
Nem aggodtam az acerahop miatt. Annyit irtam, hogy ha emellett a gep mellett dontenel, epphogy pont onnan vennem meg inkabb, mint a masik harom helyrol.
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #77311 üzenetére
Egy szóval sem említettem, hogy sztem ajánlott listába kéne tenni ezt a tabot. Nem is értem, hogy ez miért került szóba. Pont, hogy infóért jöttem ide, hátha itt van valakinek tapasztalata vele. Ha nincs, akkor nyilván nem is lehet ajánlott készülék, akár lehet itthon kapni, akár nem.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne.. 150.000 Ft körül kellene keresnem kollégám asszonyának tabot. Van most valami bestbuy ajánlat?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
blueye
veterán
Melyik a legolcsobb androidos tablet amelyik WiFi: 802.11a/b/g/n/ac 2.4/5 GHz tulajdonsaggal a legolcsobb megoldas?
-
cidalain
veterán
válasz Gabbana #77313 üzenetére
Barmelyik az osszefoglalo csucskategoriaban levok kozul.
A Samsung tab S3 ami talan folemegy a keretnek, az osszes tobbinek a wifi only verzioja kijon a keretbol.
A Huawei Mediapad M5 elegge rendben van ar-ertek szempontbol peldaul.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
50-60e magasságában lenne szükségem egy 10" tabletre, amelyet szüleim használnának.
Kínai alternatívák szimpatikusak de egyáltalán nem ismerem őket. Különleges igényként azt jelölték meg, hogy használható legyen a kamerája....(tudom)Van ebből a szempontból valami ajánlás?
Köszi! -
bl4ze
veterán
válasz mdav88 #77317 üzenetére
Ebben az ársávban a Teclast T10 bőven ajánlott, Android 7.0 , 4GB ram, egész jó kamera, jó kijelző.
Én hónapok óta nyúzom, és nagyon szeretem. Ez a második Teclast tabletem.Német raktárban éppen akciós : [link]
De az Olasz raktár is ennyiért adja, Nekem onnan 1 nap volt DHL-lel : [link]Ha nem kell 10" akkor pedig van több alternatíva. (Teclast, Chuwii, Lenovo)
.:. bl4ze .:.
-
zebede
őstag
Üdv!
Ez elég lenne nekem, amennyiben böngészés, ebook olvasás, online film, tvgo nézésre lenne csak használva?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Köszi, ez jó tipp volt! Sztem ennél maradok. Persze, megvenni nem tudom, mert bekrepált a kártyámon a chip, és most gyátja az újat az Erste.
Próbáltad rajta a HDMI kimenetet? Nem tudom, hogy mit lép egy 16:9, 1080p -s monitorra.
Freeform multiwindow mód működik?[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
-
Somatom
veterán
Közben néztem teszteket, tényleg dícsérik. HDMI -s képernyőtükrözéses tesztet is láttam már. Mondjuk, elég ecccerű a csóka, mert a freeform módot kihagyta, pedig azzal lenne igazán látványos a bemutató.
Nincs Paypalom, Eurós kártyával szoktam fizetni. Mindegy, legfeljebb egy hónappal később veszem meg.
Nekem is utazgatáshoz kéne.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz Somatom #77324 üzenetére
Ennél jóval magasabb szokott lenni az ára, én lecsapnék rá, főleg EU raktárból. (Italy, Germany)
Nincsen családtag, barát akinek a kártyájával vagy PayPal fiókjával meg tudjátok venni?
Ennyiért nagyon BestBuy vétel, én drágábban vettem, és nem bánom még úgy is megérte.:. bl4ze .:.
-
IG55
senior tag
A Teclast T10-em eléggé melegszik játék alatt. Rendszeresen fagy is. A kettő összefügg?
-
Somatom
veterán
Valószínűleg igen. Ez nem gamer kütyü. Elavult, kicioccó SOC van alatta. Jelenleg 7-14 nm a modern lapkák csíkszélessége. Ezzel szemben az MT8176 28 nm -es és a T10 -ben egy nagy felbontású kijelzőt kell meghajtania. Ráadásul erőből, mert a grafikus proci sem egy mai csirke (2014 -es), nem támogatja a modern játékok által használt eljárásokat, amiket így a CPU -nak kell izomból megoldania. Minden SOC -ban van hővédelem, ami túlmelegedésnél korlátozza a proci órajelét. Ilyenkor jön a fagyás, mert az alacsony órajelen már nem tudja kiszolgálni a játék számításigényét.
[ Szerkesztve ]
-
Akos93
tag
Szia!
Én is pont valami hasonló árkategóriájú tabletet keresek, ez a Teclast T10 megfelelőnek tűnik. Azonban kicsit tartok az ilyen oldalakról való rendeléstől. (geekbuy, gearbest stb) Főleg ilyen nagy értékű áru esetén.
Már alapból, hogy a 60 ezret előre leveszi a kártyáról, aztán vagy megjön vagy nem.
A másik pedig, hogy ezeket a csomagokat ki szállítja? A posta, esetleg valami futár cég? Ha nem vagyok otthon a csomag érkezésekor, akkor posta esetén gondolom át tudom venni a postán, de ha futár cég hozza?Előre is köszönöm ha írtok néhány tapasztalatot.
Üdv.:
Ákos
-
Somatom
veterán
válasz Akos93 #77329 üzenetére
A Geekbuying megbízhatónak számít, de nincs benne olyan biztosíték beépítve, mint pl. az Aliexpress -nél, hogy a kereskedő addig nem kapja meg a lét, amíg nem igazolod vissza, hogy rendben megkaptad a cuccot.
Ezért szoktak az ilyen boltokban Paypal -lal fizetni. A PP hasonló biztosítékot nyújt, mint az Aliexpress.
A Geekbuying fióknál meg kell adni telefonszámot. Ennél a kütyünél az a jó, hogy most van EU -s raktárakban. Az olaszból a legolcsóbb a futáros kiszállítás. Mivel EU -ból nincs vám, áfa, ezért érdemes futáros felárral rendelni. Sokkal hamarabb megjön, jobban nyomonkövethető és a futárral lehet egyeztetni telefonon. Maga a futárcég is értesít, ha kézbesíthető státuszba kerül az áru. Ha ezek ellenére sem sikerül kézbesíteni, akkor a futár visszaviszi a helyi központjukba.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Akos93
tag
válasz Somatom #77330 üzenetére
Az alatt mit értesz, hogy a PayPal-lel biztonságosabb? (Mert azt szoktam én is használni, de ott is csak átdob a PayPal oldalra, ahol belépek, és vonja le a kártyáról.) Egy másik kérdés, hogy ezen az oldalon kiírja az árat, alatta írja, hogy 7,56 dollár a szállítási költéség DHL-lel, de a PayPal oldalon csak az eredeti termék árat akarná kifizettetni.
-
bl4ze
veterán
válasz Akos93 #77329 üzenetére
PayPal 100% védelmet ad, ezek az oldalak pedig jellemzően 10 éve a piacon vannak, több millió darabos eladással.
PayPal-lal fizess, oda regisztráld be a kártyád.
A Geekbuying Olasz raktár DHL Express-szel küldte, 1 munkanap alatt a kezemben volt.Én 5+ éve rendelek műszaki cikkeket az említett oldalakról : minden gond nélkül.
.:. bl4ze .:.
-
-
Somatom
veterán
válasz Akos93 #77331 üzenetére
A Geekbuying -gal sem könnyű vitatkozni, ha elqrnak valamit. Főleg abból a pozícióból, hogy már náluk a lóvéd. A PP fizetésnél ilyen esetben a PP -nál reklamálsz. Ha jogosnak ítélik, akkor a PP -tól kapod vissza a lóvét, ők meg lemeccselik a bolttal.
-
Somatom
veterán
Nem a kártyás fizetés a lényeg, hanem a kártya hiánya. Ez a Geekbuyingos ügy kivételes eset. Aliról szoktam rendelni, ott elég a kártya és van biztosíték. Valamint, Eurós boltokból. Közben kiderült, hogy van egy ezer éves PP fiókom, csak eddig még nem használtam. Be is tudtam lépni, DE! Ha nincs kártyám, akkor bankon keresztül kell feltölteni a PP egyenlegemet, de az meg csak Forintot tud fogadni. Nekem Eurós számlához tartozó kártyám van (illetve volt), tehát, normál esetben, ha kártyával fizetek, akkor nincs Euró -> Forint konverzió, ami most, a PP egyenlegfeltöltésnél elkerülhetetlen. Tehát, az Eurómat átváltom Forintra, hogy aztán fizetésnél átváltsák Dollárra.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Somatom #77337 üzenetére
Nem kotekedni akarok, meg minden, de ha az Alinal eleg a kartya, akkor az a kartya miert nem jo paypalhez is? Mivel van kartya, nem tudom ertelmezni a tobbi reszt a konverziokrol (vagyis persze tudom, de minek hisz ott a kartya ami az Alinal jo)
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #77338 üzenetére
Általánosságban írtam a kártyás vásárlásaimról. Már írtam, hogy jelenleg nincs kártyám. Ha lenne, akkor már megvettem volna a tabot. De, le kellett adnom, az újat meg épp gyártják. Kártya nélkül, közvetlenül legfeljebb banki átutalással tudnám megvenni, de annak több nap a feldolgozási ideje. Marad a PP, de azon nulla az egyenlegem. Tehát, bankszámláról fel kell töltenem, hogy fizethessek vele. De, a PP, bankszámláról csak Forintot tud fogadni. Tehát, Eurós bankszámlám -> konverzió -> Forint -> PP egyenleg -> konverzió -> Dollár -> Geekbuying. Az két konverzió. Mit nem lehet ezen érteni?
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tabletet használtan: Huawei MediaPad T3 10 16GB
Amikor megkaptam akkor néztem, hogy helyezhető bele sim kártya így mint kiderült ez a 4G-s modell.
Az eladó emlékezete szerint vodafone-s kártya kell bele. Ezt valamivel le lehet ellenőrizni szofveresen?
Nano sim kártya kell bele, a telefonomét nem tudom belerakni mert az meg micro sim-es.
Köszi
-
cidalain
veterán
válasz albgab #77340 üzenetére
Kaptal igazolast az eladotol, hogy tehermentes a tab a vodanal? (Nyilvan nem, hisz akkor tudnad, melyik szolgaltatotol kellene a SIM bele)
Tudod vannak olyan konstrukciok, hogy ingyen kihozol egy telot/tabot, 2 eves szerzodessel. Ha egy ilyet veszel, es nem fizetik tovabb a reszletet abbol lehet problemad...
Szoval jo lenne ha lenne papirod a geprol, meg adasveteli szerzodes, ahol az elado kijelenti, hogy a tab tehermentes, es teljesen az o tulajdonat kepzi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #47205632 #77292 üzenetére
Évfordulójuk lesz ezért meglepik magukat egy használható tablettel, 55-60 ezer a max amit rá tudnak költeni. Nincs semmi elvárás, Facebook, Messenger működjön rendesen. Ezen kívül egy időjárás app, meg a böngésző, Youtube aztán ennyi, de ezeknek nem kötelező futnia folyamatosan.
Lenovo Tab4 2 Gigás verziója most 40 ezer. Van ennél jobb 55-60-ért vagy maradjon a 40 ezres Lenovo?Itt már azért lehetne nem szemgyilkos kijelző és egy használható kamera is, autófókusz, ledes villanó. Vagy ez már sok elvárás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Napelem
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest