Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Sziasztok!
PC-ről szeretnék megosztani egy mappát a tablet felé.
Megadom az IP címet, meg is találja, de felhasználóinevet-jelszót kér.
Nincs beállítva a PC-n egyik sem, próbáltam Astroval, ESexplorerrel, TotalCommanderel.A gépen XP van a tablet pedig egy S7 Slim.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
zebede
őstag
Milyen jó 5"-os tabletek vannak?
Most 7"-os S7 slimet nyúzok, meg is vagyok vele elégedve, de az én céljaimra jobban megfelelne egy picivel kisebb, mobilabb. -
zebede
őstag
Sziasztok!
2.2.2 Androidos Tablet PC-n szeretnék real money online poker-t játszani.Flash támogatottság van, de egyik online poker teremben sem lehet kihasználni android platformon.
apk egyedül a Bwin-nél van ezen lehet is nyomni, jó is, csak az a gond vele, hogy nincs Sit And Go verseny lehetőség, én meg azt szeretem.
Tud valaki valami megoldást?
-
zebede
őstag
válasz hyperspace #7206 üzenetére
Van a slimnek saját topikja.
prohardver.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/hsz_1-50.html
Első hozzászólásban található linken lesz neked a segítség.
-
zebede
őstag
válasz finecsa #19605 üzenetére
Nekem gTabletem van. Nagyon elégedett vagyok vele, egyetlen hibája talán a kicsi betekintési szög, de ezt már megszoktam. Bőven kárpótol érte a teljesítmény, röccmentesen megy rajta bármelyik játék.
Van rá ICS is de most CM7 GB van rajta, proci 1400MHz-re húzva, atom stabil. Antutu Benchmark 6680-pontot ad.
Nem tudom mi érdekel... kérdezz bátran
-
zebede
őstag
Tudom nem tablet, de már-már az. Nekem legalább is nagyon megfelelne annak. Mérete és a dupla SIM miatt is.
Valaki, hozzáèrtô mondana véleményt errôl az eszközrôl?
Proci, teljesítmèny... jó lesz, már amennyire kiderül ebbôl a reklám szövegbõl? -
zebede
őstag
Jól értem ezt az Extreme Digital-os Fizessen Mastercard® Mobile-lal akciót? [link]
Ha így veszek náluk pl. egy ConCorde Tab ONE-t (23.900Ft), akkor megkapom 13.900Ft-ért?
Hol van ebben a bukta?
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
A "gazdaságos" 5.-étől hirdeti a Maxell MaxTab-ot 30k-ért, 1GB RAM-al. Tényleg annyi van benne, nem 512MB?
-
zebede
őstag
Üdv Guruk!
Segítenétek nekem beárazni ezt a tabletet?
Viewsonic gTablet
Tulajdonságok:
- Magyar nyelvű ICS 4.0.4
- 1GHz NVIDIA Tegra 2 - Dual-core ARMv7 Cortex-A9 CPU (jelenleg simán 1200MHz-en fut)
- 512MB DDR2
- 16GB belső tárhely + 32GB ig MicroSD-vel bővíthető
- 10.1" - 1024x600 TFT-LCD
- WIFI b/g/n
- Bluetooth 2.1
- USB 2.0 (pl. bármilyen USB-s billentyűzet, pendrive, de akár telefon is rá dugható)
- Mini USB
- Teljes Market - Google Play
- Flash videók mennek
- Full HD YouTube videok mennek
- 3650 mAh akksiTartozékok:
- Doboza
- Töltő (USA szabvány, de van hozzá átalakító)
- Adatkábel
- Puha, cipzáros vászon tok.
- Kapacitiv Stylus - cerka
- Van hozzá egy "maszek" asztali tartó is, beleállítva egy USB-s billentyűzettel kész a netbookMennyi lenne az ésszerű ára kp.-ban, mert nem találok sehol ilyet, amihez viszonyíthatnék.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz jaffa 2843 #24930 üzenetére
Én is ilyet használok most, szerintem nagyon szép a képe mégiscsak 1280x800 a felbontása.
Kérdés milyen SIM kártyával akarod kihasználni a 3G-t? Ha vodás vagy akkor semmi gond, ha viszont más szolgáltatónál vagy, mint én, akkor fel kell raknod egy főzött romot amitől független lesz, viszont ugrik a kamerád. -
zebede
őstag
válasz jaffa 2843 #24937 üzenetére
Akkor legjobb ha választassz egy vodás feltöltős netet és használhatod a smart tab 7-et a gyári Honeycomb-al, működő kamerával.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
Sziasztok!
Úgy látom a DPS Dual 7, most a legolcsóbb dual core, 1GB RAM-os tablet. (25k)
Használ ilyet valaki?
Vélemény érdekelne, a 800x480-as felbontás nekem nem gond. Ezen kívül van vele valami gond? -
-
zebede
őstag
válasz this is life #35171 üzenetére
Én is úgy értettem, hogy megéri, bár a 3 év gari szerintem "felesleges". Hol lesznek már ezek a tabletek akár egy év múlva is.
-
zebede
őstag
Ha szerencséd van semennyi, ha nincs akkor közel ott leszel mintha meg vetted volna itthon csak nem lesz rá garid. Illetve jó esetben lesz, ha vissza küldöd Kínába és mondjuk 1-2 hónap múlva újra használhatod
De ha bevállalod a rizikót, szerencséd van a vámon és kivárod a pár hét szállítási időt, akkor érdemesebb onnan rendelned. -
zebede
őstag
Én is ezt mondtam... csak ez baromi sok idő.
Amit te linkeltél tabot az 96 dolcsi és nincs benne Bluetooth, ha lenne máris 100 felett lenne az ára.
Szerintem és ez csak az én véleményem. Ebben a kategóriában már nem érdemes Kínából vacakolni, mikor +10-15k már itthon is megvehető ugyan az a minőség, rendes garival.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
válasz Joeemourinho #35414 üzenetére
Szerintem a gebasz a rom updated miatt van (olvastam az R83.2 topikban hogy csináltad), úgy kellene csinálnod ahogy a goclever oldalán le van írva.
Ha akkor se működik a gps, vissza gariba... -
zebede
őstag
válasz Joeemourinho #35416 üzenetére
A fenti GoCleveres linken lévő leírás szerint csináld. Szó sincs ott rom manager-ről.
Sajnos többet nem tudok segíteni, mert nekem R83.2 van, abban nincs gps.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Joeemourinho #35418 üzenetére
Szerintem nagyon nem vagy képben. Keress valakit a környezetedben, akinek több tapasztalata van android-tablet téren.
Csináljatok egy factory resetet és a leírás szerint sorban rakjátok fel a frissítéseket.Gondolom az se mindegy hogy T76GPS, vagy T76GPSTV a készüléked.
Ennél egyszerűbb rom update-el, mint ami ezeknél a goclever tableteknél van, én még nem találkoztam...
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Nem tudjátok T-nél lesz-e, és ha igen mikor Samu GalaxyTab 3 8.0?
Pár nap múlva hosszabbíthatnám a mobil netem és ez lenne nekem tökéletes, ha van rá remény akkor megvárnám. -
zebede
őstag
35k-ig melyik 8"-os tablet ajánlott?
MSI Primo 81 esetleg bevállalható, nettre, filmre?[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Vennék egy tabletet
Cél az lenne, hogy kisgyerek tévén tudjon játszani, mindenféle vezeték nélküli hókusz-pókusz nélkül tehát egyszerűen HDMI kábellel TV-re kötve, és vezeték nélküli controller-el irányítva.
És azért újabb játékok is fussanak rajta, akadás nélkül.Való ez egyáltalán ilyesmire?
MiniPC nem játszik, mert néha biztos tabletként is használná.
Lehet kínából is, vagy apróról, csak viszonylag gyorsan kellene, mert kezdődik a nyáriszünet.
Típus kellene, aztán én rákeresek.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Szeretnék egy tabletet rendelni a Gearbest-ről EU raktárból.
HDMI csatis kellene mert TV-re kitett képpel, játékra lenne használva, vezeték nélküli kontrollerrel.Játék szempontjából mennyire nagy a különbség egy Intel Baytrail Z3735F és egy Intel Cherry Trail Z8300 procis tablett között?
-
zebede
őstag
Ha már Chuwi
Chuwi Hi9 Pro, appból, áfa mentes postával kijön 40k-ból.
8,4", 3/32GB, Helio X20, Oreo, B20, GPS, Type-C...
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Üdv!
Ez elég lenne nekem, amennyiben böngészés, ebook olvasás, online film, tvgo nézésre lenne csak használva?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest