Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
rushty
üzenetére
Nálam PC -n megy ez a három trial boot -ban. Az Android egy Marshmallow alapú, 64 bites Remix OS. Pontosabban már nem nálam, mert elajándékoztam a PC -met, úgyhogy most a 80 éves nagynéném használja a PC -s Androidot és símán elvan vele. A Wines gépét váltottam le vele, mert elegem lett a távjavításokból.
-
Somatom
veterán
válasz
rushty
üzenetére
Gyorsan megnéztem, hogy melyik hsz. -emre reagáltál, mert nem emlékeztem, hogy írtam volna bármit is webkamera ügyben. Nem is írtam, mivel még sohasem használtam USB -s webkamerát Androidon. De, a régi, miniPC -s topikokból úgy rémlik, hogy csak olyan kamerák működnek, amelyeket a kernel támogat. Gondolom, vmi kezelőszoftver is kellene hozzá.
-
cidalain
veterán
válasz
rushty
üzenetére
Leginkább a gyártón múlik. Android 5-től elvi lehetőség van erre az androidban, ugyanakkor nem mindegyik gyártó teszi ezt lehetővé. Lenovoknál van olyan, hogy betéve egy SD kártyát belső tárként lehet formázni, és akkor gond nélkül tudsz rá telepíteni, meg talán Samunál is.
Ha van egy kinézett tab, amit megvennél, érdemes a szaktopikjában a tulajoktól megkérdezni, hogy mi a helyzet ezen a téren az adott géppel. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
rushty
üzenetére
Csak akkor erdemes, ha hobbiszinten csinalod. A forgalmi erteke kb 5000 forint. A "szerviz" oradij 3000 alsohangon. Szoval oke, hogy magadnak nem kell fizetni a javitasert, de ha 2 ora alatt nem keszul el, akkor abban az esetben mar bukoban vagy. Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, hogy inkabb helyette tulorazok, es az abbol befolyt osszegbol veszek egy jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX