- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
rushty #79899 üzenetére
Nálam PC -n megy ez a három trial boot -ban. Az Android egy Marshmallow alapú, 64 bites Remix OS. Pontosabban már nem nálam, mert elajándékoztam a PC -met, úgyhogy most a 80 éves nagynéném használja a PC -s Androidot és símán elvan vele. A Wines gépét váltottam le vele, mert elegem lett a távjavításokból.
-
Somatom
veterán
válasz
rushty #79894 üzenetére
Gyorsan megnéztem, hogy melyik hsz. -emre reagáltál, mert nem emlékeztem, hogy írtam volna bármit is webkamera ügyben. Nem is írtam, mivel még sohasem használtam USB -s webkamerát Androidon. De, a régi, miniPC -s topikokból úgy rémlik, hogy csak olyan kamerák működnek, amelyeket a kernel támogat. Gondolom, vmi kezelőszoftver is kellene hozzá.
-
cidalain
veterán
válasz
rushty #79151 üzenetére
Leginkább a gyártón múlik. Android 5-től elvi lehetőség van erre az androidban, ugyanakkor nem mindegyik gyártó teszi ezt lehetővé. Lenovoknál van olyan, hogy betéve egy SD kártyát belső tárként lehet formázni, és akkor gond nélkül tudsz rá telepíteni, meg talán Samunál is.
Ha van egy kinézett tab, amit megvennél, érdemes a szaktopikjában a tulajoktól megkérdezni, hogy mi a helyzet ezen a téren az adott géppel. -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
rushty #76212 üzenetére
Csak akkor erdemes, ha hobbiszinten csinalod. A forgalmi erteke kb 5000 forint. A "szerviz" oradij 3000 alsohangon. Szoval oke, hogy magadnak nem kell fizetni a javitasert, de ha 2 ora alatt nem keszul el, akkor abban az esetben mar bukoban vagy. Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, hogy inkabb helyette tulorazok, es az abbol befolyt osszegbol veszek egy jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest