Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
válasz z0d1AK #37299 üzenetére
a fizetési feltételek is elég érdekesek :
Személyes rendelésIrodánkban vagy előre egyeztetett időpontban kollégánknál adhatja meg rendelését
Személyes rendelés + Személyes átvétel esetén,élég a vételár felét kifizetni,a fennmaradó összeget átvételkor kell kiegyenlíteni.
Személyes rendelés + Futárszolgálattal a teljes összeget + 1200ft előre kérjük kiegyenlíteni.
Email-ben értesítjük a rendelésről 24h-belül.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
this is life
Ármester
Nezz ra a prestigio multipad 9.7 re dual core 4/3 9.7 colos ips kijelzo[link] a prestigio tabjai eleg jol sikerultek, keves nyuggel kuzdenek, 2 ev haztol hazig garancia.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsombor22
aktív tag
válasz z0d1AK #37299 üzenetére
Igen,elég kamu szaga van a dolognak.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
motoflug
őstag
válasz BomiBoogie #37193 üzenetére
Játék téren nagyon aláz a nexus 7 a Wayteq-hez képest?Máshogy kérdezve:van olyan tablet ilyen árkategóriában,ami jó játékra is?
-
polar-x
tag
Sziasztok! PIPO M9 jó gép ?63.000 a Pandawill-en ! Vagy inkább egy WayteQ 100dci magyar garival?
-
keszo
őstag
válasz zsombor22 #37298 üzenetére
Átverés:
A termékek átvétele:
Miután a terméket megrendelte kap egy visszaigazoló email-t (48h-belül).Ettől az időponttól számítva 15--31 napon belül szállítjuk a teméket (termékeket).Amennyiben a személyes átvételt választotta, a termék megérkezése után kollegánk személyesen értesíti Önt telefonon és email-ben.
Olvass tovább: http://tablet10hungary.webnode.hu/rendeles/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.huAttila
-
HornedReaper
senior tag
Olcsó kínai tabletet hűtés terén érdemes tuningolni? Hővezető matricákat hol lehet kapni? (bár gondolom csak akkor van értelme, ha alu a hátlap, a vékony ezüst matrica nem sokat érhet)
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
VMatteo
őstag
Hirtelen ezt megláttam:
eme csoda Milyen?Tisztelet a Gépésznek!
-
Terrorista
senior tag
Hello!
100 ezerig Ti milyen 7-10" között tabot ajánlanátok?
Elvárások:
-16GB vagy 32GB tárhely, esetleg bővíthető legyen.
-kijelző betekintési szöge és a fényerő jó legyen
-webezés akadásmentes legyen
-HD 720p (vagy divx, akár feliratosan) filmek lejátszása akadás mentesen
-zenehallgatás mp3-lossless audio
-ebookok olvasgatása
-tartós akku, ami kibír 4-5 órás filmnézést némi böngészéssel
-játékok normális futtatása
-3G nem kell
-anyagminőség és ergonómia jó legyen. A lötyögős, kattogós, nyekergő cuccokat kihagynámElőre is köszi!
-
Chaser
legenda
válasz VMatteo #37314 üzenetére
Átverős?..
10,1 hüvelykes IPS kapacitív kijelző 5 pont Touch
Felbontás
1920x1200 pixel
CPU
Samsung Exynos 4412 Cortex A9 négymagos 1,4 GHz-es
GPU
Mali400
RAM
2GB DDR3
ROM
32 GBJah, teljesen valószínű ennyiért, mikor Kínából rendelve is többszörös áron van.
Weboldal is érdekes, webshopnak még saját weboldala sincs, csak ilyen "készítős". LoL_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vegyszer
addikt
válasz Chaser #37318 üzenetére
Szervusztok!
Milyen 3G-s táblát tudnátok ajánlani, ami négy maggal van szerelve? 1280 és felette érdekel elsősorban, de egy jófajta 8"-os is érdekes lehet. Az iPad mini klónok kifejezetten tetszettek eddig, de hátha valaki még jobbat is látott. (csak PayPal fizetési lehetőséget kínáló webshopok játszanak)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Pycee
tag
Helló!
Az előbb egy másik topicba írtam, de aztán valaki felhomályosított, hogy itt kéne írni erről! Van pár tablet amire kíváncsi vagyok és ezért kigyűjtöttem egy párat! Némelyik itthon is beszerezhető, de van amelyik csak külföldről. Nem tudom, hogy azok a garancia miatt megérnék e. De nekem ezek jönnek be. Van olcsóbb és drágább, kisebb és nagyobb, de szerintem tudásban hasonlóak! Sajnos a kínai tabbal van már rossz tapasztalatom, de az egy olcsóbb és régebbi gép volt. Attól függetlenül, amiket néztem azokról jókat hallottam! Az itteni felsorolásban is van kínai és van jó márkás is. De a márkanév mögé is szoktak rossz dolgokat pakolni! Szóval, várom én is a kommenteket. Köszönöm előre is a hozzáértők javaslatait, hozzászólásait!
A gépek:
Myaudio Tablet Series9 916QR
Prestigio Multipad Ultraduo 9.7
Onda V972
Ramos W30HD
Cube U30GT2 RK3188
ASUS Nexus 7
Kindle Fire HD 8.9Pycee
-
Tin
veterán
Acer Iconia A1-810 WiFi 16GB
(bővítettem az előzőt)
Külső: Hátlap fehér, matt műanyag, egész jó tapintású. Körben szürke alumínium hatású műanyag keret. Masszív, rendesen összerakott a ház, sehol sem lötyög vagy mozog. Kicsit vastagnak tűnik a "karcsú" tabletekhez képest, de valószínű hagytak benne helyet. Gombok nyomásra jók, ötletes hogy felül van a bekapcsológomb. Hangszórója egy van hátul, alsó sarokban, ha úgy fogja az ember, lefogható. Alul-felül elég hely van nagyobb ujjnak is, rendesen tartható. Nem nehéz, sőt a méretéhez képest könnyűnek tűnik, súlyra 410g (lemértem).
Kamera: Vaku sajnos nincs. Az első kamerát nem néztem, a hátsó elég vacak. Sötétben iszonyat rossz képeket és videókat csinál, zajos az egész. Világosban már jobb, de még mindig a vacak kategóra. Elvileg tud 1080p-t is, de egy 720p-s videó is jobban néz ki más telefonnal. Szoftveresen gondolom javítják majd, de csodára nem szabad számítani.
Kijelző: Szép, de ne számítson senki valami csoda-IPS minőségre. Színei szépek, de semmi különös. A felbontás "kicsi", de akit nem zavar (engem nem), annak ez nem gond. A 4:3-as 8" fantasztikus, isteni olvasásra, videóra is tökéletes, alul-felül ott a sáv. Betekintési szögei jók, minden irányból rendesen látszik oldalra. Fényerő sajnos nem az igazi, a jó fényerejű tabletek kb 2/3-a. Napfényben kevés, napfényes árnyékban már használható, de ott sem az igazi. Beltérben nincs vele gond.
Érintőkijelző: 10 pontot érzékel, viszont a nagyon finom érintéseket néha nem. Hangsúlyozom, a nagy finomakat. Lehet, hogy az olcsóbb tabletek ennyit tudnak, én többre számítottam. Bár tény, hogy egy Ipad Mini fólia volt rajta, lehet, hogy az vastagabb. Szerintem ezt szoftveresen majd javítják, ráférne.
WiFi: Jó! Stabil, az aksi standby módban 2%-ot merült egy éjszaka, bekapcsolt WiFi-vel. A jelerősség jó, tényleg jól kezel mindent. Egyszer dobta el a router hatókör szélén, kézzel újracsatlakoztam, de szerintem ez a része jó.
Szoftver: Android 4.2.2 gyárilag, az Acer rádobott pár appot pluszban, de amúgy teljesen alap. Kicsit viszont laggol, nekem összecsapottnak tűnik az első változat, és a driverek sem az igaziak. Volt egy lefagyás (youtube, ott az app a szar), de röccenések simán voltak.
Akku: Érdekes pont. Induláskor nem volt hajlandó 87% fölé tölteni, telit jelzett, lehúztam, vissza 87%, pedig a dobozból kivéve ment töltőre, és egész éjjel töltött. Valószínű rosszul kalibrálta be az Android, és ez pár töltés után rendbejön. A másik amit nem értek, hogy bekapcsolás után reseteli a számlálókat, még 50% akkuidőnél is, de nem mindig. Néha tudja az előző pontot, néha újraindítja az akkuidő számlálóit, de a %-ot jól jelzi. Így nem tudom mennyit bír, de érzésre simán hozza a 6-7 órát, talán többet is.
Benchmark: Antutu 12719, azt hozza amit a Nexus 7.
Összegzés: Bejövős darab, jó összerakás, gusztusos kinézet, engem nem zavar a fényerő, mert beltérben használom. A felbontás szintén nem. Az érintőkijelző lehetne érzékenyebb, ez zavar, de gondolom majd javítják. A 4:3 8"-on király, ideális méret, ideális súly, és az akkuidő is elég jó szerintem. Ezért az árért a Nexus teljesítménye, HDMI kimenettel, SD slottal, 1 év Acer házhozmenős garival.
Ha a fenti gyengeségeket javítják, szerintem tuti jó vétel, főleg a 8GB-os 55e-ért.
-
this is life
Ármester
válasz Terrorista #37315 üzenetére
Asus memopad smart, acer iconia a210...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Tin
veterán
válasz szabi__memo #37325 üzenetére
Olyat nem próbáltam, így nem tudom. De az biztos, hogy nagyon erős a hardvere, és vicces, de ha kilövöm az összes folyamatot, 708MB a szabad memória.
Mondom, az egyetlen pont a kijelző érzékenységének , bár ezzel elvileg fólia nélkül már nincs gond, de meg kell próbálni. MM-ben is láttam, edigital is forgalmazza, és az Acer webshop is. MM-ben láttam kirakva, lehet nyomkodni.
Én megvárnám az első frissítést, vagy beszélnék az Acer szervizzel, mikor várható. De egyébként az érintés érzékenységét leszámítva, vagy aki erősebb nyomáshoz szokott, simán vehető.
-
PPolip
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van egy Myaudio 7 tabletem volt szervízben a wifi miatt (szoftverelés volt)de azóta nem játsza le a netről a videókat(pl. youtube) ,már letöltöttem az mx playert de nem segített .Mit tegyek?
köszi -
Tin
veterán
válasz szabi__memo #37327 üzenetére
csakhát az aksi, ahogy a teszteket néztem. általában az aksi a nem olcsó ezekben, és az üzemidő nekem legalábbis nagyon nemmindegy.
-
ggeleven
őstag
Lehet, hogy valakinek érdekes, úgyhogy megosztom veletek!
Barnes & Noble akciózik!
NOOK HD 129$ (8GB) vagy 149$ (16GB)
NOOK HD+ 149$ (16GB) vagy 179$ (32GB)Sztem nem rossz ajánlatok!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok tabletet szeretnék venni 20-40 ezer közt, tudna valaki segíteni hogy melyik a legjobb választás ebben az ár kategóriában?
JoeA siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
z0d1AK
nagyúr
válasz ggeleven #37331 üzenetére
Ezzel már csak az a gond, hogy éppen innen (USA store) nem biztos, hogy meg is tudod rendelni. Nekem hazai címre a következőt írja a checkout: ,,In compliance with shipping regulations, some item(s) in your order cannot be sent to Budapest in Hungary."
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
ggeleven
őstag
válasz z0d1AK #37333 üzenetére
A chekout-on nem mentem végig, csak megnéztem, hogy van nálunk international shipping a .com-ról.
Akkor viszont csak annak érdekes, aki tud USÁba ismerőshöz rendelni vagy éppen olyan országban lakik, ahova szállítható ez a termék...
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
fpatrik17
senior tag
Akksi üzemidő milyen? Különböző körülmények között érdekelne.
1. Wifi off--> HD filmnézés kb 70% fényerőn
2. Wifi on, netezgetés + zenehallgatás mondjuk 50-70% fényerőn
3. Full brightness és folyamatos nagy telejsítményű játékEsetleg ilyesmi tapasztalatokról betudnál számolni nekünk?
Köszi!• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz ggeleven #37331 üzenetére
Magyar teszt a Nook+-ról nincsen? Nem igazán találok, de sztem ennyiért ez a tab ajándék!
Crytek:
Hát ha úton vagy vonaton vagy éppen buszon nappal, akkor 70% a minimum!! Én pedig elég sokat utazok.. Szobában az S3-at meg minimumra veszem, és akkor is bassza a szemem..[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Tin
veterán
válasz fpatrik17 #37335 üzenetére
az aksi élettartamot csak becsülni tudtam, mivel a bekapcsolás óta eltelt idők számlálója sokszor resetelte magát újraindítás után, még 50% akkuidőnél is, ami szerintem szoftveres hiba. így csak megbecsülni tudtam a szakaszokból, ez alapján 6-7 órát mondanék közepes-teljes fényerő között állítgatva, átlagos használattal, netezéssel, wifivel. hogy ilyen körülmények között hogy működne, sajnos nem tudom, ezzel meg kellene várnod a hivatalos review-kat. érzésre nem szar az aksija, és 8 óra standby bekapcsolt wifivel csak 2%-ot fogyasztott.
a fényerejét pedig írtam, hogy gyengécske. napon szinte láthatatlan, napos árnyékban max-ra kell venni, szobában pedig 50% körüli a jó. a korábbi galaxy tab 7+-hoz képest legalább 30%-al gyengébb a max fényereje.
-
-
Tin
veterán
válasz fpatrik17 #37342 üzenetére
2 dolgot nézz meg, mert a többi biztosan szoftveres és javítani fogják.
1. fényerő
2. az érintőképernyő érzékenységeez a két olyan dolog van, amivel gond lehet, illetve ízlés dolga. van akit a fényerő nem zavar (engem sem), és van aki egyébként is erősebben nyomkodja, és ezért nem zavarja. ráadásul fólia nélkül más a helyzet.
-
kopcos1111
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 30-35e milyen tabletet ajánlotok, ami szerintetek tökéletes netezésre és filmnézésre is. Előre is köszönöm.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kopcos1111 #37344 üzenetére
Ennyiért nincs tökéletes készülék. Sőt, tökéletes készülék sincs, hiszen mindenki más igényekkel rendelkezik, másra van szüksége.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
HawerKing
őstag
válasz Oceanus #36200 üzenetére
Sziasztok , egy kis tanacs kellene szeretnek venni egy max 7 inches tabot ami eleg eros s nem iszonyatosan draga. Legalabb dual cores proci, 1 giga ram , Ips vagy jobb kijelzo (aminek legalabb 200felett van a pixel surusege), elol hatul kamera, gps legyen benne. Letezik egyaltalan ilyen? Mar nagyon regota keresgelek... A nexus 7 nem jo szamomra mert nincs kamera hatul... Az Asus Memo Pad HD 7 re varok de sajnos nemtudom mikor fog megjelenni...
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
bazsy_
tag
sziasztok!
Vettem egy tabletet amin nem működik a wifi. Volt fw frissítés és hard reset is. Nem szívesen küldeném vissza kínába. Gondolom esélytelen itthon megcsináltatni? Még arra is gondoltam , hogy veszek bele egy wifi adaptert,(van rajta szabvány otg , usb) és ezzel használnám, van erre esély hogy ez működni fog?
Előre is köszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bazsy_ #37347 üzenetére
Ha leírod, hogy pontosan melyik típus, akkor talán könnyebb dolgunk lehet segíteni. Igazából ha FW frissítés sem segített, akkor lehet hogy hardveres a gond, de akkor sem mindegy az, hogy milyen. Ha antenna, akkor talán még valamelyik sufni szervizes talán-talán bevállalja, ha alaplapi probléma, akkor majd hogy nem nem is éri meg javítani.
WiFi Adapterrel nem igazán fog működni.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Xbox One
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1.gen (189)
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest