Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pycee
tag
Helló!
Az előbb egy másik topicba írtam, de aztán valaki felhomályosított, hogy itt kéne írni erről! Van pár tablet amire kíváncsi vagyok és ezért kigyűjtöttem egy párat! Némelyik itthon is beszerezhető, de van amelyik csak külföldről. Nem tudom, hogy azok a garancia miatt megérnék e. De nekem ezek jönnek be. Van olcsóbb és drágább, kisebb és nagyobb, de szerintem tudásban hasonlóak! Sajnos a kínai tabbal van már rossz tapasztalatom, de az egy olcsóbb és régebbi gép volt. Attól függetlenül, amiket néztem azokról jókat hallottam! Az itteni felsorolásban is van kínai és van jó márkás is. De a márkanév mögé is szoktak rossz dolgokat pakolni! Szóval, várom én is a kommenteket. Köszönöm előre is a hozzáértők javaslatait, hozzászólásait!
A gépek:
Myaudio Tablet Series9 916QR
Prestigio Multipad Ultraduo 9.7
Onda V972
Ramos W30HD
Cube U30GT2 RK3188
ASUS Nexus 7
Kindle Fire HD 8.9Pycee
-
Pycee
tag
A múltkori kérdésem óta, egy kicsit nézelődtem és úgy néz ki, ezek a kínaiak mindent megtesznek azért, hogy "leigázzák" a világot! Már, tabok terén!
Ami még mindig bejön az a: Cube U30GT2 RK3188! De mellé bejött még 2 gép a képbe. Valami tapasztalat, vagy hozzászólás?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Pycee
-
Pycee
tag
Erről a tabletről van valakinek személyes tapasztalata? Van annyira jó, mint ahogy leírják? Nem nagyon szeretek külföldről rendelni, de ez tetszik.
Köszönöm!
Pycee
-
Pycee
tag
Helló mindenki!
Nem tudom, hogy jó topicba írok e, de ha mégsem akkor irányítsatok át! Szóval, vettem egy Pipo P1 tabletet kínából és működik, meg minden, de egy kicsit szerintem fel kellene turbózni, hogy az igazi erejét kiadja. Azt nem tudom, hogy ilyenkor rom csere kell, vagy elég a rootolás. Ja, és ha valaki ezt meg is tudná csinálni!
Köszi!Pycee
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest