Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Magyar teszt a Nook+-ról nincsen? Nem igazán találok, de sztem ennyiért ez a tab ajándék!

Crytek:
Hát ha úton vagy vonaton vagy éppen buszon nappal, akkor 70% a minimum!! Én pedig elég sokat utazok.. Szobában az S3-at meg minimumra veszem, és akkor is bassza a szemem..
-
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
ggeleven
üzenetére
Én 10 évesen gameboy és hasonló játékkonzoloknak örültem volna a legjobban. Nem gondolkoztál egy nintendo vagy psp-n? Most egy 10 éves gyerek gondolom játszana főleg, excel, word, stb dolgok tuti nem érdeklik. Illetve még talán jobb is, ha annyira nem indul meg az internet-facebook-stb őrületbe.
Illetve nem tudom ki hogy van vele én most így tabletre tudnék mondani 4-5 ilyen kötelező primitív játékot, ami még használható is, a többi az meg vagy bonyolult, vagy nagyon drága, de tényleg csak ezek a primko játékok (angry birds, fruit ninja) azok, amik úgy át tudnak jönni számomra tabon, többihez nemes egyszerűséggel nincs türelmem

-
gjoe
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
Üdv:
(4) Játékra használnád-e?
Komoly hardverigényű játékot nem hiszem, hogy használna.(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Elfogadható teljesítmény ezért az árért. A felhasználójának nem lesz összehasonlítási alapja, szóval nem kell erőgép. (Pláne, hogy ebben a szegmensben nincs is)Nekem is tizenévesek a gyerekek. Ne becsüld alá az igényeiket. Pont ők fogják igényelni a komolyabb játékokat, és fognak téged szidni, hogy ezt sem viszi, ez sz@r, stb, a haveré jobb és ilyesmi.
Pár hét után bánni fogod hogy nem szántál rá pár ezer forinttal többet egy jobb gépre!
Ja és még egy 16GB sd-t kalkulálj az árhoz, mert telefogják pakolnmi mindennel (zene, filmek, játékok stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dr.NX