- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Hungarikum87 #37654 üzenetére
Rendelnék ha lenne róla valami info. HW csak egy dolog.
-
Chaser
legenda
válasz
Avicularia #37607 üzenetére
Ennyit a szuper supportról ami "márkás" gépek mögött áll. Elég szomorú
-
Chaser
legenda
Itthon van még valami értelmesebb 10.1 1280-as IPS gép a prestigion és az új 3G-s wayteq csodán kívül?
-
Chaser
legenda
válasz
Real_Necro #37392 üzenetére
Nagyon korrekt gép, nekem volt. Azért az árért be lehet rizikózni a garit sztem, bár ezt mindenki maga dönti el.
-
Chaser
legenda
válasz
VMatteo #37314 üzenetére
Átverős?..
10,1 hüvelykes IPS kapacitív kijelző 5 pont Touch
Felbontás
1920x1200 pixel
CPU
Samsung Exynos 4412 Cortex A9 négymagos 1,4 GHz-es
GPU
Mali400
RAM
2GB DDR3
ROM
32 GBJah, teljesen valószínű ennyiért, mikor Kínából rendelve is többszörös áron van.
Weboldal is érdekes, webshopnak még saját weboldala sincs, csak ilyen "készítős". LoL -
Chaser
legenda
válasz
McSzaby #37281 üzenetére
Bármelyik géphez vehetsz USB-s vagy BT billt, billtokot, amelyik gépben van BT persze. Én eddig egyet vettem, Teljesen jó volt. Az lenne az igazi amin pad is van, lehet létezik is, annyira nem nézem.
szerk: Treff86 Ha USA árakat nézel számold bele, hogy ott nettoban vannak megadva az árak, mert államonként eltér a tréfa mértéke.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #37219 üzenetére
Melyik acer? gondolom nem a W3
ha felbontás 1024 akkor annyira nem érdekes.
-
Chaser
legenda
7 és 10" IPS-ben történt változás az utóbbi hónapokban? Nem igazán követtem a tabokat. A 10" 3G wayteqről tudok. A #0-ban nem mostanában volt update
-
Chaser
legenda
Ha optimalizáják és nem röcög azért vállalható. Fentebb mondták, hogy a 4 magos ainol Hero lassabb a tulajok szerint mint a 2 magos. A 2 magos verzióban valamivel gyengébb SoC van mint az RK3066, vga-ja biztos lassabb. Összességében ha olyan szintre hozzák, hogy net gördülékeny, filmek nem akadnak, akkor HDMI-vel azért jó vétel lesz alu dobozban.
-
-
Chaser
legenda
Olyan van, csak taboknál nagyon nem mind1 milyen a sw-es háttér. Ugyanaz a tab teljesen eltérő értékeket produkálhat különböző rom-okkal. Sztem ne bonyolítsd túl...maradva a hero-nál, a 10" pl mindenre elég ami ma kellhet. Neteztem, filmeztem, játszottam vele. 1080p filmet is vitte gond nélkül. Ami tabnál inkább fontosabb, milyen pl a touch felület, mennyire melegedik. Ezek is teljesen rendben voltak nála. Nekem nagy volt hordozni, amúgy nem adtam volna el.
-
Chaser
legenda
Sztem heroból bőven jó a 2 magos verzió. Nem mértem pontos akkuidőt, 5 óra felett simán. Ami fontosabb, készenlétben nem merült le pár nap alatt mint sok kínai tab teszi. Néhány %-ot esett naponta. A k_vad verzióban elég gyengusz az igp, bár volt aki azt mondta sok játéknak még elég az is. Én nem adnék így a másik SoC-ért felárat. Ami a két magosban van, az egy kiforrott SoC. Teljesen jó volt vele netezni, majdnem mint pc-n.
szerk: És én csak a gyári rom-mal használtam, vannak rá jobb hackelt romok is.
-
Chaser
legenda
Ezért erre páran rácáfolnának
És ha tönkre is megy egy idő után veszel bele. Az meg megint másik dolog, amiket itthon árulnak a nagyokat kivéve, pl samu, asus, ugyanolyan kínai gépek az esetek 90%-ában, csak saját logoval. És a vicc, ált-ban gagyikat brandelnek, persze mert ott nagyobb a haszon. Én eddig egy 7" és egy 10" ainolt vettem, Crystal és Hero, mindkettő nagyon korrekt volt. A hero kijelzője legalább olyan minőségű, mint ami 100k-s samuban van. akkuidő is jó volt, wifi is, alapból 4.1, jó minőség. Na most ez itthon duplája. Talán majd az új wayteq 10" javít egy kicsit az arányokon.
-
Chaser
legenda
válasz
MasterDeeJay #34976 üzenetére
1280 IPS, az erősen nem 10k-tól indul sehol
ahogy mondtad, Venus lesz elképzeléseidhez a legközelebb. Ha megfelel 1024x600 akkor Crystal, az jóval olcsóbb.
-
Chaser
legenda
válasz
MasterDeeJay #34970 üzenetére
Valószínűleg nem ismered a lehetőségeket tablatek terén, ezért érthető amit írtál. De valamennyire ismerve, elég megmosolyogtató a kérésed
Egyébként én is el tudnék képzelni ilyet, ennyiért de valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #34895 üzenetére
De elvileg a Heroban is az van és az azért drágább, nem is tudom mennyivel, 5-10k-val.
szerk: tjb007: Köszönöm hogy igazoltad a gyanúmat
Gondoltam kipróbálom már ezt a csoda SoC-ot, de akkor kimarad.
-
Chaser
legenda
Van vkinek infoja aról, hogy a 4 magos Crystalban is MVA panel van vagy TN? Mert olcsóbb mint a 2 magos. A Hero meg drágább 4 magos kivitelben.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #34853 üzenetére
Herot láttál már? Engem teljesen meggyőzött. Gyönyörű kijelző, jó akku, jó összerakás, jó touch felület. Sw-ekkel se volt gond amiket néztem.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #34811 üzenetére
4k a szállítási költség, amit ő ugye ingyen kap
Problem solved
Egyébként 10k-ért láttam már én is ilyet.
Az ainol hero meg venusban levő k_vad cpu és a gc1000 - ha ól emlékszem - vga kb mit tud? Érdekes, 4 magos crystal olcsóbb mint az eredeti 2 magos. Ennyire pocsék lenne az a SoC?
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #34636 üzenetére
Ebből következtetést levonni a hülyeség...alexan-nak ment volna csak félrecímeztem.
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #34632 üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
-
Chaser
legenda
válasz
DrDante666 #34342 üzenetére
Nyilván szürke import, azért olcsóbb és azért 1 év a gar. Ha a bolt megszűnik gariztatni se tudod.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
szeksziboj #33888 üzenetére
Ampe A10 kinnről, de $ miat már valszeg inkább 55k.
-
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser #33637 üzenetére
Sokan azt csinálják hogy apróságokból összeszednek 500-1000 értékelést, utána kidobják a madárfogót és lelépnek. Írni kell baynek, valszeg sok mindenkivel megjátszotta, akkor vissza fogják adni a pénzt.
Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni. -
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser #33634 üzenetére
Mennyi volt az a "nagyon sok" eladás?
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #33472 üzenetére
Nem hát. TN-es tab vakok és gyengénlátók számára különösen ajánlott
-
Chaser
legenda
válasz
Hungarikum87 #33398 üzenetére
A Hero kijelzőben hozza a samut, elvileg panel is az van benne. Tegnap vitték el az enyémet, láttam hogy nagy sikert aratott
1080p mkv-t, youtube-ot, kb mindent tud ami kell. Prestigio tudása olcsóbban, kinnről. Van belőle 4 magos is, kb 10k-val drágább. A színei gyönyörűek, képek nagyítása , görgetése villámgyors, pontos touch felület, egyszóval jó gép. Wifijében se találtam hibát, nem dobálja el a jelet. Akkuidő is jó, és nem merül le pár nap alatt készenlétben mint a legtöbb kínai tab.
-
Chaser
legenda
válasz
Hungarikum87 #33396 üzenetére
Amiket kinéztél azokról még nincs hosszútávú tapasztalat. Ha netre kell mondjuk egy ainol Hero tökéletes. 1280-as IPS panel, dual cpu&vga, ára sem vészes. Mondjuk speciel most csúnyán felment a $, de ez van. Hozza azt amit a pres. 10.1 ultimate, megkockáztatom, a kijelzője szebb is. JB 4.1 alapból, jó minőségű szerelés és kb 20k-val olcsóbb mint az ultimate.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Blackmirror #33218 üzenetére
Prestigio pro duo, wayteq 70dci.
NGA: Az ainol Hero mindenben megfelelő kivéve a GPS-t.
-
Chaser
legenda
válasz
sultansmith #33148 üzenetére
Ha jó a szemük akkor jó, egyébként nem.
-
-
Chaser
legenda
Java-t lehet droidra telepíteni? Kompatibilitási listában valahogy nincs benne. Java nélkül nem műxik az egyik chat oldal, de tudom sokan telóról nyomják, úh valami megoldás biztos van.
szerk: Valami javas cuccot raktam fel, de a chat oldal nem megy.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #32829 üzenetére
Attól hogy nincs pénzem jobbra, még nem vagyok igénytelen
..by Fábry
-
Chaser
legenda
Az enyém nem 4 magos, te gördülékenyebb dolgokat akartál, ott biztos megvan. Meg a kijelzőt kevesellted, hát a TF300 jobb a Heronál meg a samsungnál is kijelzőben. persze nem is abban az árkategóriában mozog. Egyébként akinek meg van Heroja úgyis tudja miről van szó
Kb azt a minőséget adhatja a 10.1 Ultimate itthon 65k körül - bár kijelző terén valszeg picit alul marad -. Ott van 2 év gar, Hero-nál meg a jóval alacsonyabb ár.
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32815 üzenetére
Wayteq 70dci jó lenne, de sajna pl HDMI nincs rajta, akkuja enyhén szólva nem túl acélos. 7"-ban 1280-as, IPS, hosszú üzemidős tab a Nexus7, de az más árkategória. Talán még vmelyik samu tab is megüt9 a szintet, bár nem rémlenek ilyen felbontással, de lehet csak rosszul emlékszem. Árban viszont azok se 50k alattiak.
A pro duo 1024-es, a CC-nél is nagyon kicsi akkut írnak, az max 3-4 órás lehet. -
Chaser
legenda
75-ért TF300 egy rakás garral sok?
Elárulom, gyönyörű kijelzője van. jobb mint a Samsung 10-esnek, elviekben a Hero-ban is a Samsung panel van. Nem is igazán tudnék a kettő közt különbséget tenni. Ellenben a TF300 kiemelkedik egy uo. felbontású/méretű samu tab mellett.
szerk: ráadásul 32GB-os verzió van fenn aprón most annyiért, ez ugye Tegra 3, 4+1 mag
-
Chaser
legenda
válasz
Revajzz #32807 üzenetére
Ezek a retinák még újak. Papíron mind suhan. De ahogy többen megjegyezték azok a SoC-ok amik ekkora panelt érdemben meg tudnak hajtani még csak most jönnek. Ha annyira nem bírsz magaddal ugorj bele, aztán lesz ami lesz
Nem kerülne az sokba ha tényleg úgy működik ahogy kell papírforma szerint.
Shoo: Van fenn egy TF300 garis 75-ért, hajrá
-
Chaser
legenda
válasz
Revajzz #32803 üzenetére
2-3 hét, vagy 4-5, vagy 5-6...ha nem fogják meg nincs tréfa, ha megfogják van, hányszor kell még leírni hogy megértsd?
szúrópróbaszerűen bármikor ellenőrizhetik a csomagot és ellenőriznek is belőlük. volt aki már bebukta, de az esetek többségében nincs gond. senki nem fogja neked garantálni hogy a te csomagod bebukik vagy átmegy, mi ezen olyan nehéz megérteni
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #32797 üzenetére
2-3 hét ideális esetben. Én 35 napot vártam a herora, ráadásul más csatlakozású hdmi kábelt küldtek
Revajzz: Igen. + a szállítási költség is beleszámít a vámalapba.
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32765 üzenetére
Ami biztos jó az a prestigio ultimate, de 40k-ért nem fogják utánad vágni használtan se. Vagy vehetnéd vmelyik 1 magosat, értelme nem sok van, használtan valszeg kapnál annyiért. 10"+IPS ez innentől nem olcsó kategória. Kinnről meg a Hero ami biztos jó. Ahogy elnéztem a topikjában kevesebb gond van velük mint a legtöbb itthon kapható hasonló géppel, én is ezért mertem berizikózni.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #32746 üzenetére
Az az..+ bevilágítás, foltok, vigyük vissza már kapásból hozzák a cseredarabot..
De volt ám még trébb modelljük is, 10-es 1024-es TN, 1 magos, azt be is szüntették annyit visszahordtak
legutoljára már valami 30-35k-ért dobálták.
szerk: De mégis én keverem, az a 1016DC volt
A 9.7-es verziója jobb volt valóban, de úgy rémlik a CC-s ellenfele ott is jobb volt.
-
Chaser
legenda
válasz
this is life #32741 üzenetére
A 916DC-vel éppen hogy sok gond volt. Azt akartam én is venni egy időben de meggyőzött a topikbeli tapasztalat
Nevetséges, hogy 1-2 másik kínai cucc amibe nem nyúlkálnak bele minden téren jobb lehet...Ainol nagyott nőtt a szememben. Crystal is frankó volt, de a Hero még jobb.
Revajzz: Nekem se jön be 10"-ban a 4:3, 7-ben jó volt. monitorban is jó 17"-ig, de tabletben olyan érdekesen hat, 16:10-es nekem is sokkal jobb 10-esben.
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32738 üzenetére
A 9-es is majdnem 10, csak az 4:3-as, 9.7. A 10-esek meg 16:10-ek, 10.1". 9.7-esek is 1024-esek ami már biztos csúnya, vagy retina ami biztos kurta drága
itthonról a prestigio ultimate van 65k körül ami 10.1-es és használható. 7-es nekem is kicsi volt, ha választani kell inkább 10-es . 8"-ból ha nem találok nekem tetszőt akkor marad a 10-es.
-
Chaser
legenda
válasz
vwpolopg #32732 üzenetére
Az már ok, wifire mondták hogy nem túl erős. ("-ban még egy itthoni van IPS de az nem jut eszembe. Felbontás viszont nem tudom milyen lehet ekkora méretben, 7-esen még jó volt. Most 10-es gépem van 1280-as, mondjuk ez meg hordozni már nagyocska. viszont olyan panelje van hogy hú
Ha olcsón akarod megúszni bevállalsz egy kinti rendelést..persze lehet drága is a végén, de kockázat nélkül nincs győzelem, by transformers
szerk: A heroval a méretén kívül az egyetlen bajom, hogy nehéz letenni
nem melegszik, kijelző nagyon ott van, akkuidő jó, mért nem tudnak ilyen felbontással 8" gépet csinálni
-
Chaser
legenda
válasz
Zoliwar #32538 üzenetére
Én Herot vettem, a napokban érkezett, teljesen korrekt. Kár hogy nekem nagy, de ez szubjektív. Emiatt eladó
A panel gyönyörű
a stereo hangzás is elég jó, kár hogy hátulra tették a hangszórókat. Pár 1080p mkv-t teszteltem vele, rendben vannak. Érintésérzékenység jó, akku idő jó, wifi jó, kb ennyi. HDMI-t nem tudtam próbálni mert nem jó kábelt küldtek. A gép összerakása korrekt. Amin meglepődtem, sok tabnál mondják hogy melegszik, neteztem vele kb 2 órát nem tapasztaltam, lehet játék közben már melegedne. És még egyszer: a panel gyönyörű
szerk: Filmezni 10-es sokkal jobb. 7"-os volt előtte, ahhoz képest ég és föld. De ugye ezt meg nem tudom csak úgy bevágni kabátzsebbe. Ejj-ejj, lehet 7" lesz a vége hordozni, 10 meg itthonra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest