Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A képen szerintem Q88 van (ilyesmi az overmax ov-tb-08 II is), de tényleg átverés szagú ezen az áron.
Múlt hónapban, amikor a DX-en volt nagy 50%-os kiárusítás, akkor néhány perc erejéig volt néhány hasonló darab 30 dolcsiért, de nem ez az általános. Akkor lőttem 24 dolcsiért mk808b-t[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
kínai rendelés nem játszik, 13 collban inteles tabletet nem találtam androiddal, de ezt még lenyeltem volna, viszont a 300k-tól felfelé nagy lendülettel induló árakat már nem. mert láttam én is levehető ajtós asus cuccot, 406k-ért.
a 13 coll konkrétan nem annyira lényeg, a fő, hogy minél nagyobb legyen. meg ha nem muszáj, nem vennék w8-at se.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
üszök
őstag
válasz menyoronc #37502 üzenetére
Nekem a Vodás úgy be lassul,hogy egy örökké valóság míg egy oldalt megnyit mobilon.
A sebesség meg nagyban függ a helytől ahol vagy.Nekem itthon a Tmobilnak nincs 3g,a Voda mezei zsebnettel 3/1 et tud,a Telenor Vagyis pontosabban Digi volt,de Telenor a hálózat 6/3 volt.És nagynak mondható városban lakom,viszont dombok között.
azbest
(Szakértő)Tiszában vagyok nagyjából az árakkal.
Ha nincs személyes átvétel nem érdekel.Lehet veszek valami használtat apróról,bár ott meg a DPS Dream 7 és társait 20-ért árulják,Az Euronicsben meg 18."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
wwhy
veterán
Ezt a Yarvikot érdemes megfontolni
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Tin
veterán
válasz Endless #37496 üzenetére
Nexus 7 jobban bírja aksival, kiforrottabb rendszer, nagyobb felbontás, jobb fényerő.
Acer A1-810 4:3-as, kisebb felbontás, de olvasni jobb, van sd kártyahely és hdmi kimenet, gyengébb fényerő, kisebb aksi, nagyon új még a szoftvere, vannak benne bugok.
én a Nexus 7-et venném, de kiforrottabb rendszerrel, lakáson belülre az Acer is jó, főleg ha kell a tárhely.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a legjobb helyre írok, de talán ez az egyetlen olyan tabletes topik ami igazán pörög.
Beárazásról lenne szó:
Egy makulátlan, 2 hónapos tokkal, 2 plusz fóliával, 32Gb-os micro sd kártyás 64Gb-os dokkoló és gari nélküli Asus TF700T mennyit érhet?Köszönöm előre is!
-
peterk
senior tag
Mi lenne a fontos elvárásod? Ahogy említették, a Wayteq 70dc vagy 70dci is számításba jöhet. (Meg még vagy 4-5 másik is, de nem akarok kisregényt írni. )
Nézd meg a paramétereket, mert mindegyik másban jobb és másban kevesebb mint a másik kettő. A Waytek 70dc a legolcsóbb, de nem IPS paneles. A 70dci nagy felbontású IPS, viszont nincs bluetooth és nincs hdmi out. A Yarvik pedig IPS paneles, hdmi, bluetooth is van, de kisebb felbontású. Ami 7"-esben nem felétlenül jelent nagy hátrányt. Ez is igény kérdése persze. Mindenesetre ha a bluetooth, hdmi, vagy a kicsit hosszabb üzemidő fontos, akkor nyugodtan lehet ez is a befutó.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
LK
addikt
válasz z0d1AK #37506 üzenetére
Végigolvastam az elejétől a párbeszédet,és köszönöm hogy felvidítottad a reggelem Nem is értem hogy lehet ezt bírni,hogy a keresőben való keresés helyett naponta tizen írják be ugyanazt a kérdést,és erre még válaszolsz is. Én mielőtt ide írtam 2-3 hétig bújtam a teszteket...
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
wwhy
veterán
válasz peterk #37515 üzenetére
IPS+HDMI+üzemidő a must have.
CC Speedet első között rendeltem meg és vittem vissza, nem is töltés miatt, hanem a pocsék összeszerelés = gagyi feeling.
Mivel a Veletechen beharangozott Wayteq qdci-ról semmi hír, gondolkodom ezen a Yarvikon.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Coolby84
tag
Tegnap megérkezett a Hyundai X900 RK3188 tabletem
Még csak ismerkedünk, de eddig elégedett vagyok. Kijelző bámulatos, szép, összeszerelés szerintem megfelelő, gombok műanyagok, de jó a nyomáspontjuk. Rendszert még rootolnom kell, hogy kínai dolgokat kiírtsam belőle, egyelőre csak letiltottam. Play Áruház működik, letöltögettem appokat, szuperül fut.
Wifi jel fém hátlap ellenére megfelelő, bár kis lakás és jó router, szóval ez kimondottan nem mérvadó.
HDMI kimenet ugyanaz, amit már más is jelzett, hogy 16:9-es felbontásokat ajánl fel, a TV-m 16:9-es is, ami szuper lenne, de a rendszeren látszik, hogy amúgy a tablet eredeti 4:3-as felbontását húzza szét, így arányok nem jók és a kép minősége is elég gyatra. Szóval ezen így HD filmnézés nem lesz, bár nem is terveztem őszintén...
Rendszer elég fluid, néha-néha röccen, de ez majd idővel szerintem egy-két frissítéssel javul majd.
N.O.V.A 3-t tettem fel, mert bár ezek irányításával nem vagyok kibékülve, de látni akartam mit tud... hát beszarás, hihetetlen mit tudnak grafikailag ez a kütyük és viszi szépen akadás nélkül.
PDF-et akartam még olvasni. 100 Mb-os HVG lap EZ PDF Reader. Ettől nem voltam elájulva, de valahogy program furcsán működik, nem értem megnyitásnál miért nem nézi rendesen előre a következő oldalakat, kb meglepődik, hogy át akarok lapozni és akkor tölti be. Ha már betölti, akkor utána jó... Egyébként sem tetszik vhogy ez a PDF olvasó, pedig jókat olvasni róla... tudtok valami mást ajánlani?
Akksira még nem tudok mit mondani, tegnap kiírás szerinti 96%-ra töltött míg nyomkodtam, mert úgy érkezett ide, hogy full lemerülve, be sem tudtam kapcsolni. Majd kiderül mennyit bír a cucc.
-
kism@csk@
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem tablet ügyben. Rendeltem egy 4 magos Sanei N10 2GB-os Allwinner31-es tabletet, a paraméterek miatt linkelem is: http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-New-N10-Ultimate-A31Cortex-Quad-Core-1-5G-PowerVR-SGX544-MP2-GPU-2GB-16G/715425_799775461.htmlA problémám az vele, hogy ha kikapcsolom, akkor visszakapcsolás után a személyes asztali beállítások elvesznek, más ikonok vannak elöl, mint amit korábban beállítottam, és ha át szeretném rendezni, vagy bármit csinálni a képernyőn, akkor megjelenik egy felirat, hogy az indító alkalmazás sajnos leállt. Innentől kezdve azzal tudom helyreállítani, hogy az asztal témáját megváltoztatom, onnantól már ismét működik minden, rendezgethetem az ikonjaimat, ahogy szeretném. Ezért inkább nem is kapcsolom ki teljesen, csak altatom.
A másik, ami zavar, hogy használok egy Samsung Galaxy s3 minit, ami ugye csak 2 magos és 1 GB-os, de valahogy mégis úgy érzem, hogy a telefon gyorsabb a böngészést illetően, mint a Sanei tabletem, ami meg 4 magos és 2 GB-os, és a processzor órajele is 1,5 GHz a samsung 1 GHz-éhez képest.
Amire használom a tabletet: böngészés, mailezés, dokumentumszerkesztés, filmek nézése.
A kérdésem tehát az lenne, hogy szerintetek van-e valami megoldás erre az indító alkalmazás leállás problémára, valamilyen frissítés, vagy ilyesmi, illetve normális-e, hogy a samsung s3 mini időnként gyorsabban tölt le oldalakat, mint a sanei, vagy nem is érdemes összehasonlítani a kettőt?
Még van lehetőségem visszaküldeni a tabletet a forgalmazónak, de ha tudtok értelmes tanáccsal szolgálni a fenti kérdéseimmel kapcsolatban, azt nagyon megköszönöm!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Tablet vásárlás előtt állok, de annyi féle van manapság hogy nehéz a választás...viszont van pár fontos dolog amit szeretném ha tudna:- 2 magos proci
- viszonylag jó akku
- 8-9 max 10"
- elő illetve hátlapi kamera ha van benne, akkoraz csak jó
- wifi
- bluetooth (A2DP)Jah és 50-60-ból kijöjjön.
Köszi a segítséget!
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
tjb007
nagyúr
válasz kism@csk@ #37519 üzenetére
Szoftvert kéne frissíteni rajta, elméletileg ez a legfrissebb hozzá.
"A másik, ami zavar, hogy használok egy Samsung Galaxy s3 minit, ami ugye csak 2 magos és 1 GB-os, de valahogy mégis úgy érzem, hogy a telefon gyorsabb a böngészést illetően, mint a Sanei tabletem, ami meg 4 magos és 2 GB-os, és a processzor órajele is 1,5 GHz a samsung 1 GHz-éhez képest."
Ilyen az amikor egy gyártó foglalkozik a szoftverrel, nem csak ráhányja, mint a legtöbb kínai gyártó.
A négy meg nem mindig jobb a kettőnél, nem a mennyiség alapján kell megítélni valamit. A marketingmaszlagot meg nem kell elhinni, az a 1,5GHz jó lesz (jobb esetben) 1,2-nek is.[ Szerkesztve ]
-
kism@csk@
csendes tag
válasz varmi2 #37521 üzenetére
Igen, ettől tartottam. Eredetileg 4magos Freescale-es verziót rendeltem, de közölték, hogy nincs, és helyette ezt ajánlották. A Freescale-est láttam egy ismerősnél, és az hibátlanul működik, pedig az övé csak 2 magos. Viszont a külföldi oldalakon, ahol teszteket olvastam, alapvetően nem húzták le, ezért mertem megrendelni mégis.
Köszönöm a választ! -
kism@csk@
csendes tag
válasz tjb007 #37522 üzenetére
Köszönöm a tippet! Megnyitottam a linket, ezt csak le kell tölteni a tabletre, és installálódik magától? Bocs a hülye kérdésért, de még sosem csináltam ilyet.
Illetve ez nem befolyásolja a garanciát a készülékeknél? Ha frissítem a szoftvert, és esetleg mégis visszaküldeném, akkor ez nem jelent problémát? (Nyilván nem a konkrét eladó kapcsán kérdezem, csak általánosságban.) -
z0d1AK
nagyúr
Én már inaktív is vagyok igazából. Egyre kevesebbet válaszolok. Én indítottam 2,5 éve ezt a topikot, de akkor még nem az volt az első kérdés, hogy melyik a legjobb tablet Kínából és a legolcsóbban. Akkor még örültünk, ha 80 ezerért kapunk jó tabletet. Most meg? 6700 forintos tabletekkel jönnek az emberek, hogy megéri-e megvenni, jó lesz-e...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Tin
veterán
kisgyereknek milyen tabletet ajánlanátok?
elkezeli a rendeset is, csak mindig elállítgat mindent, szóval ezért lenne jó egy saját neki, max hetente nyomok egy gyári visszaállítást.
vannak ezek a direkt gyerekeknek való tabletek is, de nem ismerem mik vannak, és hogy érdemes-e venni ilyet.
vagy inkább egy olcsóbb kevésbé márkásat?
mit ajánlotok?
-
Tin
veterán
válasz z0d1AK #37529 üzenetére
húsz éve még én is... csak azóta eltelt 20 év... egyszerűen más világot élünk.
egyébként szereti ezeket a hagyományos játékokat is, nincs is vele gond, nem egész nap ezt csinálja, csak néha szeret mesét nézni meg játszani, és nem hiszem, hogy hátrányára válna, ha korán megismerkedne ezekkel a dolgokkal.
-
Tin
veterán
válasz z0d1AK #37531 üzenetére
én először 7 évesen ültem le számítógép elé, mégse lett tőle semmi bajom. pedig az még tévén ment.
egyrészt igen, hosszú távon derül ki mi előnyös és mi hátrányos, viszont a fejlődés miatt 20 év múlva meg már tök más világ lesz, és más kütyük.
no offense: 1 évvel előbb regeltem nálad, és tizedannyi hsz-em van, pedig korán kezdtem a gépezést
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok!
20k körül tudtok ajánlani nekem jó tabletet külföldről? Láttam hogy vannak, de gondolom ti jobban tudjátok a tapasztalatokból, véleményekből hogy mi ami ajánlott!!
Köszi.
A számom az adatlapomon. ;)
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, ehez mit szoltok? A speckok alul vannak kb 39.999ft nak felel meg
Link▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
z0d1AK
nagyúr
válasz HawerKing #37535 üzenetére
Ránézve annyival több a hazai forgalmazású ConCorde Tab SPEED-nél, hogy 16 Gbájtos, ellenben drágább. Ha Romániában élsz és ott vásárolsz, akkor elfogadható, ha nincs más, de Magyarországról megrendelni hülyeség.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Helmoras
őstag
Szevasztok, 7 colos tabletben van most valami ami felveszi a versenyt a nexus 7-esel abban az árkategóriában, minőség tudás és energiagazdálkodás terén? Olvastam hogy lesz egy újabb ráncfelvarrott modell erről van valami hír(nexus7)? Ajándék lenne, nekem jó tapasztalatom van a nexussal de ha van mostanra jobb alternatíva szívesen fogadom.
Előre is köszi a tippeket, Üdv
-
Chaser
legenda
Itthon van még valami értelmesebb 10.1 1280-as IPS gép a prestigion és az új 3G-s wayteq csodán kívül?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
varmi2
nagyúr
Úgy néz ki, hogy eldölt a választás: cube u30gt 2 lesz pandawillről.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
sgteam
aktív tag
Sziasztok!!! egy kis help kellene a gyerekek tettek a tabletra egy feloldási kódot de elfelejtették a mintát hogyan tudnám kitörölni vagy meg nézni a mintát? vagy esetleg valami megoldás?
előre is kösziSzeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok használható tabletet linkelni 40-45 ezerig?Egyáltalán ezek milyenek ebben az árban?
Köszi! -
vegyszer
addikt
ha nincs net, nem lehet feloldani jelszóval sem?
offline nem működik a dolog?
És a felkapcsolás lehetőségét sem dobja fel?Legvégső esetben egy érdekes app:
[link] A jobb felső ikon lehet érdekes...[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest