Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Nem rég jutottam hozzá egy Sanei N10 Quad Corehez. Minden fórumot végigböngésztem, minden videót és leírást megnéztem de sehogy se sikerült Rootolnom a készüléket. Android 4.1-et szeretnék rá tenni, mert a mostani 4.0.4-el eléggé instabil. Bármilyen segítő ötletet/leírást szívesen veszek. Rootolni szeretném a készüléket és egy rom cserét rátenni, de igazából ezzel a készülékkel semmilyen oldal nem foglalkozik kiemelkedően(mármint a 4 magossal). Előre is köszönöm a segítőkész infórmációkat.
-
rdt89
addikt
válasz kelzsoca #34704 üzenetére
De sajnos root nélkül semmit se enged a gépezet. Mivel alapból rootolt az eszköz így a rajta lévő gyári oprendszer se teljesen original rom. Attól függetlenűl, hogy alapból rootolt még meg kell rootolni a rendszer cseréhez. Próbálkoztam már minden leírással, megoldással de semmit nem enged a gép.
-
Kbali
nagyúr
Ez így érdekes, de próbáld ki egy Root Checker programmal, hogy valóban root-olt-e a készüléked. Playről tölthető a cucc.
-
rdt89
addikt
A program szerint nincs rootolva, de a talafonról menüpontbaa termékleírásnál ezek állnak
Android verziója: 4.0.4
Alapsáv verziója: ismeretlen
Kernel verziója: 3.0.35-02345-g411d6f6-dirty
root@richtechie-amd64 #975
SMP PREEMPT Sun Dec 23 23:07:32 CS 2012
Build-szám13.4-rc2 V1.64.1.w2 -
-
Dinter
addikt
Üdv!
Egy Allwinner A13 Q88-nak betört a kijelzője. Nem folyik össze a kép, csak teljesen össze van törve az üveg, és nem érzékeli az érintést. Mennyi lenne a javítása?
-
Cuccmaster
csendes tag
Adtam magamnak kb. egy hónapot tájékozódásra, tehát ha a Speed "meggyógyul" akkor visszatér az esélyesek közé, páne mivel optt IPS + HDMI.
A wayteq esetében döntenem kéne a két dolog között:- 70dci IPS no HDMI / 700DC HDMI+BT no IPS.. hisz ha tablet lenne a vége azért csak csak rákötném tévére bnőmnél stb...Cuccster
-
Cuccmaster
csendes tag
válasz kelzsoca #34683 üzenetére
No ez az, az e-inkesek alja kb 28k, a wayteq 70dci/ConCorde Speed kb 35k. Napi kb 1-2 óra olvasásra kéne ingázáshoz, de pont azért vacilálok, ha már veszek ennyiért (jó, tudom 30 k elektronikai témában nem összeg, de nincs rá égetően szükségem..) akkor a multifunkciós talán jobb ötlet.. Majd megálmodom, vagy a végén nem veszek semmit
Cuccster
-
bugsyonic
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy tabletet, ami a következőkhöz kellene: internet, skype, némi játék, relatív sokat birjon az akksi, ne akadozzon (normál használat mellett), masszív legyen és android op., max. 60k, de inkább alatta. Azaz az ideális gépet keresem Köszi előre is mindenkinek!
-
Stephan89
aktív tag
válasz bugsyonic #34718 üzenetére
Hasonló használatra vettem Samsung Galaxy Tab 2 7.0 gépet. Teljesen elégedett vagyok vele.
Euronicsban volt 55 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Én a 4 magos Sanei n10-met újonnan billentyűzetes tokkal 56-ért vettem DHL-.es gyorspostával.
-
szesa
senior tag
Mennyire használhatóak kulso billel ezek a tabletek? Kell külön alkalmazás támogatás hozzá?
-
-
turho
addikt
válasz vitezfeher #34725 üzenetére
Mert életveszélyes rakás sz@r a töltője mindnek...az csinálja. Szörnyű a belsejük...
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
csibe1
addikt
Keress hozzá egy ugyanolyan paraméterekkel,csatlakozókkal ellátott minőségi töltőt,és nem lesz gond.
A gagyi töltőknél kevés az amper,ezért nem működik töltéskor normálisan az érintőkijelző.
Telefonoknál is elő szokott jönni ez a gond." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Roland1981
csendes tag
navon platinum 10-esem van adott egy huawei e173 modem sikeresen hasznalom a tevhitekkel szemben.nem konnyu volt beallitani
-
szesa
senior tag
Asus Nexus 7 vélemények?
Wifi-3G-GPS mUsb 4320mAh 340g 1280x800
tecnikailag oke
de milyen a valóság?Illetve mire elég 8Gb ?
Ugye nem lehet mindig valasztani hova akarunk telepíteniThx
-
-
this is life
Ármester
Ha jatekra nem nagyon hasznalod,es hd filmek se lesznek rajta ,akkor szukosen de eleg lesz..de ha lehetoseged van ra inkabb a 16 giga verziot vedd meg. Hat bovithetoseg lehetosege nincs rajta,csak kulso tarhelyet rakhatsz ra, ezert is irtam hogy 8 giga sikitva eleg...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
rdt89
addikt
Egyáltalán nem produkál semmiféle problémát. Egyetlen bajom vele, hogy ezzel az androiddal (4.0.4) az akkumulátor hamar kifekszik, és sűrűn kikapcsol magától azaz lemerül koppra ha 12 órig felé se szagolok, ezt leszámítva nincs vele semmi problémám.
-
z0d1AK
nagyúr
-
kiskatz
tag
Van egy 1 hetes feleslegessé vált Cube U30GT gépem, protektoros tokkal, barna bőrtokkal, 2 vadi új kijelzővédő fóliával, hdmi átalakítóval. Szerintetek mennyit lehetne érte kérni?
-
RepeatSector
senior tag
köszönöm
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz RepeatSector #34738 üzenetére
Lehet, hogy azért nem írnak, mert senki sem tud...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
ZS3NI
őstag
Ramos X1 (Exynos 5250 videón)
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
dunkel
őstag
Hello,
tudtok ajánlani tabletet ami az alábbiaknak megfelel? Ezen felül nincs más spec. elvárás.
- sim kártyát fogad (mobil internet)
- SD kártyával bővíthető
- 9-10" kijelző
- 30-40e Ft
- új, magyar forgalmazótólEz utóbbi azért fontos, mert az ország másik végébe menne apósnak és nincs kedvem az esetleges hibákkal, garancia intézéssel stb. foglalkozni.
Kösz[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz dunkel #34744 üzenetére
Igen, láthatott DPS Dream 9-et, ami az egyik legalja cucc. 9"-os, de 800×480 pixeles,a mi igazából már 5"-nál is necces szerintem, nem hogy 9-en. AllWinner A13 SoC-vel, ami az egyik leggyengébb eresztés a mai piacon, cserébe olcsók vele a tabletek.
Beépített 3G biztosan nem volt benne, maximum USB stick támogatás, de hogy ott is melyiket kezeli, az jó kérdés, a DPS-t hiába kérdezed, mert nincs is olyan, hogy DPS.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz dunkel #34746 üzenetére
Ami normálisnak néz ki, az esetleg a WayteQ xTAB-100dci, bár ennek pontos ára még nem ismert. Eredetileg 55 lett volna 3G nélkül, szerintem 70 körül lehet majd 3G-vel.
Más így hirtelen kevésbé jut eszembe a 9" környéke (bár a WayteQ is 10-es) és tényleg normálisabb.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok