Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
köszönöm
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
RepeatSector
senior tag
Hali valaki nem tudna DPS Dream 9-hez digitizer-t! Én nem találok még vele kompatibilisat sem sehol.
Válaszokat előre is köszi!"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
RepeatSector
senior tag
Hali
valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Apad Irobot(kamerás, piros ledes, fém hátlapos) és dobtam rá egy főzött android 1.6-ot ami elméletben rootolva van, de nem nagyon akarja a superuser engedélyeket kiadni!
Ezért nem tudok recovery-be lépni!A romot szeretném cserélni!
Ezt sajna usb kábellel nem tudom megtenni, mivel fel felismeri a gép az rkandroid progi is kiírja, de amint elkezdem frissíteni az "updating system information" résznél nem jut tovább, több gépen több rommal driverrel és rkandroid verzióval is meglett próbálva!Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Először is recovery-be szeretnék valahogy bejutni!"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest