Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
Sziasztok Érdekelne erre a hozzászólásra a válasz Mostanában laikusként elgondolkodtam egy tablet vételén és mivel rendeltem már egyszerűbb-kisebb lejátszókat kínából, él a bizalom feléjük.
Az említett tabletek tartalma és minősége megüti a kellő színvonalat vagy ajánlásotok szerint inkább ne gondolkodjak ilyen vásárlásába? Mivel magyar nyelvű tesztek nincsenek máshonnan nem nagyon tudok tanácsot kérni
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
-
Hungarikum87
tag
válasz Chaser #30914 üzenetére
erre gondoltam köszönöm Eddig háromszor rendeltem kínából, egyik eset nem sikerült túl fényesen de végül készséges volt a másik oldal és megoldódott a probléma, de nyilván ha már le van szállítva az rendelmény akkor nincsenek már opciók Na akkor elkezdem magam beleásni a régebbi hozzászólásokba
-
Hungarikum87
tag
Jó napot kívánok uraim!
Előre is elnézést kérek ha túl hosszú lesz
Bő másfél hónappal ezelőtt jelentkeztem itt a forumon kérdéseimmel, de úgy betojtam h mennyire nem értek én ehhez az egészhez, h rögtön fel is adtam a kínai tablet projektet ( az alapokat tudom, de csak nagyon az alapokat, nem segít az sem h nincs még okos telefonom így sok dolog kimaradt eddig, nem azért mert ne kéne, csak azért mert ha már sokat fogok rá költeni, a tökéletest várom )
Szóval idő közben annyi változott h a tervemhez megnyertem öcsémet aki informatikus mérnök, és ígéretet tett h segít h megvásárlás után, megvalósítsa a változásokat amik szükségesek lennének
így neki ugrottam még egyszer a témának és az elmúlt 3hónap forumozását végig olvastam hátha egy kicsit jobban képbe kerülök. Nem mondom h értek mindent amit írtok, de legalább be tudtam lőni magamnak mire is lenne szükségem, illetve nem csak nekem, ha már én rendelek barátnőm is szeretne magának egyet
Az összeg amibe bele kellene férni az a 60 ezer forint!
Szóval ami biztos h egy 10hüvelykes tablet beszerzése lesz a cél Mindenképp erős wifinek kellene benne lennie, és mivel 4magos kínaik nem elérhetők így nyilván 2gb ram. elő és hátlapi kamera. 3G nem szükséges max jó ha van. GPS nem kell. Természetesen a minél jobb kijelző.
A készülékek netezésre szolgálnának. Facebook, sok youtubozás, Skipe, emailezés, egyszerűbb szövegszerkeztés, zenék töltögetése, filmezni rajta (akár hd), vagy stremen kerezstüli tv-zés, hírek olvasás ,egyszerűbb játékok futtatása. Szóval ezeknek tökéletesen meg kéne felelnie.
Ah olvastam a véleményeket tanácsos az új Rockchip RK3188 szerelt készülékek között nézelődni igaz?
Ha ezeket a feltételeket nézem az én laikus tudásommal gondolom h ez a három készülék jöhetne szóba igaz?????
Cube U30GT2
PIPO M9 Quad Core
Ramos W30HD
Esetleg van lenne még más javaslat is? Illetve ezen készülékek tudása miben különbözhet? Ramosnak megtaláltam a topicját azt végig olvastam egész jó készüléknek tűnik.
Következő kérdésem h ezeken a készülékeken tudjuk használni az USB-s mobilnetet? mert barátnőmnek az van. Én kizárólag Wifi-t használnék.
Sokan ajánlottátok itthonról a Prestigio MultiPad 10.1. Ez tudásban hogy áll az általam felsorolt 3kínai termékhez képes? Nyilván félek én is a kínai rendeléstől ezért eljátszom a gondolattal h itthonról vennék, de azt veszem ki a beszélgetéseitekből h ez nem ugyan az a tudás mint a 3kínai. És ha nem, akkor mi az az itthon kapható termék ami tudásban megegyezik vele. Tudom h az optimalizáció sokkal jobb ezeknél a jól simert termékeknél ( még ha csak sejtem is kb mi az az optimalizáció )
Az eddig olvasottak alapján talán a ASUS MeMO Pad 10 , SAMSUNG P5110 GALAXY TAB2 páros lehet az ami tudásban megegyezik a 3kínaival?
Ha esetleg kínait veszek mennyire kell félnem attól h ha öcsém kezelésbe veszi és felpakol rá cuccokat, tégla lesz belőle?
És az utolsó kérdés. Érdemesebb lenne még esetleg várnom, jöhetnek e közeljövőben újabb és jobb gépek a kínai piacról? VKi írta ( nem tudom mér ki csak lementettem a gondolatot) h májustól lehet számítani olcsóbb 4magos gépekre, még ha nem is tudom pontosan h erre nekem szükségem van e vagy sem, de erre érdemes várni?
Sok a kérdés remélem senki nem akad ki tőle, válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hungarikum87
tag
válasz Chaser #33397 üzenetére
Az Anilol Hero mivel gyengébb az általam felsorolt 3kínai terméknél? Kijelző? esetleg gyorsabbak? A Hero tud HD filmeket lejátszani? A Prestigot hova tegyem a Herohoz és a másik három kínai termékhez képest?
Esetleg érdemesebb lenne hozzá tennem plussz 40ezret és venni egy ASUS MeMO Pad 10 vagy SAMSUNG P5110 GALAXY TAB2 ? ez a két gép tudása hol van az általam kiválasztottakhoz?
-
Hungarikum87
tag
válasz Chaser #33400 üzenetére
Most meglepődtem azt vártam h a 3rom Rockchip RK3188-et tartalmazó közül fogtok ajánlani egyet vagy azt mondjátok vegyem inkább ASUS MeMO Pad 10 vagy SAMSUNG P5110 GALAXY TAB2-őt mert megéri a plussz 40et. Ráadásul elolvastam a Ramos W30HD topikját és már ráhangolódtam h vagy a Ramos vagy a Asus-Samu-------- kínai olcsóbb kontra itthoni drágább közt kell majd döntenem, de ez merőben új helyzet
akkor szerinted fölösleges májusig várni mikorra kiforrják magukat és olcsóbbak lesznek a 4magos gépek?
-
Hungarikum87
tag
Gyerekek ezek a kínai tabletek, mondjuk a Ramos W30HD tud fogadni USB-s mobilnetet?
-
Hungarikum87
tag
Gyerekek a Ramos új RK3188 szerelt tabja, max kb milyen játékot lehet képes futtatni?
Úgy tűnik emellett tettem le a voksom a rendeléssel még egy hónapot várnom kell, de érdekelne h milyen lehetőségek vannak ezügyben
-
Hungarikum87
tag
ilyen jellegű tudásom gyakorlatilag nincs, nekem egyszerű parasztember módszerrel kell elmagyarázni, ettől gyorsabb lesz vagy szebb a kijelzője stb stb.... Lassan 4hónapja lógok a forumon h végre megtaláljam a számomra tökéletes olcsó kínai tabletet, de az ilyen "kódokat" még mindig nem értem
-
Hungarikum87
tag
Jó napot urak Érdeklődni szeretnék vmelyik forumtárs írta múltkor idézem :
"Az Amlogic is bemutatta az első négymagos chipjét, az AML8726-M8-at, ami úgy néz ki, hogy még az RK3188-nál is erősebb lesz"
Erről esetleg van vmi hír? vki tud róla h készülőben van ezzel szerelt tab?
Iletve múltkor szó esett itt a Ramos új gépéről a Ramos W25HD ami négymagos Cortex-A7-es AllWinner A31-es SoC hajtja meg 1,5 GHz-es magonkénti órajellel, ami mellé PowerVR SGX544 MP2 IGP is került.
Erről lehet tudni vmit?
Valójában ezek a dolgok számomra halandzsák nem értek belőlük semmit, csak december óta minden nap olvasom a forumot és gyűjtöm az infókat mert szeretnék egy kínai tabot venni, és mivel tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, mihelyt vmi érdekeset olvasok itt, lementem a szöveget Csak annyit értek belőle h ezek már erősebbek a mostani RK3188al szerelt Pipo-Ramos-Cube hármasánál
Ha végre tényleg nem jön közbe semmi, következő fizetésből vehetnék egy kínai darabot, szóval érdekelne h érdemes e várni vmire vagy válasszak az előbb említett RK3188al szerelt Pipo-Ramos-Cube hármasból
Még egy utolsó kérdés amiért előre is elnézést kérek de tényleg hülye vagyok hozzá
Mielőtt beléptem volna a munkaerő piacra, és lusta főiskolásként tengettem napjaimat, volt időm h játszak a gépen, ami kimerült a Football Manager játék aktuális nyüstölésében. Azt gondolom h az általam felsorolt három tablet ezt a játékot nem vinné, grafikailag nem okozna kihívást de egy ilyen játék rengeteg adatot mozgat meg amit nem hiszem h elbírnának. Esetleg az általam fentebb említett új Amlogic 4magos csip vagy a Ramos W25HD jelenthet nekem ebben az ügyben vmiféle megoldást vagy fölösleges emiatt várnom, az a bizonyos játék még mindig túl erős lenne egy ilyen tabletnek?
Előre is köszönöm a forum szakértőitől a választ bízom benne h választ kapok mindenre Ritkán írok inkább csak olvasok de ha hozzászólok mindig sok kérdéssel hozakodok elő ami felgyülemlik bennem
-
Hungarikum87
tag
Esetleg a maradék kérdésemre válasz vkitől?
Nagyon nem vagyok képbe h milyen játékok futnak egy ilyen tableten, h kell e külön android specifikációnak lenni vagy bármelyik pc játékot nyomathatom rá? Ugye konkrétan engem a Football manager legújabb része érdekelne, de laikusként is gondolom h a RK3188-al szerelt három masina (Pipo-Ramos-Cube) nagyon kevás hozzá.
Esetleg az új Ramos W25HD (égymagos Cortex-A7-es AllWinner A31-es SoC hajtja meg 1,5 GHz-es magonkénti órajellel, ami mellé PowerVR SGX544 MP2 IGP ) tudja majd futtatni vagy még ettől a dologtól fényévekkel vagyunk? vagy esetleg majd az új Amlogic AML8726-M8 képes lehet erre?
Írtátok h ezt a szintű kijelzőt már nehezen bírja ezt a technikai összeállítás. Esetleg az új Ramos W25HD vagy az új Amlogic AML8726-M8 szett ezen a dolgon jelent előrelépést?
És ha nincs értelme várnom, akkor egyéni vélemények szerint a három RK3188-al szerelt cucc közül melyik lehet a legjobb választás? egyenlőre a Ramos felé hajlok, és a Cube amit egyenlőre a pici hibák miatt leghátulra sorolnék. Szerintetek?
Bocsánat a sok kérdésért de annyi téma merül fel itt nap mint nap h mindig össze gyűlik bennem egy adag
-
Hungarikum87
tag
válasz Keresztapper #35720 üzenetére
na ennyivel is okosabb lettem Haladok mint majom a banánnal
-
Hungarikum87
tag
újdonság
Ramos W30HDPro
Vélemény?
http://tech2.hu/ramos-w30hdpro-rk3188-frissitessel-es-fullhd-val-2110596
-
Hungarikum87
tag
válasz fateless #37151 üzenetére
ez nagyon érdekesen hangzik. Kevés az ekkora tablet , valahol kéne fogni ekkorát h nem túl nagy e már. Nekem minimum a 10es, kíváncsi lennék erre a 11.6 os méretre kézben.
Hiába olvasok minden hozzá szólást még se vágom, most ebben is olyan fullos kijelző van mint mondjuk a Cube U30GT2-ben?
-
Hungarikum87
tag
válasz Chaser #37656 üzenetére
Sok embernek van itt a forumon.Írtak is róla sok jót. Igazából én egy 10 colosat szeretnék, vagy esetleg a AllFine FINE 11.6-os tabletje (erről viszont semmi info) de nincs rá 60 ezrem, nyaralásra meg kéne vmi, 33.000ft lehet be is áldoznék.
-
Hungarikum87
tag
Sziasztok Kérdés Az új Chuwi-ban megjelnő többablakos droid rendszer automatikusan előkerül majd a többi tabletbe is? vagy sokat kell várni amíg eljut minden gyártóhoz? 10-es képernyő méret felett van vmi jó tablet amiről tudtok?
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #39519 üzenetére
Na hátha vki még is válaszol az előzőre Kicsit próbálkoztam magamtól
11 "feletti" méretben kettőt találtam a Voyo A15 és az Allfine Fine11
Esetleg vki tud még másik készülékről a nagyobb kategóriában vagy csak ez a kettő van?
És a kettő közül melyik tűnik jobb vételnek?
És újra a köv kérdés Chuwi v88 új "többablakos" androidot használó változata kapható már valahol? Múltkor említette vki h nemsoká érkezik
-
Hungarikum87
tag
válasz tjb007 #39547 üzenetére
köszönöm
Még gyorsan magamhoz ragadom a kezdeményezést amíg itt mindenki
Szeretnék venni egy kisebb és egy nagyobb kínai tabletet. A kicsi az Chuwi V88 lenne de már az új Multiwindow droid felülettel venném. Esetleg van ötlet mikor jelenhet meg ez a változat? Ugye elvileg Chuwi V88 FW néven fog jönni.
Nagyobb tableteket annyira nem ismerem, csak a "10" méretűeket. Most akkor a Voyo A15nél tartok Ennek az IPS képernyője van olyan szép mint a Cube U30GT2 panelje?
Sok letöltött nagy felbontású HD NFL meccset néznék rajta, fontos lenne a szép képernyő
Utolsó kérdés
Érdemes várnom év végéig az új MT8135 szerelt tabokra vagy nem jelent akkora előnyt?
mint mondtam HD meccseket-filmeket néznék rajta, nyilván sokat neteznék, esetleg egy kis játék.
Havonta jelentkezek egy ilyen kérdéscsomaggal remélem nem feszítem túl a türelmeteket, de szörnyű vásárló vagyok
-
Hungarikum87
tag
válasz tjb007 #39556 üzenetére
Köszönöm Tényleg nehéz eset vagyok egy éve olvasom minden nap a forumot a hírekért meg a tapasztalatokért de még mindig nem találom az igazit Már majdnem megvettem a Cube U30GT2, aztán pedig a Pipo M9-et de mindig találtam kivetni valót, bár a Cube képernyője lenyűgözött
Most úgy állok h vennék egy kicsit ami a Chuwi v88 Multiwindow droid felületet használó változata lenne, és egy 10col feletti kijelzőset, ami még nem tudom melyik legyen
De akkor lehet megveszem a Chuwit majd, a nagyobbal meg várok amíg megjelenik a új MT8135 szettje
-
Hungarikum87
tag
válasz RufuszX #39620 üzenetére
Annyira nem vagy otthon a témában. Nem stabilabb úgy a rendszer ha gyárilag van rárakva mintha te rakod rá tákolt romot?
Bár tudom h a kínaiak nem viszik túlzásba csak rákúrják és kész. Szóval csak érdeklődök
Esetleg nem raknál fel egy videót róla milyen használat közben?
-
Hungarikum87
tag
válasz RufuszX #39623 üzenetére
olvasom én a topikját már mióta megvan Láttam már róla videót is és a cikket, csak érdekelne egy nem promoter videó egy hétköznapi felhasználótól, aki életszerűen kezeli ezt a Multiwindow rendszer (nem emlékszem h a topikjába vki említeni a multiwindow rendszert, vagy lehet h igen, csak úgyh h én ne értsem mi az )
Én annyira ezekbe a főzött rom dolgokba nem vagyok otthon. laikusként próbálom értelmezni amit írtok mióta a forumot olvasom sokat fejlődtem de még nem eleget
-
Hungarikum87
tag
válasz mclaren1818 #40315 üzenetére
van saját topicja sok tapasztalattal, ott lesz mit olvasni róla
-
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim. Fél éve nem jártam a forumon, de előtte egy évig napi szinten olvastam az eseményeket h így segítsem, első tabletem megvásárlását. Szóval fél éve egy Chuwi v88 tulaj vagyok, de gondolkozom egy nagyobb legalább 10es vagy afeletti kijelző mérettel megáldott kínai tablet megvásárlásán.
Mivel fél éve nem követem az eseményeket, arra szeretném kérni a szakértőket h tudnának e adni egy gyors felvilágosítást, h azóta jött e ki vmelyik nagyobb kínai gyártó új ütős készülékkel, vagy várható e, ebben a méretosztályban vmi új ütős kínai tablet. Ha jól olvastam az RK nemsoká kijön egy új chip szettel, érdekelnének erről is a vélemények.
Ha esetleg szán vki a válaszra pár percet azt előre is köszönöm
-
Hungarikum87
tag
10-es képernyővel, melyik a legjobb kínai tablet most a piacon? Fontos lenne a gyönyörű képernyő, ami napsütésben is tisztán látszik, és kiadja a HD filmek szépségét is. Nézegettem de az itthon kapható nemzetközi márkák (Samsung-Sony-Asus) termékei sajnos túl drágák...
-
Hungarikum87
tag
Ismét Uraim kérem segítsenek 10körüli kijelző méretű, tabletre lenne szükségem. Fomtos lenne a gyönyörű kijelző, ami nappal szemben is jól látszik. Netezésre , filmnézésre, könnyebb játékra kellene. Néztem a prémium gyártókat (Samsung-LG-stb...) de túl drágák. Úgy gondoltam ismét vennék kínából kínait, de másfél éve nem követem a tablet piacot, így nem tudom mi felelne meg most az igényeimnek a távolkeleti kínálatból. Kérhetnék egy két ötletet?
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #50526 üzenetére
Akkor kezdem az elejéről hátha így tudok tanácsot kapni próbálok belemélyedni a témába Szóval ha minőségibb kínai tabot szeretnék akkor érdemes a Rockchip RK3188 szerelt darabokat keresnem, vagy van más hasonló minőségi alternatíva is? Mondjuk mtk8389 ?
-
Hungarikum87
tag
válasz Kapanyél #50538 üzenetére
Na elkezdem értelmezni amit írtál, és utána olvasni , aztán kérdezek tovább Mindenképp Andoridos tablet kell, és max 70ezer a keret elvileg RK3288ról most olvasgatok, az Amlogic M802 illetve Atom Z37xx Socjáról még fogalmam nincs de gyorsan pótolom Én is preferálnám a prémium gyártókat de az ő áraik bőven e felett vannak
-
Hungarikum87
tag
válasz Kapanyél #50538 üzenetére
Akkor kis utána olvasás után, kérdeznék megint Az RK3288-ról találtam magyar nyelvű cikket, de a Amlogic M802-tom Z37xx sajnos nem. Te mint aki ért hozzá vagy bárki más itt a topicban, tudna véleményt formálni róla h melyiket ajánlaná a három közül és miért?
Illetve, keresgélek de nem találok csak 9.7 képernyőset, én pedig 10.1 arányút szeretnék. Tudtok mondani ezekkel szerelt 10.1 kijelzős tabletet vagy nem is készült még ilyen?
-
Hungarikum87
tag
Jó napot urak. RK3288 szerelt tabot szeretnék vásárolni mégpedig 10,1 hüvelykes modellt, de jelenleg ilyen nincs a piacon. Augusztus végéig szükségem lenne egy ilyen tabletre, érdemes várni addig, vagy nincs hír ilyen paraméterekkel rendelkező tabletről?
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #51091 üzenetére
Tjb007, te minden ilyen hírben otthon vagy, esetleg van tudomásod az igènyeim szerinti tablet èrkezèsèről?
-
Hungarikum87
tag
tjb007 ha gondolom a Pipo P9 első szériájából nem nagyon kéne még rendelnem majd? vagy szerinted elég stabilak lesznek az elejétől?
-
Hungarikum87
tag
Sziasztok
Esetleg vki olvasott már valahol tapasztalatokat az új Pipo P9-ről? Lassan rendelnék, de hát elég korai darab nem merek még belevágni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest