Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

'estét!

Segítsetek dönteni :U

Tabletet vennék, elsődleges cél a netezgetés, WiFi és stick is játszik, előbbi itthon, utóbbi úton, nyilván. Ezzel nincs is gond, mindkét kiszemeltemmel működne a stickem ill. WiFisek (b/g, n nincs, de nem hátrány). Két kiszemelt van, mindkettő kéz alól, előnyök és hátrányok garmadájával..

PiPo U1 Pro : erős hardver (RK3066, 2x1.6GHz, Quad Mali 400, 1GB/16GB), 7" IPS 1280x800, tehát korrekt képminőség, de szerintem kis méret ehhez mérten és amitől a legjobban tartok, 3550mAh akksi..ezzel a hardverrel kb. 2 óra masszív nyúzás után padló és hosszú töltési időket írnak a reviewok..tehát hurcibálásra kb. alkalmatlan szerintem..további előny a 4.1JB, ill. elvileg rootolható meg minden, mondjuk ez annyira nem szempont, ha az alap szoftverkínálat oké.

Wayteq X-Tab 100is : előbbihez mérten gyengébb vas (RK2918, A8-1GHz, GC800 GPU, 1GB/8GB), de 9.7" IPS (viszont 1024x768..érdekes a képarányhoz mérten, viszont netre szvsz jobb lehet, főleg a méret okán), és talán ami a lefontosabb, 8000mAh akksi..ez azért jóval bíztatóbb, 5-6 órás üzemidő garantált. 4.0 ICS, és nem igazán macerálható..szóval ilyen téren ez fix motyónak tekintett részemről, costum ROMokkal/orosz rulettel nem igazán szórakoznék.

25-30k ársávban van ezeknél jobb alternatíva, ill. ha nincs, Ti melyiket vennétek? Részemről örülnék a nagyobb kijelzőnek, főleg ha arányos felbontással lenne, tehát 9.7"@1280x800 lenne a legjobb, emellett jó lenne a PiPo hardverszintje a Wayteq akksijával, ill. a lehető legfrissebb stabil szoftverrel :DDD De ugye ha van is ilyen, az esélyes, hogy bőven 30k felett jár..nekem meg ennyi a keretem. Szóval ha valaki már benne volt ebben a dilemmában, segíthetne :)

Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák