Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zavatar
csendes tag
Sziasztok!
1. Egy hete küzdök ezzel, de még nem találtam megoldást.
Röviden:
"Lassan egy éves Mini M8S III Amlogic S905X lejátszóm egyik nap a használatot befejezve a távra nem reagált, nem tudtuk kikapcsolni ezért a tápcsatlakozó kihúzását választottuk. (Néhány esetben előfordult már ez az egy év alatt.) Ma reggel viszont sehogy sem tudom bekapcsolni a készüléket.... Ahogy írtam már sok mindent kipróbáltam... "Van valaki aki debreceni és személyesen segítene nekem behatárolni a hibát, illetve ha lehetséges akkor megjavítaná a lejátszómat?
2. Próbáltam szétnézni itt a fórumban, hogy mit lehetne venni most a lejátszóm helyett. Nappaliban üzemelne ahol a fő médialejátszó évek óta egy Mede8er. Az Amlogic kapcsán a családi min. elvárás a YT (lehetőleg reklámmentesen) RtlMost, webrádió.
Nekem az utóbbi fórum oldalak átfutása alapján ez tűnik most ajánlottnak. Fontolgatom, hogy javítás ide-vagy oda rendelek egyet és így hamar itt is lenne. Légegérrel 73 dollár anélkül kb. 60.
Örülnék egy-két véleménynek, vagy javaslatnak. Előre is köszi! Ui: Fontolgatom, hogy ma rendelek egyet...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest