Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zavatar

csendes tag

Sziasztok!

1. Egy hete küzdök ezzel, de még nem találtam megoldást.
    Röviden:
    "Lassan egy éves Mini M8S III Amlogic S905X lejátszóm egyik nap a használatot befejezve a távra nem reagált, nem tudtuk kikapcsolni ezért a tápcsatlakozó kihúzását választottuk. (Néhány esetben előfordult már ez az egy év alatt.) Ma reggel viszont sehogy sem tudom bekapcsolni a készüléket.... Ahogy írtam már sok mindent kipróbáltam... :((( "

Van valaki aki debreceni és személyesen segítene nekem behatárolni a hibát, illetve ha lehetséges akkor megjavítaná a lejátszómat?

2. Próbáltam szétnézni itt a fórumban, hogy mit lehetne venni most a lejátszóm helyett. Nappaliban üzemelne ahol a fő médialejátszó évek óta egy Mede8er. Az Amlogic kapcsán a családi min. elvárás a YT (lehetőleg reklámmentesen) RtlMost, webrádió.
    Nekem az utóbbi fórum oldalak átfutása alapján ez tűnik most ajánlottnak. Fontolgatom, hogy javítás ide-vagy oda rendelek egyet és így hamar itt is lenne. Légegérrel 73 dollár anélkül kb. 60.
    Örülnék egy-két véleménynek, vagy javaslatnak. Előre is köszi! :B Ui: Fontolgatom, hogy ma rendelek egyet...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés