Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rocket

nagyúr

válasz -Solt- #6299 üzenetére

Felre ertetted akkor, a GW van, lesz, az AMD ellene nem tud tenni, de kikene valamivel szolgalni a vasarloikat, mert elfogjak veszteni oket.

"Tételezzük fel, hogy ezek a problémák nem hardvercserére ösztönöznék a vásárlókat, hanem arra, hogy a következő alkalommal nem vennék meg az adott kiadó termékét, vagy csak jóval megjelenés után, fél áron. Vajon akkor is lenne ennyi probléma, illetve működne-e a jelenlegi üzletpolitika?"

Ilyen sose lesz, nagyon keves felhasznalo van aki igy cselekedne, szajkaratezni forumokon azt szoktak, de aztan habzo szajjal allnak sorban megjelenes napjan.

En kibirtam, hogy nem vettek meg a Project Cars-t (pedig vartam mar regota) es amig a jelenlegi AMD VGA-m van nem is fogom.
    Nagy ritkan kovettem a fejlesztes alatt a teljesitmennyel kapcsolatos allapotot (nyilt fejlesztesu jatek, nem volt titok), es abbol lehetett latni, hogy az AMD tojt magasrol a jatekra a fejlesztes alatt (tehat azert nem ert derult egbol villamcsapaskent a teljesitmeny), aztan persze megjeleneskor ment a masra mutogatas az AMD reszerol, meg jott Roy Taylor baromsaga Twitteren a "we like project cars" :DDD

Ez sajnos nem segit azon, hogy a jatek normalisan futtathato legyen, a hardvernek megfelelo grafikai reszletegseggel.

Új hozzászólás Aktív témák