- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Felre ertetted akkor, a GW van, lesz, az AMD ellene nem tud tenni, de kikene valamivel szolgalni a vasarloikat, mert elfogjak veszteni oket.
"Tételezzük fel, hogy ezek a problémák nem hardvercserére ösztönöznék a vásárlókat, hanem arra, hogy a következő alkalommal nem vennék meg az adott kiadó termékét, vagy csak jóval megjelenés után, fél áron. Vajon akkor is lenne ennyi probléma, illetve működne-e a jelenlegi üzletpolitika?"
Ilyen sose lesz, nagyon keves felhasznalo van aki igy cselekedne, szajkaratezni forumokon azt szoktak, de aztan habzo szajjal allnak sorban megjelenes napjan.
En kibirtam, hogy nem vettek meg a Project Cars-t (pedig vartam mar regota) es amig a jelenlegi AMD VGA-m van nem is fogom.
Nagy ritkan kovettem a fejlesztes alatt a teljesitmennyel kapcsolatos allapotot (nyilt fejlesztesu jatek, nem volt titok), es abbol lehetett latni, hogy az AMD tojt magasrol a jatekra a fejlesztes alatt (tehat azert nem ert derult egbol villamcsapaskent a teljesitmeny), aztan persze megjeleneskor ment a masra mutogatas az AMD reszerol, meg jott Roy Taylor baromsaga Twitteren a "we like project cars"Ez sajnos nem segit azon, hogy a jatek normalisan futtathato legyen, a hardvernek megfelelo grafikai reszletegseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest