- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Nem tamogatom se erkolcsileg, se mashogy, de ez van!!!
A hozzászólásaid nem ezt tükrözik, de lehet én értek félre valamit.
de nem sajat maga ellensege, hogy elturje a day1 problemakat amit az AMD sajat maga idez elo
Hogy ezeket ki idézi elő, az lehetne vita tárgya, de ehhez most meleg van!
A júzer akkor saját maga ellensége, ha türelmetlen, illetve, ha minden aprósággal a vásárlási szokásai befolyásolhatóak. Tételezzük fel, hogy ezek a problémák nem hardvercserére ösztönöznék a vásárlókat, hanem arra, hogy a következő alkalommal nem vennék meg az adott kiadó termékét, vagy csak jóval megjelenés után, fél áron. Vajon akkor is lenne ennyi probléma, illetve működne-e a jelenlegi NV-s üzletpolitika?(#6296) imi123: Természetesen nem. Azért veszek AMD kártyát, mert nekem semmi gondom vele, és mert az AMD üzletpolitikája szimpatikusabb. Van egy pont, ameddig a szimpátia dönti el a választásom... a magam ellensége én sem vagyok, de az ingerküszöböm jóval magasabban van annál, hogy XY játék az első napon, vagy az első 3 hónapban, hogy működik. Már rég beálltam arra a sok csalódás miatt, hogy szoftvert csak nagy leárazáskor veszek fél évvel a megjelenés után... addigra jellemzően a hibák száma is a töredékére csökken.
(#6297) gbors: Nyugtass meg, hogy az én hozzászólásaimban nem vélsz felfedezni ilyet!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- S22 Ultra 512/12
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A júzer akkor saját maga ellensége, ha türelmetlen, illetve, ha minden aprósággal a vásárlási szokásai befolyásolhatóak. Tételezzük fel, hogy ezek a problémák nem hardvercserére ösztönöznék a vásárlókat, hanem arra, hogy a következő alkalommal nem vennék meg az adott kiadó termékét, vagy csak jóval megjelenés után, fél áron. Vajon akkor is lenne ennyi probléma, illetve működne-e a jelenlegi NV-s üzletpolitika?