Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
üzenetére
Bármilyen meglepő, számomra az a probléma, ami nekem gondot okoz! Na most, ha egy gond nálam nem jelentkezik, akkor én tőlem telesírhatja a fél világ a zinternetet, az a probléma számomra akkor sem fog létezni!

Már csak azért sem, mert amilyen beírások érkeznek a 290X topikba, néha elgondolkozom rajta, hogy 1-2 ember munka után egyáltalán, hogy talál haza. Olyan alapvető hibákat vétenek, majd habzószájjal elkezdenek szarozni mindent, hogy az már fájdalmas. A legutolsó mókus ha jól emlékszem szimplán feltolta a jobb sarokba az OverDrive csúszkát, majd csodálkozott, hogy az eszközillesztő nem válaszol, vagy valami ilyesmi... mondjuk ő legalább nem szarozta az AMD-t a saját hülyesége miatt, ha jól emlékszem.

Az NV ezt megoldja azzal, hogy a gyári szoftverből nem tudsz tuningolni... lehet az AMD-nek is ezt kéne.
Egyébként, ha már gond... gond a BS, sajnos sok olyan kártya van, ami dobálja, én is belefutottam. Visszaveszem 1350-ről 1300MHz-re a memória órajelet és tökéletes, vagyis nem tudja a gyári frekvenciát, ergo mehet vissza garanciába! Sok júzer a mai napig ül olyan kártyán, ami ezt csinálja, de ahelyett, hogy visszavinné, megy a szarozás... ez is júzer error.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest