Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
#85552128 #6092 üzenetére
Bármilyen meglepő, számomra az a probléma, ami nekem gondot okoz! Na most, ha egy gond nálam nem jelentkezik, akkor én tőlem telesírhatja a fél világ a zinternetet, az a probléma számomra akkor sem fog létezni!
Már csak azért sem, mert amilyen beírások érkeznek a 290X topikba, néha elgondolkozom rajta, hogy 1-2 ember munka után egyáltalán, hogy talál haza. Olyan alapvető hibákat vétenek, majd habzószájjal elkezdenek szarozni mindent, hogy az már fájdalmas. A legutolsó mókus ha jól emlékszem szimplán feltolta a jobb sarokba az OverDrive csúszkát, majd csodálkozott, hogy az eszközillesztő nem válaszol, vagy valami ilyesmi... mondjuk ő legalább nem szarozta az AMD-t a saját hülyesége miatt, ha jól emlékszem.
Az NV ezt megoldja azzal, hogy a gyári szoftverből nem tudsz tuningolni... lehet az AMD-nek is ezt kéne.
Egyébként, ha már gond... gond a BS, sajnos sok olyan kártya van, ami dobálja, én is belefutottam. Visszaveszem 1350-ről 1300MHz-re a memória órajelet és tökéletes, vagyis nem tudja a gyári frekvenciát, ergo mehet vissza garanciába! Sok júzer a mai napig ül olyan kártyán, ami ezt csinálja, de ahelyett, hogy visszavinné, megy a szarozás... ez is júzer error.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest