Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz #85552128 #6092 üzenetére

Bármilyen meglepő, számomra az a probléma, ami nekem gondot okoz! Na most, ha egy gond nálam nem jelentkezik, akkor én tőlem telesírhatja a fél világ a zinternetet, az a probléma számomra akkor sem fog létezni! :D

Már csak azért sem, mert amilyen beírások érkeznek a 290X topikba, néha elgondolkozom rajta, hogy 1-2 ember munka után egyáltalán, hogy talál haza. Olyan alapvető hibákat vétenek, majd habzószájjal elkezdenek szarozni mindent, hogy az már fájdalmas. A legutolsó mókus ha jól emlékszem szimplán feltolta a jobb sarokba az OverDrive csúszkát, majd csodálkozott, hogy az eszközillesztő nem válaszol, vagy valami ilyesmi... mondjuk ő legalább nem szarozta az AMD-t a saját hülyesége miatt, ha jól emlékszem. :)

Az NV ezt megoldja azzal, hogy a gyári szoftverből nem tudsz tuningolni... lehet az AMD-nek is ezt kéne.

Egyébként, ha már gond... gond a BS, sajnos sok olyan kártya van, ami dobálja, én is belefutottam. Visszaveszem 1350-ről 1300MHz-re a memória órajelet és tökéletes, vagyis nem tudja a gyári frekvenciát, ergo mehet vissza garanciába! Sok júzer a mai napig ül olyan kártyán, ami ezt csinálja, de ahelyett, hogy visszavinné, megy a szarozás... ez is júzer error.

Új hozzászólás Aktív témák