- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
üzenetére
Bármilyen meglepő, számomra az a probléma, ami nekem gondot okoz! Na most, ha egy gond nálam nem jelentkezik, akkor én tőlem telesírhatja a fél világ a zinternetet, az a probléma számomra akkor sem fog létezni!

Már csak azért sem, mert amilyen beírások érkeznek a 290X topikba, néha elgondolkozom rajta, hogy 1-2 ember munka után egyáltalán, hogy talál haza. Olyan alapvető hibákat vétenek, majd habzószájjal elkezdenek szarozni mindent, hogy az már fájdalmas. A legutolsó mókus ha jól emlékszem szimplán feltolta a jobb sarokba az OverDrive csúszkát, majd csodálkozott, hogy az eszközillesztő nem válaszol, vagy valami ilyesmi... mondjuk ő legalább nem szarozta az AMD-t a saját hülyesége miatt, ha jól emlékszem.

Az NV ezt megoldja azzal, hogy a gyári szoftverből nem tudsz tuningolni... lehet az AMD-nek is ezt kéne.
Egyébként, ha már gond... gond a BS, sajnos sok olyan kártya van, ami dobálja, én is belefutottam. Visszaveszem 1350-ről 1300MHz-re a memória órajelet és tökéletes, vagyis nem tudja a gyári frekvenciát, ergo mehet vissza garanciába! Sok júzer a mai napig ül olyan kártyán, ami ezt csinálja, de ahelyett, hogy visszavinné, megy a szarozás... ez is júzer error.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Gtx 1070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- PALIT RTX 5070 Ti GamingPro-S 16GB - 12 hó garancia
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest