- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Már ne is haragudj, nem akarok én is vitázni ma veled, de neked ehhez mi a bánatos úristen közöd van vagy hogy jön az ide mit "fáj" megvenni és mit nem?

Nem fogom Steamen megvenni azért, hogy benchmarkoljak vele egyet annak okán mert szeretném megmutatni h daveoff 290X-es eredményével valami nagyon nem stimmel!
Ha nagyon szívfájdalmad, hogy nem vettem meg egy játékot Steamen amivel nem játszom/játszottam, akkor elcserélem egy másikra pár napra olyan ismerőssel akinek megvan, mert ugye ott ilyet is lehet..
Megkapom majd ugyan ezeket az eredményeket, de előre szólok onnantól kedvesjóuramnak kell szólítanod!
Na szóval ne.., esetleg most csak visszaszivatsz/egyenlítesz a múltkori miatt?
Nem mintha nem járna ki, csak érdekel.
Szerk.:
Pont ezért (FC4 kapcsán) emeltem ki korábban, hogy ez nem Ubis hulladék..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs