Hirdetés
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Igen, mindig itt akadunk el. Én tapasztaltam valami nagyon durván jó dolgot, Te pedig semmit a Mantle-val, és fogalmunk sincs, mi az oka.
Nem tudom, még talán az lehet, hogy nálad a refi 290X throttlingolhatott a hőfok vagy áramfelvétel miatt, nálam beton stabil FPS-ekkel futott a játék, pedig csak 900Mhz-en ment a sima 290-em, viszont +50% power limittel, és azt beton stabilan tartotta is.(#2442) Casanova*: Köszönjük, Emese.

(#2444) hpeter10: Ez igaz. Bár elég sokáig refije volt a 980 előtt, ha jól emlékszem. De mondom, csak próbálok gondolkozni, nála miért nem hozott semmit a Mantle, amikor nálam meg rengeteget. Nyilván furcsállom....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, még talán az lehet, hogy nálad a refi 290X throttlingolhatott a hőfok vagy áramfelvétel miatt, nálam beton stabil FPS-ekkel futott a játék, pedig csak 900Mhz-en ment a sima 290-em, viszont +50% power limittel, és azt beton stabilan tartotta is.