- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
A Ryse-t tolja már meg valaki kimaxolva,mert egy youtube-os alap 980-as eredményen kívül (28 fps) és egy kétszámomra semmit sem mondó teszten kivűl nem láttam semmit.Se 980/970oc csak a nagy csönd...Nem kell videó,nem kell kép elhiszek mindent,de ha van az sem baj.Első pálya in game min,átlagos,max fps (fhd,vsync/blur off,SS 2x2/1.5x1.5).
daneeeeee : Az erőviszonyoktól függetlenül az 1120/1400 elég tré eredmény.A +80 mhz is (legyeninkább +60) segített volna a Tahiti máshogy reagál a húzásra (volt is egy szép teszt,de ha agyonvágsz sem tudom előkotorni).Szivesebben láttam volna az én karimat a tesztben,bár a szereplők árát nézve egy Lightning is befért volna a csapatba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest