Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
HT : Xeon esetén méregettem a hatását, RyZen- el nem néztem, eszerint nem is érdemes.
Jönnek az adatok itt, köszi a további magyarázatokat.
Éppen befér a lap ebbe a házba, az EATX is belemenne, de az már takarná az átvezető kivágásokat, a gyári spec is csak ATX- ig van.
Whisky - hétvégén szoktam módjával, csak mióta nem melózok, hétköznap is rájártam, ezt vissza kellett venni...(#83725) Bile Demon : Tőled is kössz a további helpet
, próbálgatom majd, nemtom mi lesz a végeredmény, mennyit bírnak - olcsó GSkill kittek. A linken is hasznos program van, futólag olvastam bele, kipróbálom sztem.(#83726) jokeph :
1366, jól harap, bakancslistán volt nálam is, de most függőben, már túl sok a gép. A 1366 ami még számomra is elég feelingesnek néz ki.(#83727) FoxiestFox : Kínában voltak érdekes dolgok, de itthon fokozatosan javult a helyzet, főleg miután a központ Komáromba költözött. Én csak jót tudok mondani a főnökségről és a kollégákról is.
(#83728) jokeph : hasznos viszonyítási adatok !
(#83731) KROK640 : a gyártósoron is javult a helyzet. Csak minőségellenőr voltam, de az igaz hogy jó helyem volt.
109e HuF- ért vettem a procit.(#83732) jokeph : szép nagy ház, még a drive-kosarat elforgathatták volna azért.
(#83736) arn : szép hardverek, szép fotók !
(#83739) hokuszpk : Neked is köszi a helpeket ! Asszem visszaolvasgatok ide párszor

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Éppen befér a lap ebbe a házba, az EATX is belemenne, de az már takarná az átvezető kivágásokat, a gyári spec is csak ATX- ig van.
1366, jól harap, bakancslistán volt nálam is, de most függőben, már túl sok a gép. A 1366 ami még számomra is elég feelingesnek néz ki.
DarthSun