- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs valakinek kolcson egy PCMCIA Sound Blaster kompatibilis cucca? Ha Adlibot tud DOS-ban, TSR nelkul az boven eleg, illetve ha van digi hang, szinten TSR nelkul, az gratisz. Illetve szinten ideiglenesen keresek, olyan PCMCIA halokartyat, amirol ugy tudja mindenki, hogy NE2000 kompatibilis (pl. megy Amigaval).
PXE boot romot irok, ehhez ossze kell dobni egy komplett Intel PCIC kompatibilis PCMCIA comtroller "drivert", majd ha ez megvan, akkor johet a valodi halokartya driver. A PCMCIA eszkozok az "init" folyamat utan ugy mukodnek, mint egy ISA eszkoz, tehat a megfelelo mapping utan, az Adlib I/O portokon tenyleg ott lesz a kartya. Ami nekem van 3Com 3c589-es kartya, az egy kicsit gonosz eszkoz, mert egyedi initje van a PCMCIA init utan. Tehat, ha lenne valamim (amit fenn irtam), ami egyszeruen initelheto, akkor par sor koddal, le tudnam tesztelni, hogy megy-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest