- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
DarthSun #81175 üzenetére
A nagymamalekvárja recept weboldalt kb. 4ms alatt rendereli. A kiskutyás háttérkép is bőven elfér a VRAM-ban. Az unokás fényképek is nagyobb biztonságba lesznek egy már kipróbált 4TB HDD-n.
Más.
Teljes lett a Radeon 8500 sorozat. Eddig volt a fullos retail változat 275/275MHz és a 250/183MH Low End Lame Edition.
A hétvégén találtam az ajándékcsomagban egy valódi 250/250MHz LE-t. Törődést igénylő állapotban. (1 púpos kondi, -1 ventilátor).
Socket 939-ben teszteltem:
A 8500LE is átlépte a 10k-s limitet. Megfuttatam a 275MHz-s kártyát is:
Érkezett egy japánkondis csoda is:
Picit hangosabb a ventilátora a vártnál, de amúgy minden rendben vele. Nem sípol, nem nyekereg, teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest