Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #81136 üzenetére
Az egész úgy kezdődött... hogy elkövettem azt a hibát, hogy a múltkori 3250MHZ-et (sajnos) máshová is elpostoltam.
Na, emiatt akadnak most mindenféle ellenfeleim P4 és Athlon XP és egyéb oldalról. (főképp orosz és török oldalon)
Nos mivel a 3D mark is számít, gondoltam a VGA oldalon dönthetek, de ezek mind HD3850-esekszal az ilyen X800GTO-kkal vagy 9700-aakkal (aminekem van) nincs esélyem ... majd nézzek jobb VGA-t, és borsot török a török orruk az alá ...
De így esélytelen mert a HD3850-et nem tudom mivel leverni, AGP-n.Mert az a baj, hogy amit most én tudok, az a GeF3 oldalon 2D max 3D...
Ezek alig várják, hogy yemek benim bilgisayarım, vagyis megesznek mindenestől...
Látnád, van olyan 5500MHZ-es P4-esük ami stabilabb mint a német gazdaság!! és ez csak egy... van más is ott.Büszkén képviselem majd hazánkat, a versenyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fogyjunk le!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest