Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Látom másoknál is mozgolódik. Még az lehet idén lesz ebből valami!
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
válasz Onderon #72051 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Vagy a vámon átment de xarnak rá, vagy a vám elé sem állították 4 napja, maga ez a rendszer áll hadi lábakon értelmetlen bugyuta vezetéssel.
Ki kéne rúgni minden vezetőt mert ezek sem alkalmasak a feladat elvégzésére.Ez van ez az igazság! Tudnák javasolni értelmes embereket is nem csak sárga meg vörös szegfűt. -
kovacsdavid8
tag
válasz kovacsdavid8 #72041 üzenetére
ja, boccccs! van egy másik időgaranciás EO csomagom, ahhoz csapták hozzá a két ECSCCA-t.
-
lacoka55
aktív tag
Ma megjött 30 napra az akkus csomagom a postás csak egy értesítőt dobott be
elmentem érte nem kellett fizetni 2 óra múlva jött egy sms küldeménye 0 ft díjfizetéssel átvehető a következő postán ( helyi posta )
Más
kaptam ma este egy emailt amit nem tudok hova tenni
ebben értesítenek hogy csomagom jött a GLS-től és nem tudták átadni ezért vissza vitték pedig itthon voltam
se email se sms nem volt előtte
amit nem értek nem várok ilyen csomagot nem tudom kitől honnan jöhetett mi van benne a megadott követési számot a GLS követője nem ismeri
a megadott súlyban sincs ilyen csomagom meg fizetni is kellene érte nem tudom hogy mi lehet ez [kép] [kép] [kép] -
lacoka55
aktív tag
-
Topikgazda
válasz lacoka55 #72058 üzenetére
Figyelj már és a többiek is, az utóbbi hozzászólásaid egyértelműen igénylik ezt a jelölést,
tedd már meg hogy használod, köszönöm.Emlékeztetőül az eddigi hozzászólásokból:
Egyébként meg nem szeretném ha az AliExpress tapasztalatok topik átvenné ennek a topiknak a feladatát Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
[ Szerkesztve ]
-
dricardo
friss újonc
Sziasztok.
Ha a 15 napos szállításból kicsúsznak mit tudok csinálni? A várakozáson kívül -
dricardo
friss újonc
Azt tudom hogy 15 munkanap. Dec.4 óta nem mozdul a csomagom🥺
-
dzf007
senior tag
Ez a transit country/region vajon mi lehet? Melyik város, raktár stb. ? [kép] Van olyan csomag aminél 3-4 napja ez van...
-
Topikgazda
válasz dzf007 #72066 üzenetére
Tranzit az amikor valamely más országon keresztül jut el a címzetthez.
Pl. a Kínából a holland nyomkövetős csomag előbb Hollandiába megy, és onnan küldik Magyarországra, ez esetben Hollandia egy tranzit ország, nem pedig cél ország.De tényleg minden egyszerű dolgot el kell magyarázni, itt ebben a topikban ahol nem a postázási téma a fő dolog?
És megint te sem használod az off topik jelölést, ha ez nem megy akkor bizony el fognak veszni a hozzászólásaid. -
Jar
tag
Sok türelem kell a csomagok várásához, egy nagyságrenddel nagyobb türelem a "hol a csomagom" hozzászólásokhoz. Számtalanszor el lett mondva, hogy ne a fórumon belül keressük küldeményeinket. Együttérezni tudunk, segíteni már kevésbé.
https://youtu.be/UL7yJtYR_kw?si=5II7Zro1GjkXewT3
-
vasi89
addikt
Habár az összes hozzászólást nem olvastam el de úgy látom másnak is be vannak ragadva a csomagjai. De az az érdekes hogy az EO-s csomagok simán átjöttek december elején. Ez így most nem kérdés csak információ
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
A tegnap linkelt (12.08.-án kínából küldött) PNLUC166041130016931000000 csomagomat ma regell az MPL kézbesítette, a 6. napon
Ennek a kétszeresével is kiegyeznék, a bennragadt nov.23.-ai csomagjaim esetében"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Akkor mi van ,ha aliexpressről 15 day on time guarantee jelzetes terméket rendeltem, a 15 nap bőven letelt, a track infó szerint elindították Kínában (CN) és.... ennyi. Nincs több nyomkövetési infó.
Ilyenkor mi van? -
Jar
tag
Ne minősítsd fórumtársadat.
Bemész az Order details-be. Ha ott találsz olyat a Confirm delivery felirat alatt, hogy
"On-time guarantee Get a US $1.00 coupon if your order is late" és jobbra View gombot, akkor nyert ügyed van. Kapod a kupont.Ha nem, akkor naponta ránézel, hátha megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jar
tag
Ez nem a "Torzsalkodó" fórum, ne használjuk veszekedésre, ha lehet.
-
Alpachino
veterán
Egyébként ez az 1dolláros visszatérítés szerintem annyira bagatel pl. az én 40k csomagomnál. Nekem ez jut legkevésbé az eszembe, mint "vigaszdíj" és tuti inkább fizetnék 2 is, így utólag, csak az adott időpontra kihozzák Tudom, hogy ezek csak feltevések és....de akkoris
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
-
kovacsdavid8
tag
válasz lacoka55 #72055 üzenetére
nekem sms-ben jött egy gls-es csaló üzenet, de hogy honnan tudták a számomat... valamelyik p*tkány cég szivárogtat... az erste bankra gyanakszom, ők szoktak reklámokkal zaklatni, mikor ezerszer letiltattam már őket róla, csak rendőrséggel való fenyegetésnél hagyták abba, persze azóta x év múlva megint megpróbálták...
[ Szerkesztve ]
-
Jar
tag
válasz kovacsdavid8 #72093 üzenetére
Nem muszáj szivárogtatni, Te is tudsz magyar mobilszámot hasra ütéssel generálni. Hát még szoftverrel !
-
Topikgazda
válasz dzf007 #72095 üzenetére
Attól aki megbízta őket azzal hogy kézbesítsék a csomagodat, végül is az AliExpress és az eladó fizeti ha ingyenes a szállítás, ha nem ingyenes akkor meg a vásárló, az eladó és az AliExpress fizeti, attól függően hogy mennyi pénzt tolnak még bele az AliExpress részéről.
Magáncégekről beszélünk, sehol nincs magyar állami finanszírozás benne, sőt az áfával tőlünk szednek el pénzt, nem hogy adnának. -
-
Jar
tag
válasz dzf007 #72096 üzenetére
Járni jár, csak nem jut.
Most chateltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, várjam meg, amíg az áru megérkezik, akkor felkínálja a lehetőséget. Tegnap viszont az ügyfélszolgálat megítélt 1USD-t olyanra, ami még ide se ért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest