Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz sambenez #20550 üzenetére
Magyarul lehet olvasgatni a dolgok 15 %-át a termékeknél, a leírások mind az eredeti angol nyelvűek és ki lehet fizetni drágán azt utalással, amit ezek az igazi Aliexpressen megvásárolnak.
Valakinek előny, hogy nem kell bankkártyát erre használni, viszont az utalás az pénzért van, a kártyás vásárlás meg legtöbb banknál ingyen.Ez érdekes 675 Ft az igazin menő tappancsokkal
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Awaiting delivery: Your order will be closed in: 3 days 7 hours 14 minutes
Hamarosan " lejár" az egyik csomagom. Ha lejár mi történik? Automatán vissza kapom a pénzem?
Ha letelik az idő, utána már nem fogom tudni megreklamálni a csomagot?Sajnos kamu nyomonkövetés van hozzá:[link]
A shop ahol vettem:[link]
Üdv
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Topikgazda
válasz Predator2 #20552 üzenetére
Nem kamu, ez egy küldeményazonosító rajta van a csomagon a címkén, ami létezik az nem lehet kamu.
Nem kapod vissza a pénzed ha ez az idő letelik. Az Összefoglalóba minden be van írva ami ehhez kapcsolódik.
AliExpress probléma kezelés, dispute indítás
Két dolgot tehetsz most.
1. Kéred a vásárlói védelem kiterjesztését, mondjuk 15 nappal. Összefoglaló Gyors tippek 2. pont
2. Dispute-t indítasz mert nem érkezett meg.
Ha szükséged van dologra akkor az 1.-t javaslom mert vannak csúszások, még befuthat, mert még csak 36 napnál tart a számított szállítási idő. Lehet 45-50 belőle.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz m4rk.89 #20556 üzenetére
Aki a dispute-t javasolta hogy biztos legyen az újraküldés az hülyeséget írt. Köze nincs a dolgokhoz.
A dispute lényege az lenne, hogy visszakapd a pénzed. Ha újraküldésben megegyeztetek -bár én ezt nem javaslom- akkor ha volt megnyitva dispute az egyezség miatt zárandó. Nem pénzt kértél hanem újraküldést.
Olyan nincs hogy küldje újra és a pénzt is megkapd. Most úgy áll a dolog, hogy te ezt szeretnéd. Ami ugye azéert nem kerek dolog.
Az idő tényező miatt nincs is jelentősége, mert az Aliexprress hamarabb zárja a dispute-t, mert bizony annak is van lejárati ideje, mint hogy megérkezne az újra küldött.
Az hogy te cancel-t nyomsz az egy értelmes gesztus az eladó felé, illetve amit fent írtam annak logikus következménye.
Ha nem küldi el akkor sem tudsz a jelenlegi helyzetben mit tenni már. Legközelebb pénzt kérj vissza.[ Szerkesztve ]
-
Punike
tag
válasz m4rk.89 #20556 üzenetére
[link]
Megegyszer: attól, hogy újraküldi nem garantált, hogy működni fog! Az szinte biztos, hogy mire ez kiderül már lejár a "dispute-idő". Mivel az újraküldés nem Alin keresztül történik (egymás közti megállapodás, felad egy csomagot részedre és jóesetben megad egy tracking ID-t - esetemben így történt) az újraküldött cuccra semmiféle vásárlói védelmed nincs.
Szóval, amíg a dispute nyitott, addig van lehetőséged tenni bármit.
(Én tanulva az előzőből mostmár refundot kérek mindig.)Igen, a "cancel" nyomása valóban "értelmes gesztus az eladó felé" , feltételezve azt, hogy az eladó is korrekt és valóban jó árut küld el. Ellenkező esetben ez a feltételezésen alapuló gesztus pézbe kerül (amit nem kaptál vissza a rossz aruért).
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Punike #20558 üzenetére
Komolyan nem értelek.
Ezt írod: Szóval, amíg a dispute nyitott, addig van lehetőséged tenni bármit. Ez nem egészen így van, nem kell, illetve nem lehet nyitva.
Mivel az újraküldés nem Alin keresztül történik (egymás közti megállapodás, Tiltott itt is a megkerülésük, de valójában az AliExpressen veszed fel a kapcsolatot és az a dispute ami nem kerül az ALiExpress elé döntésre nem okoz gondot sem a vevőnek, sem az eladónak, így mehet minden az AliExpressen keresztül, az ellenkezője nem javallt.Akkor újból leírom, hogy érthető legyen.
Nem érkezett meg a dolog, ezért indítasz dispute-t.
Lehetőségek:
1. pénzt kérsz vissza és visszakapod
2. az eladó újraküldi
3. ha az 1-2 nem működik akkor az AliExpress döntését kéred.Az 1-s és 2-es esetében a dispute az egyezség miatt zárul vagy zárnod kell.
Nem lehet függőben hagyni.
Ha nem lenne világos az időrendben az automatikus claim valójában zárja a dispute-t és ezért nem lehet egyezségnél nem lezárni, függőben hagyni, mert adott helyzetben hoppon maradhatsz és se pénz, se megvett áru.
Az AliExpress vitakezelése meg általában 1-3 nap, amit kérni kell, az automata meg 1/2 perc.Egyébként az is benne van az Összefoglalóban, hogy a Cancel esetén újranyitható a dispute, de megint csak azt tudom írni, hogy az idő tényező miatt nincs is jelentősége ha újbóli elküldés az egyezség.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ez milyen tipusu TN number? 8001391555560
egy hete kaptam de meg nem mozdult (direkt fizettem hogy kina TN-t adjank).... van ahol latom hogy mi a celallomas de csak ennyi... szoval remenykedhetek benne, hogy az mogott valos cucc van? valamikor meg is fog erkezni?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz fornettisuti #20564 üzenetére
OK... koszi... akkor megnyugodtam szep lassan de jonni fog
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
laci85
csendes tag
válasz sambenez #20550 üzenetére
Figyu, köszi, hogy aggódtok értem és lenézitek a dolgomat, csak egy praktikus kérdésem lett volna. Én még nem használtam az aliexpress.com-ot, nem is ezért jöttem ide (s tanultam meg közben mi az az OffTopic, amiért külön köszönet). Ezt a magyar nyelvűt találtam, az árai jónak tűntek a hazai viszonyok között. Bankszámlám is kb. 2 hete van, mert az eddigi melóhelyem készpénzben fizetett ki, az új munkáltató pedig utal. Mivel semmit nem tudok a dollár és eurós vásárlásról, nézd el ifjúkori tudatlanságom. Valahol el kell kezdeni. Kezdtem hardveraprón, folytattam jófogáson, ráleltem az aliexpressz.hu-ra és ha megvárod, beletanulok az aliexpress.com-ba is.
Tudom, hogy köztünk, magyarok között az az okosabb, aki 1500 forinttal olcsóbban szerzi be a cuccait, aki okosba megoldja az anyagias életét. Én eddig is tudtam vásárolni, ezután sem leszek elveszett ember, az összes csomag megérkezett időben, rájöttem magamtól a csomagkövetés metodikájára is, a weblap üzemeltetői pedig azonnal és készségesen reagáltak a felmerülő kérdésekre. 1100 forint postaköltséget pedig nem tartottam olyan nagynak Kínából, tekintve, hogy Magyarországon belül drágább bármit is megmozgatni. Nekem eddig ez elég volt, igyekszem beletanulni, utánaolvasni más megoldásoknak is. Jelenleg van nagyobb feladatom és gondom is annál, mint hogy a Kínából érkező cucc 2000 forinttal drágább, ha átmegy egy magyar cégen. Köszönöm a türelmet, megértést. Üdv.Hunyadi Laca
-
Topikgazda
válasz laci85 #20566 üzenetére
A hozzászólásainkból nem azt akartuk kihozni hogy lenéznénk a dolgaidat. Én ezt komolyan gondoltam: De mindenki az ízlése szerint költi a pénzét. Úgy is értve, hogy közünk nincs hozzá.
Ami a probléma, hogy ez a cég csak helyetted rendel az AliExpressről és az ő feltételeik az AliExpress feltételei nagyobb részben, azért pénzt fizetni amit saját magam is el tudok végezni ingyen, nem igazán feléjük orientál.
Sajnos a költségek amit felszámolnak minimum 50%, a rendelés leadása és elektronikus számla készítése nem biztos, hogy indokolja.
Arról eddig nem találtam utalást ha az adott termék értéke meghaladja a 22€-t akkor mi történik, mert ezt írják: Postázás: A termék Kínában van raktáron, 9-35 munkanap alatt szállítjuk!
Ha onnan küldik akkor elméletben Áfaköteles és vámeljárás alapján kerülhet be az országba. Ha trükköznek, akkor az Egyesült Királyságban léptetik be az EU-ba. mert ott van a cég bejegyezve, és a Királyságból jön akkor persze nincs + költség. Ha viszont egyenes idejön és nincs +költség akkor valószínűleg ők fizetik az import költségeket.Szerintem nem is igazán kell ezzel a magyar céggel itt foglalkoznunk, mindenki ott vásárol ahol neki az megfelelő.
-
bul07
nagyúr
Emlékeztek még a olcsó damil rendelésre
aug 28-án lett fizetve
szep 4-én adott csomagszámot ami azóta se működik
Ma meg ezt látom a rendelés adatlapján
2017.09.15 11:29 (GMT-7): Shipment cancelled
2017.09.04 02:27 (GMT-7): 【8】Waiting for pickupHa jól értelmezem akkor törölve lett a szám mert nem adott fel ilyen csomagot, kikérte és toszot feladni
Másnál hogy áll ez?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soká
senior tag
Sziasztok!
Nyugtassatok meg, hogy az összefoglalóban szereplő "Csak Mastercard és Visa kártya adható hozzá." kitétel nem oly régóta van így. Nekem Maestro kártyával volt regisztrációm, de a kártyám most augusztusban lejárt és most látom, hogy a régi helyett nem tudok újat regisztrálni, mert nem kínálja fel a Maestro-t lehetőségként -
Topikgazda
Kezdetektől az Alipay-re ezeket lehetett csak regisztrálni, fizetni lehet a Maestro-val és az Aliexpress felület el is tárolja, de az nem az Alipay regsiztrációs téma.
Azt kellene csinálnod hogy a mobil app-ban törölni a régi kártyát az a böngészős rendszerből is törli, (Összefoglalóban van leírás a Gyakran ismételt kérdések 5. pont) majd amikor az új kártyával fizetsz azt ha akarod eltároltatod.[ Szerkesztve ]
-
Soká
senior tag
Jaj, nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Persze, pontatlanul fogalmaztam, a regisztrációmnak semmi köze a bankkártya típusához, a maestroval valóban csak vásároltam. Először elakadtam, mert nem tudtam rájönni, hogy az elavult kártya adatait hogyan kellene törölni, aztán nagy nehezen rájöttem, utána viszont ahelyett, hogy el kezdtem volna a vásárlást, próbáltam "beregisztrálni" az új kártyát és az persze, hogy nem ment. Ha nem segítesz feladom... Köszi! -
bul07
nagyúr
Hát nekem vagy 5$
Nyitom majd rá az ügyet és vésem majd az egy csillagot
Legalább legyen annyi gerince hogy bocs elszúrtuk
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eddieke666
aktív tag
Nekem jelenleg ezt mutatja:
2017.09.15 10:33 (GMT-7): arrive export exchange
2017.09.14 10:44 (GMT-7): Export customs clearance complete
2017.09.14 09:24 (GMT-7): arrive export exchange
2017.09.13 17:50 (GMT-7): Export customs clearance complete
2017.09.13 16:16 (GMT-7): 【8】Received by line-haul
2017.09.13 16:16 (GMT-7): 【8】Outbound in sorting center
2017.09.13 16:16 (GMT-7): 【8】Inbound in sorting center
2017.09.13 16:14 (GMT-7): 【8】Accepted by carrier
2017.09.13 05:45 (GMT-7): 【8】Waiting for pickup -
Topikgazda
válasz eddieke666 #20575 üzenetére
Ez beérkezett az ottani Nemzetközi Postai Kicserélő központba, a szállításra vár a kimenő vámolás után. Minden normális időben van.
-
bul07
nagyúr
Igen nálam is
Na majd meglátjuk, amúgy lehet hogy csak megjön, csak nem azon a csomagszámon amit megadott
[ Szerkesztve ]
-
őstag
[Re:] eBay-es kütyük kis pénzért / (#93028) -->
Aliexpress-en a Shenzhen QSS Electronics Co.,Ltd eladónál a mobil appon 2 USD-s kupon.
Ezt fel lehet használni pl. az itt tesztelt Xiaomi Power Bank 5000mAh termékre, így az 10.43 USD + 1.05 USD postázási költségbe kerül.Tudom, hogy létezik nagyobb kapacitású Xiaomi power bank, van is nekem 1 db 10 000 mAh-s + 1 db úton. De van, akinek vékonyabb/kisebb (is) kell, mert ez pl. elfér a "hasi tasi"-ban.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az miért lehet (bár nem feltétlen AliExpress-specifikus), hogy egy alis termék TR száma a Track17 oldalán teljesen mást mutat, mint az AliExpress tracking gombja -itt már 7 "állomása" van a terméknek?
Xiaomi 13T
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #20581 üzenetére
A 17track a nemzetközi adatbázisból dolgozik, az Aliexpress meg a kínai adatbázisból. Nem minden adat kerül át az egyikből a másikba.
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #20581 üzenetére
regisztrálj a trackingmore-ra, connector menübe csatlakoztasd az alis fiókod, és egyből felveszi az alis rendeléseidet, amint feladták
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MODERÁTOR
-
Hun91FaTe
csendes tag
Alipay regisztráció nélkül is biztosítva vagyok olyan szinten, hogy ha nem jönne meg a termék vissza tudom kérni az árát, nem közvetlenül az eladónak utalók?
Nézem az összefoglalót, meg hozzászólásokat, de nem egyértelmű, hogy is van ez. Sajnos Maestro kártyám van, úgyhogy csak kártya csere esetén tudnék beregisztrálni. -
Topikgazda
válasz Hun91FaTe #20585 üzenetére
Az Alipay fizetési módszer, azért nem találsz semmit a vásárlói védelemmel kapcsolatos hsz-ekben és az Összefoglalóban utalást rá, mert nincs összefüggés a kettő közt.
Ha lenne ilyen, akkor a Vásárlás folyamata az AliExpressen leírásba bele írtuk volna.
A vásárlói védelem független a fizetés módjától, a fizetett szállítás módjától függ, lehet kevesebb 60 napnál, amelyet egyébként lehet növelni.
Amikor fizetsz a pénzed addig az AliExpressnél van amíg nem igazolod vissza a megérkezést, sosem fizetsz direkt az eladónak.
Az Alipay esetén van egy lényeges dolog, de ezt nem kifejezetten szoktuk a vásárlói védelemhez érteni, hogy ha a vásárlás jogosulatlan kártya használat volt, akkor 90 napig nyújthatunk be kárigényt feléjük. Tehát ez nem az, hogy nem érkezik meg vagy gond van a megjött termékkel.
Ténylegesen az Alipay fizetési rendszer kezeli a kártyás fizetéseket is, csak fixen nem lehet a Maestro-t hozzáadni, az ismert hibája miatt. (Nem mindig lehet vele fizetni)[ Szerkesztve ]
-
csaszifaszi
újonc
Sziasztok!
Ma reggelre feltörték az aliexpress fiókom, leemeltek a számlámról cirka 21000 jó magyar forintot (ezen a számlámon nem igen szoktam többet tartani). Természetesen letiltottam ezt a kártyát. Gondolom bottal üthetem a pénzem nyomát, ebbe már nagyjából bele is nyugodtam, viszont be se tudok lépni a fiókomba, mert a bejelentkezési adataimat is megváltoztatta a szemét, pedig van egy pár függőben lévő megrendelésem. Mit tudok most csinálni? -
Topikgazda
válasz csaszifaszi #20587 üzenetére
Az elmúlt évek során te leszel a második akinek "feltörték" az Aliexpress fiókját. Nem egészen jellemző még nemzetközi viszonylatban sem.
A banki elszámolásodon egy AliExpress tétel van zárolt tételként? Vagy hogy történt a leemelés?
A függőben lévő dolgaid ha már szállítva vannak akkor azok ettől függetlenül megérkeznek.
Valahogy jelezned kellene az AliExpressnek, hogy nem tudsz belépni, de próbáltad már az elfelejtett jelszót? -
MODERÁTOR
-
Topikgazda
válasz Viktor0610 #20589 üzenetére
A fizetés a lényeg hogy védve legyen és tényleg nem olvasni Aliexpress fiók feltörésről. Van jelszó, vannak biztonsági kérdés, az alap e-mail megváltoztatásról jönni kell értesítőnek, nem tudom elképzelni, hogy egy magyar regisztráció feltörése miért érné meg, de ha ezt írta, akkor az van.
-
Imy
veterán
Hogyan lehet átírni a kártya adatokat, hogy ne kérje mindig? Új webkártyát kaptam, és mindig a régi adatait dobja fel.
-
-
Vanir
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával szembesültem, hogy valamiért egy rendelésemet automatikusan lezárta az AliExpress. 60 napon belül vagyok még a rendeléstől számítva.
Az a helyzet, hogy az eladó tutira valami fake tracking number-t adott meg, és szerintem miután célba ért a kamu tracking-nél a csomag, az Ali valamiért lezárta a dispute lehetőséget. Én nem nyomtam rá, hogy megkaptam a csomagot. Több száz rendelésem van az oldalon, de ilyennel még nem találkoztam.
Próbáltam már beszélni a seller-rel, egyszer adott egy másik tracking-et, de úgy 99%, hogy az is kamu, miután annál is azt írja, hogy sikeres kézbesítés.
A postán voltam, náluk nincs, nem tudnak semmit. Az sem kizárt, hogy soha nem lett feladva a csomagom. Ilyenkor mik a lehetőségeim?Előre is köszönöm!
-
Topikgazda
-
csori23
aktív tag
Szia. Szted most már mehet a dispute? Egyik csomag a vámon, a másik a postán várakozik már egy ideje.
A zárásig 31 ill. 28 nap maradt még.
Megj:
Azóta az egyik terméket megrendeltem egy másik eladótól, de a második terméket ugyan ettől az eladótól, mert nem találtam jobb árban máshol. Rám is irt azonnal hogy ez most már a valós cimem-e..Irtam neki hogy igen.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Topikgazda
A kérdésemben az időpont volt a lényeg, mert jó eséllyel az megadja a választ, hogy miért nem tudsz disputet nyitni.
Nem üzenetet kerestettem.
De akkor tedd azt, hogy belépsz, My Aliexpress ott a Manage Feedback, ott a három oszlop közül valamelyikben ott ez a vásárlás:
Orders Awaiting My Feedback
Orders Awaiting Seller's Feedback
Published Feedback
és látod, hogy Order completed15 Sep 2017 07:46 valami dátum.
De ha túllépi a várható szállítási időt, akkor automatikusan lezárja és nem minden esetben 60 nap után, mert szokott rövidebb idő is lenni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz csori23 #20597 üzenetére
Ha a vámom és postán van akkor az a szerencsétlen eladó mi a francot tudna tenni, nincs vásárlói védelem arra, ha ezek miatt nem kapod még meg a küldeményedet. Nyaggasd a postát, mert mindkettő az ő saruk, ha nem nemzetközi nyomkövető számod van, akkor meg a vámon és postán az kamu szöveg.
De itt az AliExpressen a vásárló türelme az elfogadott erény, tehát ha majd eltelt a 31-ből 29 nap és a 28-ból 26 nap akkor dispute.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
rendeltem aprosagot LVS... szammal jott 13nap alatt ide is ert...
olom es booodooogsag
kozben most nezem a termek megszunt.... meg a ceg is " 2931016 Store"
lehet makom voltCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest