Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
Sziasztok!
Október 26.án nyitottam dispute-ot egy termék miatt, jelenleg ez a státusza:
Status:
Dispute Escalated - ProcessingA Negotiation Finished time az várhatóan(estimated) november 9.-e.
Meddig kell még várni az ali support válaszára, hogy eldöntse a dolgot? -
Clever0
senior tag
Megtaláltam a 21490-es hsz-t. A terméknél ez van írva:
Save up to € 3,49 on orders over € 30,50
Get Select Coupons for 11.11 >
Megnyomtam 2x a Get Select-et, ettől levont 20 pontot, de az ár nem csökkent. Csak a 30€ felett működött volna? Vissza lehet váltani a kuponokat pontokra?[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
-
Exelsior
senior tag
válasz nyikszi #21654 üzenetére
Szia.
A futár költséget mint DHL szállítást azt kifizettem mikor kiválasztottam a szállítás módját.
Áfát mikor kell kifizetnem? Most egy ilyet irt vissza a store: "ok, we will declare $10 for you."
ez mit jelent pontosan? tudok angolul de ez most kifogott rajtam kicsit. A Declare esetleg a VÁM-ot jelenti?
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
C0d3r
addikt
válasz Exelsior #21662 üzenetére
Szerintem csak azt, hogy 10 dollárt ír rá a csomagra, amivel még a posta se foglalkozik, nemhogy a DHL.
Ha vámolásra kerül a sor (ami futáros szállításnál közel 100% garanciát jelent), 27% ÁFA + 6.000 Ft pluszt számolj, utóbbi tétel a vámügynöki szolgáltatás díja a DHL-nél, Magyar Postánál 3.000 Ft.
DHL majd értesít, ha be kell küldened a dokumentumokat.[ Szerkesztve ]
-
Thermaltake
tag
Üdv fórum társak!
get select copons feliratra kattintva nem történt semmi...
böngészőt 3x újra indítottam újra beléptem, az oldalt frissítettem de semmi.
Aztán mégis működött hirtelen. 10 coinsért cserébe adott egy 2 USd-s kupont, zöld felirattal közölte, hogy sikeresen megkaptam.... de a fizetési oldalon nem választható ki,,a legördülő sávbban nincs egyetlen kupon se.
My Coupons > Aliexpress select copuon fül alatt van kb 26-30 db 2 usd értékű kupon.
My Coupons >seller copuon fül-- ott is van 28db. De ezok ugye adott eladónál, adott érték fölött használható
Tudnátok segíteni? Hogy lehet ezt használni? -
Druss
aktív tag
válasz Thermaltake #21664 üzenetére
Tedd kosárba a terméket, majd mobik alkalmazásból kattints a vásárlás gombra és automatikusan levonódik. Utána mehet a fizetés.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kérdés Reggel vásároltam, 13k értékben. Azonnal kaptam is róla SMS-t. Most elöbb vásároltam az Xbox Store-ba is. Viszont ott 21k értékben. Na itt vagyok bajba. Ott csak 8k-t vont le. Ha kiszámolom hogy ma mennyit költöttem el internetes vásárláson, akkor csak a 21k-t vonta le. Viszont SMS-be kaptam ugye a 13k-ról is , hogy levonták. De én azt a netbankon nem látom.
Most akkor hogy is van? Később terhelik meg?
Kiicsit szedett vedett módon irtam le, siettem , bocs.
-
Thermaltake
tag
feltelepítettem az appot.
Biztos én vagyok a hül*e hozzá, de nem tudom miért kell így megbonyolítani ezt a dolgot.
Nem jövök rá hogy lehetne egy 11.11-es árú akciós termékből további 2 usd-t levonatni.
a rózsaszín ikonos kuponokból (my select coupons) nem adja hozzá a fizetés előtt se telefonon se pc-n.
Vagy mire lehet azokat használni?[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Thermaltake #21671 üzenetére
A konkrét vásárlásnál nézd meg alul
pl nemrég volt egy példa ott az volt a feltétel, hogy 35 dollárért kell vásárolni és akkor jön le 4 dollár
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Exelsior
senior tag
válasz zeus_2k14 #21672 üzenetére
Leszedte csak netbank még nem frissítette. Nekem is ezt csinálta. Kell idő még frissül a rendszer gondolom.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Breki
veterán
válasz Thermaltake #21674 üzenetére
-
vasi89
addikt
válasz zeus_2k14 #21672 üzenetére
nekem raiffeisen van, itt látom azt is ha zárolják az összeget. Szerintem neked is kellene látni a zárolást is. Nem tudom mitől lehet de jártam már így hétvégén én is, hogy automata benzinkútnál tankoltam és hétfőig semmiféle levonás és sms nem jött, sőt netbank sem jelezte.
-
Breki
veterán
válasz Thermaltake #21674 üzenetére
Itt egy select cupon működés közben
[ Szerkesztve ]
-
Druss
aktív tag
válasz Thermaltake #21671 üzenetére
Félre értettelek, én az eladónál coinért vett kuponra gondoltam. Ott nagyon jó dolgokat is ki lehet fogni. Az Alis kupon-t nekem még nem sikerült felhasználnom.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
adamkaa777
senior tag
Nem tudjátok nincs valahol olyan összesítés hogy 1-2$ értékben ilyen best buy cuccok ? jó lenne szemezni és akkor holnap még piacra sem kell menni
El. Psy. Congroo.
-
Topikgazda
Röviden reagálnék több felvetésre.
Várható volt -írtam is - hogy lesznek problémák. Az elején a mp-kénti 250000 fizetés ami a tavalyinak a közel duplája volt, feldolgozása nem egyszerű, de szerintem idén kevesebb gond volt.
Banki dolgok:
Ha az AliExpress részéről vissza igazolva, de a netbankban nincs levonva, az nem probléma. Nálunk szombat van, nem dolgoznak a banki elszámolások.
A levont viszont az Aliexpressen nem teljesült vásárlások, hétfőn - szerda közt visszakerülnek a bankszámlákra.
A fizetési problémák a kártyákkal.
Maestro - köztudott, hogy a netes fizetések esetén néha nem működik jól, itt is hozta ezt a formáját. Aki ilyet kapott el kell gondolkozni azon, hogy milyen gyakorisággal vásárol vele Neten és másik típusú kártyára váltani vagy másik csak netes kártyával intézni ezeket a vásárlásokat.
A többi kártya Mastercard, Visa esetén meg akinek az Alipay-re ezek be vannak regisztrálva az tudott fizetni normálisan, mert a fizetés közbeni kártyaszám ellenőrzés az eleve kimarad, míg aki pötyögi a számokat azoknál minden fizetési alkalommal megtörténik.
Itt hiba most a sok egyidejű fizetéssel volt, az oda-vissza ellenőrzési eljárás nem mindig fejeződött be. Erre nem igazán lehet felkészülni, mert itt a kártyakibocsájtó cég és a bankunk rendszere is belép a folyamatba az Aliexpress mellett.Én a mobil app-ot (mivel még így is volt + kedvezmény) és az Alipay fizetést használtam. Az app néha lassan reagált, de sikerült fizetnem, ahol volt megfelelő kupon azt az összesítő oldalon felajánlotta és az összes értesítőt is megkaptam, így részemről megfelelőnek gondolom ezt a mai napot.
A netbankkal meg nem foglalkoztam, majd viszik a pénzt amikor kell nekik. -
RBJ
addikt
Szerintem kicsit túl van huhogva, semmi gond nem lesz itt. Reggel én is rárepültem, hol bejött a dolog hol nem, hol a favorit listám tűnt el hol nem. Azért le van terhelve reggel gondolom minden. De amit sikerült vásárolni később megjelent a listámon és sms is kaptam. Nem lesz itt gond.
Örömmel látom, hogy a régi felemeljük az árakat az akció előtt most nem ment.
Így tényleg én végül is leértékelt dolgokat fogtam ki.
Még nézek pár dolgok és letudom karácsonyi ajándéknak. Milyen rendes vagyok, hogy nem kell az asszonynak az én ajándékomon törni a fejét.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
HXY
addikt
A pár centes QCY fülesekből sikerült valakinek venni valamit?
-
Genova1983
tag
Sziasztok!A mai akcióban rendeltem egy mobiltelefont délután 3 óra körül és az előbb már jött is az értesítés a szállításról.Megkaptam a TN-t is.(SG post)
Kicsit meglepődtem,mert mióta Ali-zom (kb. 200 rendelés) még soha sem váltott át ilyen hamar a rendelési státusz szállításra. -
Sgt. Chris
aktív tag
ÜDv!
Ma próbálkoztam ezzel az akcióval, bár elég hülye módon a webszámlámra (OTP) nem tettem át elég pénzt... ez csak reggel jutott eszembe, de ugye ez csak hétfőn landol a számlámon.
Próbáltam rendelni, de fizetésnél ugye a "nem elégséges a fedezet" üzenetet kaptam Ennek ellenére a rendelések közt benne van a kabát, amit próbáltam megrendelni és fizetni. Kérdés, hogy ez akkor most elúszott (mármint a rendelés akciós áron) vagy hétfőn automatán levonja a rendszer és indulhat a szállítás?
Ja utána bepróbáltam egy másik kabátot, ami olcsóbb volt hátha..na azzal is ugyanez...így most két cucc áll a rendeléseim közt...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Topikgazda
válasz Sgt. Chris #21686 üzenetére
Majd lesz egy fizetés gomb a vásárlásnál. Eddig a ki nem fizetett tételeknél megjelent.
-
-
Topikgazda
válasz Sgt. Chris #21688 üzenetére
Amikor lesz pénzed kifizetni. Ha ez hétfő reggel lesz akkor igen.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Húúú, ez vagány....! Akkor talán mégis lesz valami a fenyő alatt, nem csak a parketta és pár fenyőtű :-D Köszi az információkat!
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
tomazin
veterán
na kb 200$ költöttem el. az egészben semmi akció nem volt szinte, egyedül a kuponokat lehetett ellőni, aminek volt értelme. de az is, hogy 10/69 meg a 1/10-es kuponbol is csak egyet lehetett venni..
ha ehhez még hozzáveszem, hogy pl. a 3 db 30dolláros lámpát egyesével kellett megvennem, mert vásárlónként csak 1 engedélyezett. -
-=RelakS=-
veterán
válasz Sgt. Chris #21686 üzenetére
?
Van 24 órás bankkártyák közötti átutalás, ami azonnal landol a webkártyán.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #21692 üzenetére
Az hogy működik az OTP-nél? Mármint kártyák közti dolog, a számlák köztiről van ismeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz -=RelakS=- #21692 üzenetére
Konkrétan az OTP mezei folyószámláról utaltam az ahhoz csatolt OTP-s webes alszámlára...és küldték az üzenetet, hogy a következő munkanap kerül teljesítésre. Szóval itt nem lesz pénzmozgás hétfőig...
-
nyikszi
őstag
válasz Sgt. Chris #21694 üzenetére
Röhejes ez az OTP vagy inkább sírni való. (Én nem vagyok az OTP-nél.)
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Breki
veterán
válasz Sgt. Chris #21694 üzenetére
pont akartam írni erre
van rögtöni utalás, csak az elég húzós
a másik ugye ingyenes a számlák között
én is így jártam egyébként én azt csinálom, hogy gépen keresek mobilon árat nézek rendelek fizetek mikor azt mondja nem tudok vissza gépre és ott fizetem, de úgy hogy mobilos rendelés
egyébként nem értek egyet az előttem szólóval nagyon sok jó akció van, még mindig nem értem a végére
-
-=RelakS=-
veterán
Kiválasztod a Bankszámla/Utalások/7*24 órás OTP bankkártyák közötti átutalást, megadod melyik kártyáról melyik kártyára mennyit, és pillanatokon belül ott is van a pénz.
Átrakom off-ba, mert látom, a többi is abba lettSgt. Chris
Igen, ha számlák között utalsz, akkor így megy, viszont lehet a fenti módon azonnal bankkártyák között is pénzt mozgatni.Breki
Nem emlékszem, hogy ezért valaha is levontak volna, de lehet, hogy számlafüggő[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #21698 üzenetére
Közben rákerestem: Két, OTP Bank Rt. által vezetett forint számla közötti azonnali pénzmozgást elősegítő tranzakció. A tranzakció a résztvevő két számlához kapcsolódó bankkártya számának Igénybe vevő általi megadását követően azonnal létrejön.
Kell akkor egy másik OTP számla kártyával, ami nem az enyém, itt valójában csak számlák közt megy a pénz, csak a kártyaszám lenne az azonosító
Én így értem a szöveget.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz -=RelakS=- #21698 üzenetére
Ha otp directbem utalsz a két számla között felajánl két lehetőséget egyik valami viber utalás az van rögtön és amit írtak ami hétfőn realizálódik és ingyenes
Na múltkor utánanéztem az előbbinek és utalási díját látva úgy döntöttem inkább nem jó lesz az ingyenes hétfőn
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest