Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Punike #20415 üzenetére
Most ugye csak egy kicsit hülyítesz?
Ezt írtam: mert az AliExpressen nem lehet kereskedőre keresni.AliExpress-n árusítanak Tronsmart terméket arra lehet keresni, de keresd már meg nekem ezt: Store:
Tronsmart Official StoreÉs itt a lista nem ezzel a shoppal kezdődik.
Az hogy ennél a névnél már a cache-ben eltárolta és előjön szótöredékre az egy dolog.
Próbálj keresni más nevekre mondjuk ezekre:Shenzhen NuoBi Technology Co., Ltd.
MacShop Store
Shenzhen Alex TEC Shop
Vomint Store
Hong Kong Goldway[ Szerkesztve ]
-
Punike
tag
válasz Punike #20418 üzenetére
Kiprobaltam. Az általad irtakra valoban nincs talalat DE...
... ha elkezdek a keresobe irni es talal egyezest (ket betu utan) egy létező official store-ral akkor kidobja a store nevet a legfelső sorba. Pontosabban: minden talalt es kidobott store "official" store...
Ennyi. (tovabb nem melyedek a témában, annyira nem erdekes...)+ alkalmazasban kerestem
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Punike #20419 üzenetére
A lényeg az lenne, amit írtam hogy nem lehet keresni kereskedőre, hogy nincs ilyen opció a keresési feltételek közt. A többi módszer meg ami felmerült az már általános böngésző és alkalmazás keresési dolog, mivel nem ad általánosan minden kereskedőre találatot, nem jelenthető ki, hogy kereshető a kereskedő az AliExpress oldalán.
De a kérésem inkább arra vonatkozott, hogy ha valaki ajánl egy kereskedőt az a store vagy a termék linkjét nyugodtan tegye közzé. Nem a keresés volt a lényeg[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Punike #20478 üzenetére
a pénzvisszafizetésről nem jön értesítés ez akkor megerősítve: Nem jött üzenet, nem jött semmi értesítés, csak a pénz (ami a lényeg)
OTP esetén
Ha van sms értesítő előfizetésed és előfizettél minden számla mozgásra akkor természetesen kapsz értesítőt, de az is lehet, hogy a mostanában történt OTP technikai fejlesztés tette lehetővé.Senki sem írta hogy az Aliexpress esetén PayPal-ra kérd a pénzt, mivel itt nincs.
Viszont ha az eladónak van PayPal fiókja, akkor fel szokta ajánlani, hogy az AliExpress dispute rendszeren kívül intézve arra küldi a pénzt. Erre szoktuk írni, hogy nyugodtan add meg az azonosítót. Ez nem az amit te írsz.A több nap is igaz, az Aliexpress is 10-15 napot ír, az hogy te hamarabb megkaptad az egy jó dolog, de nem ez a jellemző.
The refund caused by order cancellation, refund agreement or Mediation will be process instantly from AliExpress account. However, it may take 7-10 business days for it to display on your credit card statement.A következtetésed meg hibás: Virtuális kártyánál egyik sincs. Ezt többen tudják cáfolni, köztük én is, nekem is virtuális kártyám van.
Egy apró kérdés a képen 5 € van írva, tényleg €-ban fizettél?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Punike #20481 üzenetére
A dispute lézárásról nem szokott menni értesítés, a pénz megjelenés az.
Azért nem kerek a dolog, mert ha kártyával fizetsz és $-ban, akkor a refund is $-ban érkezik vissza a bankba és azt váltják forintra. Itt az € nem egészen jó. de előfordul, hogy csak az sms-ben van így, a tényleges számla könyvelés más lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Punike #20558 üzenetére
Komolyan nem értelek.
Ezt írod: Szóval, amíg a dispute nyitott, addig van lehetőséged tenni bármit. Ez nem egészen így van, nem kell, illetve nem lehet nyitva.
Mivel az újraküldés nem Alin keresztül történik (egymás közti megállapodás, Tiltott itt is a megkerülésük, de valójában az AliExpressen veszed fel a kapcsolatot és az a dispute ami nem kerül az ALiExpress elé döntésre nem okoz gondot sem a vevőnek, sem az eladónak, így mehet minden az AliExpressen keresztül, az ellenkezője nem javallt.Akkor újból leírom, hogy érthető legyen.
Nem érkezett meg a dolog, ezért indítasz dispute-t.
Lehetőségek:
1. pénzt kérsz vissza és visszakapod
2. az eladó újraküldi
3. ha az 1-2 nem működik akkor az AliExpress döntését kéred.Az 1-s és 2-es esetében a dispute az egyezség miatt zárul vagy zárnod kell.
Nem lehet függőben hagyni.
Ha nem lenne világos az időrendben az automatikus claim valójában zárja a dispute-t és ezért nem lehet egyezségnél nem lezárni, függőben hagyni, mert adott helyzetben hoppon maradhatsz és se pénz, se megvett áru.
Az AliExpress vitakezelése meg általában 1-3 nap, amit kérni kell, az automata meg 1/2 perc.Egyébként az is benne van az Összefoglalóban, hogy a Cancel esetén újranyitható a dispute, de megint csak azt tudom írni, hogy az idő tényező miatt nincs is jelentősége ha újbóli elküldés az egyezség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Óra topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Napelem
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest