Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Most válaszolt vagyis két üzenetet is küldött
Ha jól értelmezem akkor 0,5$ akar visszatéríteniKérdéseim
Szerintetek fogadjam el vagy próbáljam meg a teljes vételárat visszakérni? (amit küldött teljesen használhatatlan)
Ha elfogadom akkor meg kell adnom neki bármi adatott vagy ő is simán meg tudja tenni visszaküldést?Ha rámegyek hogy küldje újra megteszi vagy megírja hogy újraküldte és annyi sose fog megérkezni? (tapasztalat alapján kérdezném)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
beg
veterán
Én nem szoktam velük levelezgetni, mert mindig időhuzás és variálás a vége. Dispute, aztán ha már engedi, claim. A többit az ali megoldja.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Topikgazda
paypal will take fee 35%, no ez egy kicsit sok, biztos kihagyta a tizedes pontot, a 3.5% lenne az igaz, de 3.4% az legtöbb.
Monthly Sales Price Per Transaction
$0.00 USD - $3,000.00 USD 3.4% + $0.30 USD
$3,000.01 USD - $10,000.00 USD 2.9% + $0.30 USD
$10,000.01 USD - $100,000.00 USD 2.7% + $0.30 USD
> $100,000.00 USD 2.4% + $0.30 USD[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Na megvettem a csavarhúzó készletet és szépen csökkentette is az árát az előző dolog árával
Remélem majd megjön( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
Van nekik az Alipay fizetési rendszere (Hasonló mint a Paypal, egyszer adod meg a kártya adatokat, onnantól kezdve nem kell többet beírni a további fizetések esetén (nem mozog a neten a kártya adat).
SMS fizetési jóváhagyást is lehet aktiválni benne.
2 éve ezt használom, nincs vele gond.
Nekem az Aliexpress fiókomban van egy Alipay link, itt lehet kártyát hozzáadni, levenni, módosítani az adatokat.
Költsd el a 8$-t és majd utána leveszed a kártyát, ha nem lesz neked jó.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Elmondom, hogy ez miért nem igazán jó:
Rendszeresen vásárolok ugyanazon eladó egy bizonyos termékét. Az utóbbi 10 esetben 10 különböző napra jöttek meg a cuccok, 19-45 nap szórással. Ha csak egyet vettem volna, odaírom hogy 19 te meg beleszaladsz a 45-be akkor mi van?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Topikgazda
Már annyiszor írtuk, hogy az Összefoglaló is tartalmazza, amíg él a vásárlói védelem lehet új dispute. Viszont Cancel dispute a választandó bal szélen, nem az Accept. Te türelmes vagy, megérted az okát és ezért megszakítod Ő ettől függetlenül, ha kéred emelheti a védelem idejét, gondolom az a link él neked is .
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Akkor fussunk neki.
Ezt írtam: Már annyiszor írtuk, hogy az Összefoglaló is tartalmazza, amíg él a vásárlói védelem lehet új dispute.
Nem az Accept gomb.
Akkor rosszul emlékszem, mert folyamatosan írtam a választ az első mondat valóban a dispute volt és írtam tovább.
Keresés az Accept szóra ad találatokat és hozzá olvashatóak a válaszok, a legutolsó 2016-10-27.
Egy
Kettő
Három
NégySajnálom, nem gondoltam, hogy a 23:17:20-kor elküldött hsz-ben írt első mondatot 23:28:11-kor úgy értelmezted, hogy el kell fogadni azt, amit írt az eladó, az 51 mp alatt eszembe jutott és írtam a kiegészítést. Lassú a gondolkodásom és a gépelésem, bocsánat.
-
Topikgazda
Úgy értem, hogy nem kellettek volna a képek, de semmi gond, lehet színesíteni a hsz-eket.
6 linket és hozzá képet is tettél, meg 4 képet link nélkül, 10 link is tökéletes a megtaláláshoz.
Eladóra nem lehet keresni az Aliexpressen, termékre meg sok találat lehetséges.
De ez a kupon cserélési linkek oldal mindenkinek a rendelkezésére áll, el tudja érni a mobil appból, jó vadászatot neki az őt érdeklő dolgokra.
Némi öntevékenység elvárható véleméyem szerint.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem gond, csak van aki elfelejti, hogy ezeket a mobil app-ban a coin beváltással lehet megtalálni. 1-én is felmerült, már akkor beszéltünk róla, de esetleg bővítem ilyen témával is az Összefoglalót, mert ez mindig van.
Bár ebből a szempontból tökéletesen igazad van, a képen egyértelműen olvasható Exchange coin...
Kell az is.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Az egyik ismerősömnek szeretnék egy fiókot csinálni. Kész az profil, már csak az alipayben szeretném hozzáadni a kártyát, de ezt írja ki, illetve ide valami kódot kér ami nem tudom, hogy micsoda.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
bul07
nagyúr
Most próbáltam
Elsőbe a alis jelszó kell
Alá egy 6 számjegyből álló kód, kétszer , ezt kérheti fizetésnélBár nekem most nem ment hibát dobot próbáljam később
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na addig próbálkoztam a kártya hozzáadásával míg 3órára le nem tiltották
egyszerűen nem fogadta el az alis jelszót pedig meg is változtattam egy újra
-
Flashy
veterán
valószínűleg igen, erre utal az 5x10, bár külön nem részletezi a szövegben. de mondjuk mindössze 1.74-et teszel kockára, szóval ne rágódj ezen napokig.
zárójelben: nevetséges hogy egy fakockáról is képesek negyvenöt különböző (és időnként meglepően stúdió minőségű) fényképet csinálni de a pár szavas angol leírást nem tudják egyértelműen és helyesen összerakni... -
Pancsermeste
őstag
Szerintem 5x10db - tévedés jogát fenntartom
Bocsi, hogy ide írom, de hátha találkoztatok ilyennel:
Keresek 2 db kis éjjeli lámpát, amit a hálószobába az ágy két oldalán lévő kis polcra/polc alá lehetne tenni/felszerelni.
Nem kell nagy fényerő, lehet LED-es megoldás is, ám csak is AC 230V-os megoldás érdekel, elemekkel nem szórakozok.
Kinézetre valami ilyesmi lenne a legjobb, csak ez ugye elemes...-= Pancsermeste® =-
-
Druss
aktív tag
Nekem sem jött be azelőtt, de újraraktam az appot és bejelöltem mindent ami "érdekel" az érdeklődési köröknél. Azóta ott van. Vagy próbáld előbb megnézni a My Preference alatt, hogy minden legyen bejelölve.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
sysrq
őstag
Köszönöm, megszoktam hogy a bevásárlókocsiba tegyem, de tényleg levonta. Zöld kábelből volt még 3 méteres, két dollárt talán megér.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest