Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Akinél még a 11.11-i vásárlás nincs elküldve az fiygeljen arra, hogy az ALiExpress által 11-én felemelt Processing Time visszaállt az alap, az eladó által megadott időtartamra. Ha 1 napnál tart és kell az árú, akkor adjatok rá pár napot.
-
kerxy
senior tag
Pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni! Aznap rendeltem egy egeret, de még nem történt vele semmi: "Processing Time remaining: 1 days 14 hours 15 minutes". Most ráírtam az eladóra hogy mikor tervezi feladni. Egyébként spanyol raktárból jönne, és még legalább 100 db elérhető, kb 0.4 usdvel drágábban mint amikor rendeltem, szóval nem értem miért nem adta még fel.
Ha eléri az egy napot, akkor érdemes kiterjeszteni az időt? -
holdszem
csendes tag
Sziasztok!Van kettő rendelésem ahol regisztrált postát kértem,fizettem is érte,de a nyomkövetőnél csak ennyit ír,"logisztikai rendelés létrehozva".Lassan így van 10napja.Tudok ilyenkor valamit tenni?Vagy kikell várnom a 60napot?Lehet hogy elsem küldte,mert akkor megrendelném máshol.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz holdszem #21805 üzenetére
Az LX-es kezdetüekre is igaz amit írtam. De nézted itt vagy ezen a helyen?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
GAbre
veterán
Nah ez volt az utolsó aliexpress rendelésem.
A chat szinte mindíg 1 fos,nem is tudnak angolul.
Csak ugyanazt a szöveget nyomják,nem is fordítják le azt amit mondok.Megerősítettem véletlen 1 megrendelést,megérkezés előtt,és nem foglalkoztam vele,mert biztos jó lesz.
Erre 2-3 hónapja meg se mozdul(nyomkövetéses).És nem lehet ügyet nyitni,a buzi,meg persze nem tesz semmit,neki csak jó.
Megrendeltem még1x,gondoltam bevasalom rajta.
Erre meg azt akarják küldjem vissza.
És azt se érti meg,hogy a 9 dolcsiból,ajánlva,alig marad lóvém.Most meg hiába beszélek chatel,buzi kinai nyelvű linkekre továbbít,és persze nem fog fel semmit,abból amit mondok.
Ennyit erről a fosról
-
GAbre
veterán
Igen,ha nem belassult telefon tettem volna(mire bármit csináltam,már rá volt kattintva),meg,még pc-n ki kell pipálni,aplikációban alapban ki van pipálva.
És a 15 napról nem tudtam,ajánlva indult nem foglalkoztam vele,mondván 100%,h megkapom,és majdnem annyi,h működik is,nem kell ügyet nyitnom.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
sajna ez ilyen busines aki hibazik es utana beleszarik az zsetont veszithet
mind a vevo mind az elado oldalan.... ne ragodjal rajta! peace es x-max
kutyaharapasszorivel... rendeld a kovetkezo cuccot[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
fornettisuti
veterán
Én PC-ről intézném az ilyen beszélgetéseket gugli fordítóval, az tud kínaiul is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Sir Csimbók
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, valakinek volt-e gondja mostanában az ali fizetési rendszerével? Ma konkrétan egy 36$-os rendelést nem tudtam kifizetni az egy éve erre a célra használt kártyámmal, ami egyébként belföldön és egyéb külföldi oldalakon tökéletesen működik. Nem igazán akartam hinni az alinak, de ránéztem és nincs fedezethiány, se egyéb korlátja a fizetésnek. Aztán gondoltam törlöm és újra regisztrálom a kártyát. Nos ez a törlésig sikerült, azóta nem tudtam újra regisztrálni. Már a 11.11-i rendeléseket is több részletben tudtam csak kifizetni többszöri nekifutásra, azt sem értettem, miért. Fordult elő ilyen másnál is, vagy érdeklődjek a banknál, hogy mi lehet a hiba oka? -
RBJ
addikt
[link] Lehet valakit érdekel. retro konzol.
10 nap alatt ideért.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Topikgazda
válasz Sir Csimbók #21816 üzenetére
Ha Maestro kártya akkor előfordul, hogy elő jön az a hibája, hogy nem mindig lehet vele Interneten fizetni.
Nekem Visa kártya és évek óta semmi gondom.
Banktól függően lehet még napi vásárlási összeg és napi vásárlási darabszám limit is.[ Szerkesztve ]
-
Sir Csimbók
tag
MasterCard és a 11.11-i gubanc után én is ezen limitek átnézésével kezdtem, de nem az volt a gond. Valami az Ali-nál van. Mostanra sikerült újra regisztrálnom, de fizetésnél rendszerhibára hivatkozva kidob. Legutóbb is kellett egy fél nap aztán simán elfogadta. Csak bosszantó.
-
Topikgazda
válasz Sir Csimbók #21819 üzenetére
Ha MC akkor regisztráld az Alipay-n, ha ott elfogadja akkor azután nem lesz fizetési gondod.
-
törölt tag
Dispute kapcsolatos kédésem lenne felétek.
Elolvastam az összefoglalót, és megnéztem a bővebb verziót is.Ha a termék megérkezett, de nem működik, akkor a leírásban szereplők közül mit kellene választani?
"Product not as described, Nem felel meg a leírásnak
Quality problems, Minőségi probléma
Damaged goods, Tönkrement, törött
Quantity shortage Mennyiségi probléma
Received counterfeit goods, A kapott termék hamisítvány
Problems with the accessories, Hiányzó tartozék vagy azzal probléma"Nem igazán illik rá egyik sem. A minősigi probléma és a tönkrement, törött áll a legközelebb, de ez nem tökrement, hanem valószínű soha nem is működött elektronikai termék.
Szerk: Dispute előtt megpróbáltam közvetlenül az eladót. Vagy nem válaszol, vagy kér egy napot, és négy napig sem történik semmi, amikor újabb levélre megint kibúvó. Közben pedig letelik lassan a 15 napom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!Rendeltem tokokat es kijelzővédőt aliexpresszről.A kijzővédők elindultak úton vannak a tokok viszont még nem ezt írja ki:
Ez azt jelenti 7 napon belül fogja feladni az eladó?
Azóta itthonról is beszereztem egy tokot igaz jóval drágábban de nem várhattam tovább és az 1 héttel együtt már több mint egy hónap lenne a szállítás.Ha meggondoltam magam akkor rányomok a cancel orderre mi történik?Törlődik a megrendelés es majd valamikor visszakapom a pénzem vagy sokat kell várni rá akar heteket, hónapokat?
3 tokot rendeltem és 3 tételnek írja a rendelést míg az üvegkijelzővédőnél 2 darabot rendeltem de 1 tételnek írja.Akkor elcsesztem valamit és külön 3 csomagban érkezik a 3 tok nem egyszerre?Íme:
Érdemes várnom a 7 napra mert azon belül biztosan feladja az eladó vagy ez tovább húzódhat?
Előre is köszi! -
Topikgazda
válasz beyruth82 #21823 üzenetére
A vásárlás folyamat keresel, megtalálod, kifizted, 24 óra múlva a rendelést az Aliexpress továbbítja a kereskedőnek, ő a megadott processing time alatt elküldi. A 7 nap normális, 11.11-én 12 napra állította az Ali
A amíg ezt látod megszakítható, 3-5 nap mire a pénz visszakerül a számládra.
Ha nem adja fel a 7 nap végén törlődik a vásárlás és 3-5 nap mire a pénz visszakerül a számládra.
60 nap a szállítás maximum ideje.A 7 napon belüli feladás az nem = a 7. napon történő feladással.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Nem teljesen értem az appot. Ha ott rányomok az igen megérkezett gombra, akkor azt mondja, hogy amennyiben rányomok a confirmre, akkor azt állítom, hogy jó állapotban megérkezett a cucc és nem fogok disputet nyitni. Amit azért nem értek, mert eddig úgy csináltam, hogy lezártam, hogy megkaptam és utána nyitottam a disputeot, hogy gond van a termékkel.
-
inferno88
őstag
Sziasztok!
Rendeltem a telefonba egy cserekijelzőt 26$-ért. Megjött, de néha hülyéskedik a digitizer. Nyitottam egy dispute-ot refund requesttel 25$-ra, egyértelmű bizonyíték csatolva. Az eladó először mondta, hogy küldjem vissza, megnéztem és 26$ lenne a posta, felejtős.
Erre felajánlott 15% visszatérítést könnyes, imádkozó smileyval(ezeknek még ilyen is van gyárilag ). Rejecteltem a proposalt. Most mondta, hogy akkor küld egy zsír újat.
Na most erre még azt mondanám, hogy ok, pénzemnél leszek, kértem, hogy hivatalosan proposal formájában intézze ezt az ajánlatot, ha lehet.
A kérdés az, hogy ha meg tudja oldani így, akkor továbbra is védett leszek erre a cserepéldányra vagy benne van a buliban, hogy megszívom, mert nem küldi el, vagy ez is szar lesz, stb?Semper fi!
-
veterán
Lemondtam a megrendelést mert egy tokot kapok a telefonhoz egyet meg vettem itt magyarországon.5 tok teljesen felesleges.Megnyomtam a cancel ordert ott bejelöltem egy okot hogy miért tettem és most az a lehetőség van hogy resume order.Gondlom az azt jelenti ha folytatni akarom a megrendelést tehat akkor mar nyugtázták a törlést ugye?
Kaptam egy levelet is az eladótól(gondolom ez gépi automatikus levél) hogy:Hello, your package will be sent tonight. Please cancel the cancellation of the order"
Ez annyit tesz töröjem a törlést ugye?Tehat mar semmi dolgom ha nem kell a cucc csak várni hogy visszautalják a pénzt? -
galaxys80
veterán
11.-én rendeltem a gyereknek egy jelmezt bízva benne, hogy hátha ideér karácsonyig. Látva, hogy kis kínai barátunk még postára sem adta lehet, hogy farsangra sem ér ide.
Mennyire jellemző ez egyébként? Csak, mert a másik 7-8 cuccom már másnap bekerült a rendszerbe. -
Topikgazda
válasz galaxys80 #21834 üzenetére
11-én a feladási határidőt megemelte az AliExpress akkor 12 nap volt most elméletileg a normál idő ketyeg, valószínűleg neked is a porcessing time 7 nap, a 4. munkanapnál tart mondjuk a 7-ből, időben van. Az ide érkezés nem csak ettől függ és ha már itt van akkor sem biztos, hogy a posta rögtön kiviszi neked.
-
veterán
válasz -secret- #21845 üzenetére
Hármat rendeltem de mivel kettőt itthon meg tudtam venni úgy gondoltam minek még három és lemondtam a rendelést.Erre jött most ez hogy feladta ami persze hazugság hiszen mikor visszamondtam a rendelest azt küldte hogy ma este feladja majd ne töröljem a rendeléstErre nem reagaltam gondolvan hogy akkor egyértelmű a helyzet és mar nincs más dolgom.
-
Topikgazda
válasz beyruth82 #21842 üzenetére
Ezt a rendelést Order ID:87944451368445 nem törölted, már szállítás alatt van és a vásárlói védelmed majd le fog járni 59 days 23 hours 49 minutes 51 seconds múlva. Tény az hogy bejelölte, hogy szállítva, az igazságtartalmát ennek nem igazán tudod megcáfolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest