Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Ha rendelek az Ali-n mondjuk 50000 Ft értékben egy terméket mint végfelhasználó, akkor milyen teendőim lesznek a továbbiakban az adózást illetően?
Eddig még csak az Amazonról rendeltem Eu-n belül. Szóval innen nincsenek tapasztalataim.
Az ár, amit az Ali kiír rendeléskor a termék mellé, abban benne van az adótartalom? -
bazsimano
őstag
válasz
wentworth #13595 üzenetére
Szia!
Kerdes hogy hogyan fizettel? alipayen keresztul ugy hogy oda utaltal? (nem tudom, hogy alipayen van-e olyan lehetoseg).Regisztralva vagy egyaltalan alipayen?
Amugy szeirntem vagyis tapasztalat...ha csak siman kartyaval fizettel, akkor kartyara megy vissza...nekem eddig ez a tapasztalatom!
Ha alipayen volt penzed mert rautaltal (nem tudom lehet-e ilyet) akkor valszeg oda megy vissza.de ahogy mondtam ezek mind csak feltetelezesek, tapasztaltbol levont kovetkeztetesek
-
wentworth
tag
Megjött a partial refundom, a fizetett ár fele.
Elvileg visszautalta az eladó.
De ez nekem hogy fog megjelenni?
Mint a paypal, majd a kártyára utalják vissza, vagy az ali wallett féleségre? van egyáltalán olyan?
Hol keressem?Ja, a kártyám nincs hozzácsatolva, elmentve az Alipayhez.
-
bul07
nagyúr
válasz
kaliber #13592 üzenetére
Nekem pénteken jött meg egy szeptember 20-án rendelt Micro USB kábel
Együtt jött meg egy október 19-én rendelt Micro USB kábellelDe nekem is van egy szep 14-i rendelésem ami sehol
Amúgy tényleg megy a felárazás ezzel
Három napja még ezt a lámpát $ 2.29 vettem meg 1$ kuponnal(3.29$ ára volt), most meg 8.43$ és 11-én 2.87$ lesz
Szóval kemény 0.42$ akció lesz ráHa már Micro USB, itt van pár Micro USB kábel teszt
-
kaliber
aktív tag
válasz
juhlaci #13583 üzenetére
Én is évek óta használom őket meghibásodás volt de csak a 220v.-os gu10-es izzókkal ezekben általában az izzóban levő trafó adta meg magát két darabnál 1éven belül volt reklamáltam is webáruháznál és vissza adták az árát
, a 12v-os izzók külső trafós rendszerek már 3-4 éve mennek hiba nélkül.
-
kaliber
aktív tag
Nálam is gáz van a szállítással 2termék 40napon túl van, 6termék 30nap körül, viszont a 12 napja rendelt meg megjött. Lehet hogy az ünnepek (okt.1-7. kínai nemzeti ünnep) kavartak be ennyire?
hakydakillah:
Én most ezekbe szerettem bele, majdnem az egész házban ezek vannak: [link] Ráadásul easy mount rendszer, 2perc alatt beszereli az ember.
Ezt milyen lámpatestbe raktad bele?
-
juhlaci
tag
válasz
hakydakillah #13589 üzenetére
köszönöm!
-
peestike
senior tag
válasz
KutyiHU #13588 üzenetére
Én már kétszer jártam így, 1 holland postás és 1 kínai postás csomaggal. Érték olyan 15-20 usd között volt. 15 nap után nyitottam disputeot, kínai hülyítés megvolt, egyik még a rossz időre is hivatkozott.
Egyik kis huzavona után refundolt, másiknál az ali döntött a javamra. -
hakydakillah
senior tag
válasz
juhlaci #13583 üzenetére
Nálunk is már csak led izzók vannak - összes Kínából rendelve. Kezdtem a szülői házzal, ott már 6.éve húzzák, a villányszámla is szépet esett náluk a teljes csere után.
Én most ezekbe szerettem bele, majdnem az egész házban ezek vannak: [link] Ráadásul easy mount rendszer, 2perc alatt beszereli az ember. -
KutyiHU
tag
Üdv,
Leírom az első negatív esetemet az alin. Már korábban is írtam hogy 11-én rendeltem egy telót. Másnap kaptam is postnl ragszámot. De 2 hét elteltével sem élt a szám, jeleztem az eladónak. Visszaírt, hogy felveszik a kapcsolatot a postnl-el és majd írnak. Nem írtak, pár napra rá megint rájuk írtam mert nem működött a szám még mindig. Válasz: Értik, hogy frusztrált vagyok, de nyugodjak meg és várja a csomagot majd megérkezik. Felvettem a kapcsolatot facebookon a postnl-el, elküldtem nekik a ragszámot, és kérdeztem mi újság vele. Jött is a válasz, hogy nem található a rendszerükben. Oké akkor Dispute, csatoltam a beszélgetést, majd az 5. napon, beleegyezett a refundba az eladó.Nem kell megvárni az 59 napot, ha 2 héten belül nem él a tracking, nyugodtan lehet disputeot indítani!
-
juhlaci
tag
válasz
Juditta_56 #13584 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
válasz
marontoni63 #13585 üzenetére
Az tök mindegy, amikor a bankhoz befut a kártyáról a fizetési kérés azt szokta elutasítani, az Alipay esetén is előfog jönni, nem Aliexpress specifikus hiba.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
juhlaci #13583 üzenetére
Én szeptemberben rendeltem ilyen kukorica"izzót", 5 db-ot (69 ledest), 11 nap alatt megjött, de az egyik búra "leesett" szállítás közben. Visszapattintottam, az is - és a másik négy is - működik (még), brutális fénye van. A csomagolás miatt írtam az eladónak, "kárpótlásul" felajánlott 5% engedményt a következő vásárlásomból.
Látom itt hatalmas engedmény lesz 11-én, sztem várd meg, sokat nem veszthetsz... -
juhlaci
tag
Sziasztok! Valaki vásárolt már LED IZZÓKAT? Érdemes? https://www.aliexpress.com/item/Wholesale-led-bulb-SMD-5730-E14-E27-LED-lamp7W-9W-12W-15W-20W-LED-Lamp-220V/32301713394.html?spm=2114.13010208.99999999.354.9MYArG [link]
-
Üdv mindenkinek.
Maestro (OTP) kártya esetén miért kapom az a hibaüzenetet fizetés során hogy ezt a kártyát nem áll módjukban elfogadni ?
Van rajta bőven keret és eddig ezt használtam probléma nélkül. (regisztrálva is van)Előre is köszönöm az infókat.
P.S.
Most olvasom a HSZ-okat hogy van egy kis gond néha a Maestroval. Ez azt jelenti hogy később elfogadhatják ? -
Szuencsi
újonc
Sziasztok! Segítsèget kèrnèk. Sokmindent rendeltem már az aliról. Ma is szerettem volna, de olyasmit írt ki hogy nem támogatják ezt a kártyát (maestro)használjak másikat.( Mindig ezzel fizettem) Járt már így valaki? Volt kèt eset amikor nem kaptam meg amit rendeltem s nem jeleztem vissza, nyitottam vitát, visszamondtam h. hátha megjön. Lehet emiatt nem tudok most rendelni?
-
HaGii
tag
Sziasztok!
Néztem pár fotós hátteret. Ezeknek a normál ára a méretükkel együtt növekszik. Viszont most a 11-ei ár minden méretnél ugyanaz. Pl. 1*1m-nél is és 3*3m-nél is 5EUR. Ez most valami elírás, vagy valóban így lesz? -
Alirol meg nem rendeltem telefont, de ezer mas webshopbol igen. EU-n kivulrol erkezo 22$ feletti termekre vamot es afat kell fizetni. Telefonokat 90%-ban megfogjak es kifizettetik a +30%-ot a vetelaron felul. Nagyjabol ket tucat telefont, tabletet rendeltem eddig, gariidon belul nem volt veluk gond vagy user error, pl leejtes miatt ment tonkre. Egy csomagombol idefele kiloptak a telefont, az macera volt, de vegul visszakaptam a penzt. Alapvetoen en pozitivan allok hozza a kulfoldi kutyu vasarlashoz, de mindenkepp bele kell kalkulalni a vetelarba az áfát is, hogy ne legyen meglepi. Ezen kívül hallomasbol tudom, hogy a garancia azert nem mindig egyszeru. Visszakuldes alap ilyenkor, amig kier, megszerelik, visszajon siman eltelhet 2-3 honap
Illetve sok olyan kutyuvel talalkoztam, aminek azert nem fog kifogastalan a minosege. Az elephone telo pl. kifejezetten ergya volt, rettenet bugos software-el
de anno a star-ok se voltak tul jok, a dogee kutyuk kozott is rettenet nagy a szoras. Ha ujra kintrol rendelnek telot, akkor xiaomi, lenovo es hasonlo nagy markak kozul valasztanek.
-
Pxs
aktív tag
Gondolkodom az itteni vásárláson, pár kérdésem lenne, ha valaki ráér:
-vám mennyire játszik magyarországi/szlovákiai rendelésnél?
-(új/refurbished) telefont érdemes rendelni innen, minden okés általában velük?
(Van bárminemű garancia rá? Kinek sikerült eddig gond nélkül a telefon rendelés?)
-laptopokat is érdemes lehet?Köszi!
-
Knobber
aktív tag
válasz
Juditta_56 #13570 üzenetére
• Users can apply multiple Select Coupons to item(s) purchased in one store, but maximum discount values are dependent on individual store restrictions. For example, if a store says "Save up to $4 on orders over $39", you can apply up to two Select Coupons in that store (with each Select Coupon valued at $2).
E szerint lehet több kupont is felhasználni, bár nem teljesen egyértelmű.
De elméletileg november 8-tól még komolyabb kuponok érkeznek:
The following ratings (amount) of Coupons:
$ 14 (with the purchase in the amount of $ 39),
$ 20 (with the purchase in the amount of $ 69),
$ 120 (when you buy in the amount of $ 399) and
$ 150 (with the purchase on the amount of $ 499), so the larger amount of the coupon, the better you can make your purchase.Ami azt jelenti, hogy a telefon 110-es árát ha még csak egy select couponnal tudom csökkenteni, akkor is mellé tudok tenni elméletileg egy 20 dolláros aliexpress coupont. Tehát az ár ismét 90 dollár lenne.
-
válasz
Juditta_56 #13570 üzenetére
Jól gondolod.
-
tamass.szabo
tag
-
Knobber
aktív tag
válasz
PhilBrick #13561 üzenetére
Igen, érdemes szerintem Kínából rendelni. Áfa 27-et rászámolva is tűrhető az ára. Itthon 2-3 éves, karcos, lestrapált darabokat kapsz ennyiért.
A telefon factory refurbished, ami azt jelenti hogy gyári felújított. Teljes külső ház cserén esett keresztül, és ha volt hibája az javítást kapott. Új tartozékok (igaz utángyártottak) is járnak hozzá. Kívülről nem veszed észre, hogy használt.
Ha tényleg 110,47 dollár lesz, akkor még elvileg jön le belőle "Save up to US $2.00 on orders over US $19.00 in this store", amit minden 19 dollárnál fel lehet használni ismétlőlegesen. A szabályzatban írják.
Így akkor 10 dollár lejön select couponban. Még a kérdéses, hogy Aliexpress couponból milyet tudnék mellészerválni, mert ott 10 dollárost lehet max venni. Így a telefon ára 90 dollár (+áfa) lenne. Az 32 ezer forint környékén van. Ha nem vámolják, akkor pedig 24 ezer forint.Ami még hátrány, hogy az olcsóbb 5C modellek kínai belpiacra szántak, így nincs bennük 4G. Bár akinek veszem, ő neki jelenleg okostelefonja sincs.
-
PhilBrick
őstag
válasz
manu75 #13565 üzenetére
Ez egy öngerjesztő folyamat: a kedves vevő komoly leárazásokat akar látni, miközben a karácsonyi szezon legelején hülyék lennének kiárusítást tartani. Esetleg csak nagyon limitált darabszámmal.
Ezt nyerészkedésnek nem nevezném. Csak az irreális vásárlói elvárások teljesítésének veszteség nélkül. -
manu75
aktív tag
Egyértelműen így van ahogy írod, nyerészkedni próbálnak ahogy csak tudnak, de aki tudja az ne vásároljon 11-e előtt egy héttel. Ha meg sürgős vegye meg itthon és kész, arra úgysem számíthat, hogy most megvenné mert neki pont 3 hét múlva kell egy munkához, mert lehet abból 6 hét szállítás is. Vagy többször előfordult már a két héttel később rendelt cucc hamarabb megérkezik, mint a korábbi.
-
LionW
tag
válasz
manu75 #13562 üzenetére
Egész évben azon az áron adják és megélnek belőle, inkább tennének az árhoz 10 centet, többet nyernének vele mint az ilyen hülyeségekkel. Nekem javításhoz kellett volna pár cucc, de ezzel a 6xos árral ami jelenleg van drágább mint a conrad-os rendelés, 30% adóval, garanciával, eu-s raktárral.
Így csak azzal csesznek ki aki nem tud még 1 hetet várni az alapból lassú kiszállítással.Szállítást amúgy hogyan oldják meg? Hallottam valami olyat hogy cseremegállapodásuk van a külföldi országokkal, és ők csak a kínai részét fizetik meg a szállításnak(mármint a kínai állam), a Magyar Posta nem kap érte külön pénzt. Akárhogy is legyen, hosszútávon ez biztos nem fenntartható, csak addig ameddig a társadalom kis része rendelget Kínából.
-
Taktoj
aktív tag
tavalyi szuper akciós ... drága.. fekete péntek után idén óvatosabb vagyok... jelenleg kb 300 termék van a kívánságlistámon...nem voltam rest az első 100 t végignézni , hogy is alakultak az árak mostanság...igaz legutóbb pc s netre 9 napja jutottam de azért látni amit látni.
a lényeg egyetlen egy termék nem lett olcsóbb... kb 95% a drágult a maradék pedig stagnált az elmúlt 1 hétben.
-
manu75
aktív tag
Mi a reális ár, amit alin megveszel 1000 forintért ingyen postával ezt itthon megkapod mondjuk 3-5 ezerért. Csöppet sem tudnék rájuk haragudni emiatt, valamiből nekik is élni kell.
A lényeg, hogy nekünk jó legyen.
Knobber: ha jól értelmezem ez használt telefon, a Telekom 2 éve kb. 60k-ért szórta ki az új 5c készleteit
-
Knobber
aktív tag
Kérdés, hogy a US $110.47 árat még mennyivel tudom lejjebb vinni kuponokkal meg coinokkal?
-
maroni
aktív tag
válasz
hakydakillah #13557 üzenetére
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
tudom, hogy tűt keresek a szénakazalban, de hátha - múltkor ajánlott valaki egy storet alin, akik mindent DHL-el, és trükközéssel vámmentesen küldenek - leginkább telójuk van kismillió. Tudom akkor rájuk lestem, magas értékelés, összes fotón infó, hogy tax free DHL shipping, viszont megfeledkeztem róluk, és azóta se találom őket. Van valakinek tippje melyik lehet, vagy ilyenekből van ezer más? Már ha a store nevét újra látnám, tutira beugrana.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest