Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malomszék
csendes tag
Sziasztok! Ha már megrendeltem egy terméket, akkor lehet valahol törölni a rendelést úgy hogy vissza is kapjam a pénzt?
-
malomszék
csendes tag
Kérnék szépen egy kis segítséget!
Rendeltem egy sapkát és már csak 3 napom maradt a kiszállításból, ezért nyomtam egy disputot és kértem teljes visszatérítést.
Ő az eladó: [link]Így lett feladva:
China Post Ordinary Small Packet Plus 03926690713
Ez a TN nyilván nem létezik.Ezt Írta az eladó :
Dear Client,
We are deeply sorry for making you wait for such a long time, and we have extended the protection time for you, please don't worry.
We heard from post office that your parcel has arrived at your country, would you please contact with your local post office? If there is still no parcel, please contact us soon, we'll give you a satisfactory solution. Please trust us!
And could you please kindly help us to cancel the dispute first? Otherwise we will get big punishment from ALIEXPRESS for 3 months. We are not bad seller, and we really need your kindly help!
Thank you so much for your kind understanding in advance!
I am waiting for your quick reply.
Have a nice day!
Sincerely
EchoMost hogy kiterjesztette az időt(2017-01-24) akkor nekem meg kell szüntetnem a disputot és ráérek január végén reklamálni, ha még akkor sem kaptam meg? Igazából nekem nem sürgős, és nem is a pénzt akarom visszakapni hanem a terméket.
-
malomszék
csendes tag
Mikor kezdi reklámozni a black fridayt az aliexpress?
Más
Rendeltem egy telot golwaytől 11.11-én, seller shiping methodot választottam.
Az lehet hogy csak számokból áll a tracking number? -
malomszék
csendes tag
Ha ez letelik akkor automatikusan visszakapom a pénzt vagy kell valamit csinálnom?
Awaiting Shipment
Processing Time remaining: 1 days 12 hours 12 minutes -
malomszék
csendes tag
Lenne pár kérdésem a 11.11-el kapcsolatban.
Ha sikerül beváltanom 700 coint 1db 7 dolláros tikettre, akkor utána egy terméknek az árának kell magasabbnak lenni mint 49 $ vagy több kisebb értékű is lehet egyben kifizetve?
A my 11.11 rewardson belül a store kuponoknál csak én nem látom hogy melyik üzletben lehet őket beváltani? -
malomszék
csendes tag
Amennyiben 26 euró a termékek ára(postaköltséggel együtt), és megfogják akkor mennyit kell fizetnem?
-
malomszék
csendes tag
Minden vitához kell mellékelni fotót vagy videót?
-
malomszék
csendes tag
Magyar idő szerint mikor kezdődik a november 11.-i őrület?
-
malomszék
csendes tag
Szeretném a segítségeteket kérni.
1 rendelésem nem érkezett meg, vitát nyitottam visszakaptam a pénzt.
Fórumtársunk segítségével megtaláltam a visszajelzés lehetőségét, és azt szeretném kérdezni hogy ilyen esetben hogy szoktatok értékelni. Van ugye 4 lehetőség:
-értékelje a tranzakciót(1-5 csillag+szöveges)
-termék értékelése(1-5 csillag)
-kommunikáció(1-5 csillag)
-postázás gyorsasága.(1-5 csillag) -
malomszék
csendes tag
Szerintetek bátor döntés lenne megvenni?
[link][ Szerkesztve ]
-
malomszék
csendes tag
Erről mi a véleményetek?
M-HORSE N9000W MTK6572W Dual Core 5.5Inch Android 4.2 OS SmartPhone 512M RAM 4G ROM 2.0MP 3G GPS Air Gesture - Black
http://www.geekbuying.com/item/M-HORSE-N9000W-5-5Inch-MTK6572W-Dual-Core-SmartPhone-512M-4G-2-0MP-Android-4-2-3G-GPS-Air-Gesture-Black-326603.html
-
malomszék
csendes tag
Sziasztok!
Telót szeretnék alin venni. 5,5 col-tól. Milyet tudtok ajánlani? 1 darabot szeretnék vásárolni és skrill/MB-vel fizetnék. Milyen igazolás kell a nav-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest