Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26043) DNReNTi válasza jozsi252 (#26042) üzenetére


DNReNTi
őstag

"Ennyit számít(hatott) a hop up gumi?"
Igen, siman. Egyik legfontosabb tenyezo.

Viszont nagyon elgondolkoztam egy AK fegyver vételén is. CM.048 [CM]
Nekem van CM.048-am, tobbszor irtam mar itt korabban a topikban, hogy fene jo fegyver. Egy tank. Az anyagminoseg kivalo, az osszeszereles es az alkatreszek szuperek. Nem recseg, nem csavarodik, nem lotyog, nem kell felteni, ha elesik vele az ember, vagy odacsapod a letran / lepcsoforduloban. A boltbol kegyetlen erosen jon, alapbol 430 FPS korul lo, tehat egy M100-as rugot illik hozza rendelni, ileltve a szokasos hezagolas, atkenes itt is indokolt. A gyari hopup kamara fem, eleg massziv cucc, en azt nem csereltem, de a gumit erdemes. Mivel a fegyver hosszu, a belso cso is hosszabb mint a "szabvany" AK cso, igy nagyon pontos is, 380-390 korulre belott FPS-el es egy jo hopup gumival, a hatotav is tobb mint egy atlag AEG eseteben. A gearbox alkatreszei is rendben vannak gyarilag, a fogaskerekek acelbol vannak, a dugattyun vannak femfogak, a henger teljesen jol tomit. A nozit erdemes cserelni, az egyedul talan, ami eleg vacak, esetleg atvezetekelni. En nem vagyok lipo fanboy, sima nimh akkuval hasznalom, kivalo. Ha szerelni kell, akkor is csak dicserni tudom, kb 6 perc alatt le lehet bontani.

Hatranyok lehetnek: A fegyver nagy. Majdnem egy meter hosszu, es mindennel tobb mint harom es fel kilo. Epuletben eleg kenyelmetlen tud lenni ( majd ezt Maci cafolja :D ), illetve az elso jatekokon a sulya is sokk. :D Tovabba szinten problemas, hogy ha maszkban jatszol, akkor nem tudod hasznalni az iranyzekot, mert a maszk miatt nem tudsz rendesen rafekudni a tusra. Igy indokol egy infrabak rendelese hozza. Kb 10 euro, szoval nem ezen mulik. Roviden ennyit tudok mondani.

Egyebkent kivalo DMR alap lehet, mar agyaltam az atepitesen, de nem nagyon latom a letjogosultsagat az airsoftban a DMR-nek, akkor mar inkabb egy jol megepitett Bar-10. :DDD

Szerk:
Kis kieg:
Egyszer szarul raktam ossze, 280 FPS volt merve rajta mert valahol kifujt, es ugy is teljes erteku fegyver volt a harcban, siman ellott addig mint az atlag 350-400 FPS fegyok. Csak lassabban. :)

[ Szerkesztve ]

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.