Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) 3psilon válasza macilaci78 (#999) üzenetére


3psilon
aktív tag

Ja oké mert a paintball az árt :D
Nézz youtube-on kivégzéses vieókat, elég durvák vannak :D

Amúgy felmerült, hogy kipróbálhatnánk, csak már a paintballt is drágának találtam :(

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#1002) mykos válasza macilaci78 (#999) üzenetére


mykos
aktív tag

Asszem punisher, de gúgli barátunk biztos tudja ;)

3psilon : Pályaelhagyás...hát a mi pályáinkat elég nehéz elhagyni...ha már csak a méretüket vesszük alapul: akad 11hektáros is :DDD
De egy AS fegyver energiája ~13X kisebb mint egy paintballé általában.
Az AS se olcsó sajnos, ha komolyra fordulnak a dolgok..legalábbis a felszerelés árban nincs túl messze az PB-től...utána a fenntartási költségek(lövedés, hajtóanyag) nyílván töredéke :U

[Szerkesztve]

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1003) 3psilon válasza mykos (#1002) üzenetére


3psilon
aktív tag

Ja... mi kölcsönöztük a cuccot (fegyver, ruha, pálya). Az volt valami 3500/kobak.

Ezután 1500/száz golyó, persze jóval olcsóbban lehetne venni boltban nem a pályán.
Ja, az elején 200 golyóval telerakták a tárat nagy gálánsan, lestük milyen jó h benne van az alapárban... na nem volt benne ki kellett fizetni.

Szóval így van az indítás ~6500, és én itt le is ragadtam, aminek az lett a következménye, hogy rohadt sokszor lelőttek, mert ugye én takarékoskodtam, más meg 500-600 golyóval játszott House of the Dead-et. :D

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#1004) macilaci78 válasza 3psilon (#1003) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Azt kell, hogy mondjam, hogy ugyanolyan neves, márkás, minőségű fegyver AS-ban olcsóbb, mint PB-ban. Fenntartása olcsóbb az AS-é, élményre jobb, szerintem.

Mi úgy csináljuk Szegeden, hogy 6000Ft-ból már TM AEG-et adunk, AK74S-t, 1000 lőszerrel, feltöltött akksival, egész napra és ebben már a pályabérlet is benne van.

Pályát elhagyni tényleg necces, leggyakrabban csak azért van pályának határa, hogy ha valakit keresni kell, le tudjuk szűkíteni a területet. :DDD Persze van más oka is, például túl veszélyes a terep a játéra, tele van gödrökkel, vasúti sínt, szögesdrótot fed az aljnövényzet és ha valaki megbotlik, vagy csak ki akar térni a másik lövése elől, könnyen csontja törhet. :( Egyszerű óvintézkedés, vagy mert a bérelt terület csak addig tart. :)

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1005) sharpapa


sharpapa
aktív tag

Igeeen!!!! Classic Army FN2000 Replika várható!!!!!!! Ezzel gyakorlatilag egy álom válta valóra (azt leszámitva hogy még nincs a kezemben).
[kép]
(ha még valaki nem olvasta volna ;) )
Splinter Cell-esek tudják miért ujjongok most ennyire. Igaz majd kell ezt azt venni rá, de lényegében Fisher fegyverével is lehet majd hentelni. Bányeg ha elérhető árban van, akkor félre dobok minden eddigi tervet, és erre ráhajtunk:D. Am márcsak 4 nap és itt a pisztoly:).

[Szerkesztve]

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#1006) macilaci78 válasza sharpapa (#1005) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Egy játék alapján választasz fegyvert? :(

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1007) sharpapa válasza macilaci78 (#1006) üzenetére


sharpapa
aktív tag

Van, aki csak azért ad ki 120ezret egy GBB M14-ért, mert 2.VH-s fegyver. Ez mennyire más? Másrészt erre a fegyverre már a megjelenésekor (2001-2002)felfigyeltem, a játék kijötte előtt. Szeretem a modern, futurisztkus jellegű stukkereket, pláne ha bullpup is, kivétel ez alól az AUG.''Divatfegyvereket'' pedig sosem akartam bármilyen jók (M4, AK...) .

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#1008) gabe_ válasza sharpapa (#1005) üzenetére


gabe_
őstag

Szép fegyver az fn2000... :)

Itt igaziban, gránátvetővel: :)

[kép]

Sovány szakácsban sose bízz!

(#1009) mykos válasza gabe_ (#1008) üzenetére


mykos
aktív tag

Ez egy kéziorrszarvú :DDD

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1010) rauschie


rauschie
senior tag

ebben új ca gearbox lesz?

mmint ca az ver3as gerboxnál tart marui meg 8nál ha jóltom? :F

igaz a 4 meg az 5 csak 1-1 fegyverbe kerültek be(a 7 is csak m14be van talán?)

(#1011) koxx válasza rauschie (#1010) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

igen m14-ben v7es van, v6-os p90-ben, v8-ról nem hallottam

(#1012) macilaci78 válasza rauschie (#1010) üzenetére


macilaci78
nagyúr

V7 van még az Mp7-ben és a Beretta AEP-ben is, ha jól tudom.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1013) macilaci78 válasza sharpapa (#1007) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Én csak azért nem helyeslem ezt, mert mit lát a szerencsétlen egyszeri júzer: például M6 mesterlövészpuska: egy lövés egy halál, pálya túlvégére is, de ÁLLAT! Ilyen lesz AS-ban is. Megveszi 200k-ért a puskát, persze alapon, ez is elhord cirka 25-30 méter úgy, hogy van értelme vele talán még fejre is célozni, aztán szomorú lesz, ha megtudja, hogy még legkevesebb 100k az a tuning, amivel már van értelme sznájperkedni.

Szóval azt akarom mondani, hogy a fegyver tulajdonságia egy PC-játékban jószerével csak küllemre azonosak az eredetivel, az összes többi, például szóráskép, kezelhetőség, tűzgyorsaság, stb nem. például láttál már CS.S-ben beragadt M16-ost?

Ezek lőfegyverek, kéretik ez alapján választani. Ha valakinek világháborús hadipuska kell, ám legyen, vegyen olyat, de elég széles a választék, vegye meg azt, amelyik egyéb igényeit is kielégíti. Ha csak faldísznek akarja, akkor mindegy, mi van benne. Például egyik haveromat elkapta ez a hagyományőrzéses cucc és meg kell valljam, a korhű felszerelés beszerzése nem egy kis feladat és ennek igen sarkallatos pontja a fegyver. például egy 2.VH-s cucc része egy Car98. Tudod, mennyiért adnak egy jó állapotú Car98-ast? És mennyibe kerül egy faszettes AS Car98 GBB? A fele, harmada! Ja, és ez legális, működik, stb, feelingje van!

Én is AUG-ot veszek, nálam is a CS-ből jön az ötlet. Úgy értem, elkezdtem AS-ozni anélkül, hogy fegyverbuzi lennék, pl az ilyen fps-ekből találkoztam először fegyverekkel, nameg az akciófilmepből. Utánajártam a real fegyóknak és az AS-nak is, és az AUG-ra esett a választásom, mert hadipuska, moduláris az igazi és az eredeti is és ebben a fajtában a legpontosabb, nem kell a távcsövet utánaállítani, stb..., nagyon jól lekövette az AS, 51cm a belső 6mm-es cső, ekkora megy az M24 mesterlövész-puskába is, tehát pontos és ekkora az M16-os csöve is, de az AGU teljes hossza 20cm-vel rövidebb, akkora, mint egy tusos Mp5, tehát CQB-n sem impotens a mérete miatt, jól bővíthető (lézer, lámpa, gránátvető, bipod, red-dot, távcső). Utánajártam, tudom, mivel jár egy fegyó, előnyei, hátrányai, és vállalom. Ha nem tetszik, akkor legfeljebb túladok rajta és veszek egy másikat. Ha lesz pénzem, felcukkol 450-500fps-re és teszek mellé egy GBB-t, télire meg egy ugyanolyan AEP-et.

És ezért nem veszek pl TM Hard Ballert, mert az nem illik ahhoz, amit én AS keretein belül csinálok, amolyan katonásdi, mert az sportlövő pisztoly. Pedig tetszik maga a pisztoly, de nem illik bele a képbe.

És az M14 szvsz egy nagyon jó puska, Kefehu engedte, hogy kipróbáljam, szerintem nem csúnya, jól haználható, igaz, az övé AEG volt, de egy GBB-nek is megvan a feelingje, hogy visszarúg. Például a Mauzern :F gázos shotija: 8 shellt fogad, shellenként 10BB, lövésenként egy shellt kiürít, majd kidobja azt, fullosan, mint az eredeti shotgun-ok. Da játékra nemigen tartom alkalmasnak, ki fogja keresni a kivetett shelleket. Persze van erre is hüvelyfogó, mint amit a kommandósok használnak ugye. Annak is van egy feelingje és vágyom rá, de engedheti meg magának?! :O

És igenis ON, mert AS-hoz kapcsolódi hsz!

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1014) macilaci78 válasza gabe_ (#1008) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Azért figyeled a tagot a HK overálban. :C

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1015) sharpapa válasza macilaci78 (#1013) üzenetére


sharpapa
aktív tag

Sosem mondtam hogy ez jobb lesz mint a többi, és mint mondtam nem a játék alapján választom, ha ő lesz az. Azért, mert régóta nagyon tetszik, mellesleg a játékban kicsit nehézkes Assault-fegyvernek használni, leszámitva hogy a 3ikban lehet rá shotguncsövet rakni gránátvető helyet...Tudom mivel jár, én sem vagyok teljesen hülye, mivel mióta asezni szeretnék csak olvasok állandóan, már lassan lassan képben vagyok szerintem. Egyénbként emellé a beretta vagy socom egész jól passzol, ha már silencer is van rajta (csak ugye ez sem olcsóság). És ahogy másnak az M14 kell (ami nekem is tetszik de sztem esélyem sem lenne vele más AEGek ellen), nekem meg FN2000, vagy G36 kell nem értem miért kell ezért elitélni. A G36C-nek pl rendesen utánaolvastam, és tudom hogy terepen egy AUG vagy egy M16tól kikapok vele, de a hozzá hasonló társai között szépen helytáll. Behajtott váltámasszal (de még kihajtva is) CQB-n nagyon jó, mert viszonylag rövid de erős, és kiegekkel hülyére lehet pakolni. Tudom hogy létezik jobb, de nekem ez kell (vagy FN). Fölösleges ezen vitázni, embere válogatja...Amikor a helyi csapat tagjaival taláálkoztam azt mondták a G36 és társai helyett a Cyma AK sokkal jobban megéri, mert mindenkinek az van, meg hogy full fém, meg sokkal olcsóbb. Most meg mindegyik adná elfelé, vagy rendelik bele a Marui alkatrészeket...haver megvette az R6-ot, 1 hét alatt a dugatyú szorult be, és letört a hop-up tekerője. Ezért gyűjtök inkább rendes vegyverre, és elfelejtem a kínaikat, holott olcsóbbak és hamarabb meglenne.

a legszarabb hogy emögött meg ottvannak a szülők, akiknek két hétig kellett egy spring pisztolyért könyörögni...

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#1016) mykos


mykos
aktív tag

Ver.8-ban ha jól tudom a rugóvezető csapágyas, és menetes rögzítésű...így 3perc alatt rugót cserél szinte bárki...azért ezt megkönnyezném ha ilyenem lenne ;)
-Főleg, hogy egyesek a füvestáborban miután 5x elvitték őket az ufók kitalálták, hogy az MP5 igazából egy nagyranőtt pisztoly...szóval nem lehet 320FPS felett :U Most M100 van benne@380-on..gondolkozom egy M70-es rugó beszerzésén, hogy meglegyen a szegény emberek boldogsága is :DDD ...nade szerencse, hogy a szervezők nagy része nem jár füvestáborba :U -

G36-ban viszont egyértelműen a CA a jobb...azaz fogalmazzunk inkább úgy, hogy ne vegyél marui g36-ot mert utána sírni fogsz ;)

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1017) macilaci78 válasza sharpapa (#1015) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Nem olvasom vissza a #1013-at, de ha jól emlékszem, egy szóval sem írtam, hogy Te minden észérve figyelmen kívül hagyásával választottál Magadnak fegyót. Én csak kifejtettem, hogy mennyire elítélem azt, ha valaki hülyeségek alapján vonja azt le, hogy egy adott AS fegyó jó.

Mellesleg a bandában van két G36, egy rövid és egy hosszú is, lehet vele ügyködni, mint ahogy Kefe is nagyon jól elboldogult az M14-gyel. Minden fegyverhez megvan a megfelelő játékstílus, ha Te az FN2000-ét érzed magadénak, akkor nosza!

És külön öröm számomra, hogy inkább spórolsz egy minőségi fegyóra, minthogy egy olcsóbbat pofozgatnál. :R

Amúgy meg nem a fegyveren múlik, én is Cyma spring pisztollyal kezdtem, 1250Ft, és CQB-n killing rate-em előkelő helyen végzett a márkás AEG-esek között is. ;]



Füvestáborban valaki kitartott Mp5K-val kilőtte azt a kis tárat és ebből arra következtettek, hogy az Mp5 széria egy nagyranőtt pisztoly? :W :C Marhák!

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1018) hawk3ye válasza macilaci78 (#1017) üzenetére


hawk3ye
csendes tag

Nem kell elítélni valakit, ha nem a fegyver pontossága, ereje, meg egyéb más technikai tulajdonsága miatt választ AS fegyvert. Tetszik ahogy kinéz. Kész. Akkor hagynám abba az AS-t, mikor észrevenném magamon, hogy csak az fps-ek meg rof-ok érdekelnek, mert akkor már versenyszerű lenne a játék. Onnantól meg megette a fene az egészet.

(#1019) mykos


mykos
aktív tag

Demost nemértem ;]
Mi köze egy AS fegyver erejének és pontosságának ahoz, hogy az M16, G36, FN vagy anyámtyúkja?..... FPS-t lehet mindenbe tolni, általában csak pénz kérdése, pontosságot is lehet bele tolni szintén forintális alapokon..igaz van egy konstrukció ami általában különbözik a fegyókban, és ez a hopup ház kialakítása....valóban itt vannak jobbak -roszabbak, valóban beleszólnak a pontosságba, van amelyik elmászik 3-400 után...de igazából ennyi. A pontosság kis mértékben függ a csőhossztól is, és hát a célzás se utolsó szempont. De ha valaki összeszokik a fegyverével, onnantól ugyan olyan esélyekkel indul egy mp5-el mint egy M16-al..

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1020) SevaDevil


SevaDevil
csendes tag

Eladó tuningolatlan TM V2es gearbox és egy TM motor.

(#1021) macilaci78 válasza hawk3ye (#1018) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Nem az a bajom, amikor valaki csak a külleme miatt választ fegyvert, tegye. De ha díszen kívül másra is akarja használni, akkor nézzen utánna.

Egy elvont példa: nekem baromira tetszik a régi gömbölyá Wartburg, meg kiba... jól néz ki, még motort is tudnék bele tetetni, felfüggesztést is, hogy valamelyest korszerű legyen, de esélyem nem sok lenne vele egy árokban. Vagyis díszen kívül másra nem nagyon jó, talán még városba, meg úri vezetésre esetleg, de nagyon nagy ráfordítással. Én is a szerint mérlegeltem, amire akarom használni. Megvan, mi az, ami tetszik és aztán azokból kiválasztottam, hogy melyiket tudnám leginkább használni airsoftra. És ebben van már benne a pontosság, erő, stb. Hasonló ez, mint a sniperkedés. Megveszi az alappuskát és mégegyszer annyit rá kell költeni, hogy mind pontosságban, mind lőtávban kimagasló teljesítményt nyújtson az AS-fegyók között. Ugyanis mi egy sniper-puska a való életben? Egy rendkívül pontos, nagy távon is precíz fegyver. Szerintem az AS-nak imitálnia illene a valós körülményeket, legalább jelzésértékűen. Persze nyugodtan fűrészelje le mindenki a Maruzen shoti csövét, tegyen gránátvetőt, lézert, lámpát, red-dotot, dupla csigatárat az Mp5-re (Zsemo) és játssza el fasza janit, ha már a dizsiben nincs sikerélménye.

Szerintem annyi a dolog lényege, hogy én picit másként képzelem el az airsoftot, mint a totyik többi lakója. De én egy használati eszköz, egy fegyver esetében szvsz joggal várom el, hogy oda lőjjön, ahova akarom és hogy ezt a teljesítményt minden körülmények között stabilan hozza. Én se fps-t akarok hajkurászni és tudom, hogy egy összeszokot fegyver-játékos párosításban a fegyver másodlagos, mikor megcsináltam azt, hogy a 4-kért vásárolt Cyma shoti+pisztoly párossal 3 embert dobattam, TM AEG-ekkel, egyazon körben, stb... De ehhez olyan helyzet kellett, CQB, ahol kicsi a lőtáv és az én fegyverem célozható lőtávján belül van az ellen.

Nem mellesleg holnap megyek NoWarba az AUG-omért, szerintem amíg le nem jár a fél év gari, marad alapon, utánna lesz benne esetleg tuning. Egy GBB-t veszek nyárra és semmi több.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1022) mykos válasza macilaci78 (#1021) üzenetére


mykos
aktív tag

Na végre fel AUGathat a fegyver ;]
Az a 320-330FPS szinte mindenhova elég, nem is kell piszkálni...a pontosságot meg úgyis meglátod. Most jön a hideg, szóval az akku miatt nem irigyellek, de egyébként hajrá ;)

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1023) macilaci78 válasza mykos (#1022) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Megvan a skuló! :DDD I'm happy!

Még fel kell töltenem az akksit, majd márciusban veszek hozzá póttárat, pótakkut, akkutöltőt talán már februárban, addig majd haver tölti.

Állítólag nagyon pontos, nagyon megbízható fegyver, külön tetszik, hogy a csövet milyen egyszerűen lehet kivenni belőle. :DDD

Ami bajom van vele, az csak annyi, még a 120-as rugó is necces a mini-type akksinak, pedig 8,4V, 1100mAh van benne. Nem akarom a fegyvertesten kívülre rakni az akksit, de szerettem volna belőle 550fpst kihozni, a Reinwolf :F katalógusában látott 1200mm-es M60 stíulú bipodos AUG-ot megcsinálni belőle egy komolyabb céltávcsővel. Persze az még nagyon talán, hogy mit nyúlok bele, esetleg egy 6.04-es cső, tömítések, szóval csak kicsinosítom. :) Á, nagyon csúcs! Alig várom már, hogy belőjjem, vagy egy kilónyi dióm, majd szórakozom velük... :DDD

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1024) xtech2 válasza macilaci78 (#1023) üzenetére


xtech2
tag

Milyen márka ez az aug? Nekem egy CA AUG van, első nekifutásra 120-as rugót tettem bele, akkor még egy mini type 1100mAh GP akkum volt és vitte, bár hamar merült (kb 800lövés).
Utána M130 jött akkor a kis akku be is halt :) ekkor csináltam külső akkupakkot, 3300-as GP cellákból 10,8Voltosnak, a CA motor jól bírja, nem kell félni nem fog leégni, én eddig kb 10.000-et lőttem ezzel az akkupakkal...
Most nemrég próbából beraktam egy M150es rugót, ezt is viszi szépen, a puskán semmi egyéb nem lett változtatva, tehát a gyári gearbox bírja így, egyedül a féken látok kopást... Bár én sem akarom a véletlenre bízni, így rendeltem egy full tuning kit-et az uncompany-ról ami eleve M140-es rugóval jön, gondolom akkor már az M150 nem akadály.
Csövet is cseréltem 6,04 van most benne.
Szerintem jó kis fegyver baromi jól bírja a tuningot, gyári fém rugóvezető van benne 7mm-es csapágyak, nagy nyomatékú motor (amúgy jut eszembe biztonsági tartaléknak azért rendeltem egy Marui Hyper 1000-es motort :)
Az akkupakkot én a távcső mellé kábelbindereztem :) így ha kell könnyen eltávolítható, fekete zsugorcsőbe húztam így nem olyan vészes.

(#1025) BaKeSZ87


BaKeSZ87
senior tag

Sziasztok! Remélem tud vki segíteni. Szóval olyan fegyver kéne nekem olyan 10k körül, amivel lehet vmit kezdeni. Nézegettem egy csomó oldalt, de nagy részük külföldi, vagy nincs használható adat. Szóval az alábbi fegyverek tulajdonosaitól (vagy olyantól, akinek volt kapcsolata velük) szeretnék kapni egy kis infot a fegyókról:

Well P90F
CM0.23 – MP5-J
Well D94 - M4A1

Ha ezek tényleg annyira ratyik, akkor a Well R széria tagjai, vagy a Double Eagle full fém AK-ja küzül fogok választani. Akkor valszeg R5 :D, az MP5 szerelmese vagyok :D

(#1026) V.ki válasza BaKeSZ87 (#1025) üzenetére


V.ki
aktív tag

[link]
hazai oldal nemtom lattad-e mar
[link]
fegyo tesztek, fokent kinai
Szemelyes ON:
Well D90F: ehhez meg nem volt szerencsem,de muanyag GB+haz,csak a motor meg a cso fem asszem...eleg kis hatasfoku hop-up,es nem vmi eros...altalaban ez igaz a muanyag GBvel szerelt fegyokra,hogy nem naon haladjak meg az 50-60FPSt(asszem ekorul van ussetek ha tevedek :F)...+a Well tarja ejtotar(a tarban szabadon vannak a BBk,es ''esnek bele a fegyverbe'' (:DDD),ez gyakran elakad,vagy 2t lo ki 1szerre...
Cyma CM023:
ez mar 1 fokkal jobb,nem sorjas,nincs adogatasi hiba,viszont ez is muanyag GB...tehat oan eros lehet mint a Cyma shoti csak automata...
Well D94 na ez az amit meg a budos eletbe nem hallottam h letezik :F

A tobbi kinai amit emlitettel mind ua. ratyi,csak a Cyma CM028 AK az ami hasznalhato...a Double Eagle nem olyan szep kivitelezesu...''ebben az arkategoriaban oly mindegy hogy mit veszel,csak a kulso mas,a belseje ugyanolyan sz@r. :(((''by macilaci78
Ilyen arban inkabb NBBt,vagy GBBt ajanlok,ezek idoszakosan hasznalhatok,de el lehet veluk jatszani...

(#1027) BaKeSZ87 válasza V.ki (#1026) üzenetére


BaKeSZ87
senior tag

Well lesz belőle, mégpedig R5 R6 vagy R7.

(#1028) gabe_ válasza xtech2 (#1024) üzenetére


gabe_
őstag

Az igen! A fulltuning-kit ára már volt egy minimálbér ugye? :)

Sovány szakácsban sose bízz!

(#1029) xtech2 válasza gabe_ (#1028) üzenetére


xtech2
tag

134$ volt ... hát nem olcsó, de hát mihez képest, nálunk a csapatba volt aki 200$-ért vett rail-szettet :)

most várunk egy új fegyvert ClassicArmy CA25 a napokban kell megérkeznie

(#1030) mykos válasza BaKeSZ87 (#1027) üzenetére


mykos
aktív tag

Szeritnem igen rosszul választottál...A Cyma Cm.027-j -nek van egy V2.0-ás változata...ez már réz csöves, marui rendszerű hopup, tár kompatibilitás, jobb vezetékelés.

Macilaci: A megoldás Super Torque Up...M120-al szalad a bátyám gépe(G3 SAS), és a legutóbbi játékon 1100-as akkuval több mint 3 tár kiszaladt..barátok közt is 1500felett.(elötte volt hogy alig 1 tár ment ki...de aztán jött a karácsony, és beraktuk a cuccost ;)
De ha a legendánál maradunk, egy CA addig jó, amíg nem nyúlnak a GB-hez...de azt meg mindenképp kell az átzsírzás miatt-szerintem a nowarban ezt nem ejtették meg :U )

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1031) rauschie válasza xtech2 (#1024) üzenetére


rauschie
senior tag

ömmm....nem szakérteni akarok vagy kötekedni, mindkettő távol álljon tőlem, de marui augtól 550 fps az naiv gondolatnak tűnik

(#1032) rauschie


rauschie
senior tag

[link]


csájníz sznájper.

vélemény? ;]


mod: isstenem hangtompítós coltra vágyom nemtudom mióta, innen mennyi a pk?[link]

[Szerkesztve]

(#1033) macilaci78 válasza xtech2 (#1024) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Nos, én az a fajta vagyok, akik hajlandó a teljesítmény oltárán áldozni a kinézetért, vagyis semmi esetre sem akarok külső akkut használni az AUG-hoz. Viszont a Reinwolf katalógusában láttam AUG-ba való 1500mAh-s akkupakkot, igaz, nem írták, mely gyártóéva férne el... :F

Alapból 330 fps-t tol, elvben. Majd egy kronózás alkalmával ezt leellenőrzöm. Ha így van, akkor egy 6.04-es cső, csapágyazás, nozzle, stb, és legvégső esetben rugócsere a 400fps-ig. Ha rugócsere nélkül megközelíti a 400fps-t, akkor meg leszek elégedve, az is már majdnem 20%-os tuning.

De az tuti, hogy nem én fogom tuningolni! Inkább odaadom WD-nek a stukit, sajnos bebizonyosodott, hogy a NoWarban, illetve Vis-ék és Frico-ék még csak gyakorolják a tuningot, szerelést. Nagyon sok olyan dolog van, amivel még nem találkoztak, például a NoWarban életükben először szedtek szét egy Mp5K-t... Corel SD5-ében elvben egy M120-as rugó van, ezzel együtt 340fps-t kronóztak rá, más fegyókat használtunk kontrollnak, hogy megbizonyosodjunk arról, műxik-e a kronó. És ezt a 340fps-t úgy mérték, hogy Corel érezte a tuning hatására a plusz erőt és lőtávot. :F Nem tudták megmondani, mi van, vigyük WD-nek, majd a NoWarban kifizetik. Mondjuk, ez egy korrekt hozzáállás úgy, hogy cirka 3 órát pepecseltek el azzal az SD5-tel. Szóval semmi gond nincs a NoWarral, jó bolt, jó szervíz, csak sajna egyenlőre még előfordulhatnak problémák, de vállalja, elismeri és rendbeteszi a dolgait. Melyik bolt ilyen? Akármelyik piaci szegmensben?

Inkább azt mondja meg valaki, hogy a CA AUG A1 távcsövét meg lehet-e bótolni, hogy ne 1,5×, hanem mondjuk 3× nagyítása legyen, mondjuk lencse-cserével, vagy hasonlóval. Nem akarom lecserélni a fegyvertestet railesre és rádobni egy akkora hatalmas távcsövet, meg értelme sem sok lenne, amíg nincs benne 500fps. Viszont a stratégiám az lenne, hogy a távcső tetején lévő nyílt irányzékot használnám és célzott lövéshez a távcsövet.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1034) macilaci78 válasza mykos (#1030) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Igen, ezért nem akarok rugót sem benne nagyobbat, mert szívná az akksit, mondjuk, én is pótakkut akarok, biztos, ami biztos alapon. Kötve hiszem, hogy a NoWar belenyúlt volna a GB-ba, de majd megérdem, viszont márciusra lesz egy kis pénzem, akkor WD-nek odaadom a prec csőre és az átzsírzásra minimum, lehet, ezt a Super Torque Up-ot is belehekkelem, mérje be és ami rugó belefér a 400fps-be és a kisakkuba, azt tegye bele. Egy merev tokot rá, 80 centisbe ha beleférne...
Ami tetszik az AUG-ban, az a cső tisztítása. ;]
Azon töprengtem el, hogyan védjem a távcsövet a BB-től. Szegeden lakok, elvinném a Szilánk ablakosokhoz, hátha tudnak belevágni a két végére egy-egy 4-es, vagy vastagabb ablaküveget méretre, és bele egy-egy menetet vágni, simán belehajtanám a távcsőbe. Csak nem tudom, torzítana-e. :F Majd bemegyek egy-két látszerészhez, meg ahol komolyabb távcsöveket adnak, meg ugye az üvegeshez. Megy pár modellboltot összejárok, hogy mekkora az az legnagyobb mAh, amit abba a tusba bele tudnak rakni 8,4V mellett.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1035) BaKeSZ87 válasza mykos (#1030) üzenetére


BaKeSZ87
senior tag

Cimbi csapattársának az van, és azt mondta sok vele a baj. Először az adagolója volt szar, minden 3. lövés üres volt, mostmeg valami más gyíkja van.

(#1036) macilaci78 válasza BaKeSZ87 (#1025) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ha csak ismerkedsz a sporttal, akkor egy Cyma shoti, ha eltökélt vagy, spórolj egy nívósabb fegyóra, akár használt alapAEG-re, ha nincs több pénzed, akkor egy TM GNB.

Tudomásul kell venni, hogy ez egy technikai sport, alapesetben igenis drága magyar viszonylatban hozzá az eszköz, ami kevesebbe kerül, ott már adott esetben komoly komproisszumokat kénytelen kötni a felhasználó.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1037) macilaci78 válasza gabe_ (#1028) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Annó skubiztam a Bullets honlapján, AUG-ba is jó M150-es komlett gearbox bruttó 75.000ft, amikor 78.000Ft egy TM M16A1, a CA AUG azon az árlistán 95.000Ft volt.


A másik: Xtre Precision BB-t csak körültekintéssel vegyen mindenki! A BB-n van egy réteg, ami a csőben való kopásakor annak falán rakódik le! Ha ilyen BB-t használsz, kötelező a csövet játék után szinte rögtön kitisztítani, illetve ezres nagyságrendő BB kilövése után akár a játékok közti pihenők során is. Nem rossz minőségű ettől, csak odafigyelést igényel, amúgy szvsz általános, fegyverhez méltó karbantartás mellett semmi galibát nem okoz. :)

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1038) BaKeSZ87 válasza macilaci78 (#1036) üzenetére


BaKeSZ87
senior tag

23500-ért tudok zsír újan Well R-eket.

(#1039) macilaci78 válasza BaKeSZ87 (#1038) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Neked kell. Nekem már van stukim.

Amúgy egyik haver megvett egy Well R7-et, egy hónapon belül megszületett az elhatározás: TM, vagy CA a minimum.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1040) BaKeSZ87 válasza macilaci78 (#1039) üzenetére


BaKeSZ87
senior tag

Egy ismerősnek a 2 napos CA M15-ösében spontán eltört egy fogaskerék. Újan vette vagy használtan?

(#1041) macilaci78 válasza BaKeSZ87 (#1040) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Akár új, akár használt, lehet mindenhol anyaghiba. Csak az ilyen apró bosszúságok gyakorisága a nem mindegy! :)

Amúgy ha új és tuningmentes, akkor gariztassa be, ha tuningos, tuningoltassa ésszel, vagy megbízható emberrel, ha használt, vállalja a rizikót.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1042) BaKeSZ87 válasza macilaci78 (#1041) üzenetére


BaKeSZ87
senior tag

Zsír újan vette. Elég gyíkos, hogy már egy felsőkategóriás fegyóban se lehet 100%-osan megbízni. Cimbinek R8-asa volt, és azt mondta, hogy teljesen jó, soha nem volt vele semmi problémája. 24 körül lehet kapni marui gboxos fegyókat, amik annyira nem rosszak. Most nincs fölös 70k-m egy marui fegyóra. Wellek jönnek be ebből a kategóriából, nemtod véletlenül, hogy az R5-ös mennyire jó? Nem a 80k-s fegyókhoz képest, hanem a saját árkategóriájában.

(#1043) lajo


lajo
senior tag

Sziasztok! Egy ilyen[link] mire jó? Lehet vele sima CO2-t tölteni a drága gáz helyett a pisztolyomba ? :F

(#1044) xtech2 válasza macilaci78 (#1033) üzenetére


xtech2
tag

Jah én meg a másik fajta vagyok aki hajlandó a kinézet oltárán áldozni a teljesítmény javára :D
Akkut én eddig legnagyobbat SANYO 1700mAh 9,6V láttam, asszem jelenleg is kapható az Eshock-on ~12eFt. Ez még épphogy befér, de úgy hogy a biztosítékot be kell játszani a hátlap és a gearbox közé. Hátránya hogy AA méretű cellákból áll, így a kezdőáram kicsi.

Írtad hogy tuti nem te fogod tuningolni... Én viszont tuti hogy nem adnám senki kezébe még WD kezébe sem. Nálunk a csapat jelenleg 20+ főből áll ebből kb 15fegyvert vettünk a 44bázison, tuningot 8 fegyveren csináltak, mindet elb@szták (volt amit a WD csinált), volt amelyiket 2x is stb... Volt amit már lusták voltunk visszavinni (messze vagyunk) mert szarul rakták össze, akkor kezdtük el magunknak javítani... Az aug-omhoz eddig csak én nyúltam de így legalább tudom mi van benne... Viszont azóta már nem vásárolunk itthon, kizárólag uncompany vagy WGC.

A távcsőben lencsét szerintem nem lehet cserélni, a teljes távcsőcsere meg kicsit macerás... De én elégedett vagyok a gyárival.

(#1045) xtech2 válasza BaKeSZ87 (#1042) üzenetére


xtech2
tag

R7-es well volt nálunk a csapatba, abba tettünk egy 120-as rugót, illetve a tömítéseket cseréltünk + prec cső, egész jó volt, a srác sok ezer BB-t ellőtt vele, most adta el hibátlanul... bár engem aggasztottak a műanyag csapágyak, de bírták végülis :)

(#1046) mykos


mykos
aktív tag

Huh, na jó sok minden összejött itt;)
-Egyrészt a tunning, nekem is akadt már fel a fegyom amit WD csinált, de semmi komolyabb...viszont nyomatékosan idéznék: '' Biztos tuning nincs'' . Itthon én a saját fegyomat kizárt, hogy szereljem, de a csapattársakéba mind én csinálom a tunningot, vagy együtt...olyan kis társasági élet, 4 óra egy korrekt tunning kb, de utána az olyan is lesz.
-Xtreme precision BB: Egyes BB-ket old a szilikon, egyesek már előlre szilikonozottak...ha ez a kettő találkozik...szóval szerintem valami ilyesmi..a fehéres felrakódás a csövön az tuti ez. A BB-ről jókat mondani nem tudok, még egy marui BB-vel is brutális pontosságnüvekedést tapasztalni az xtreme után, és ez azért már valami.(van hogy a fegyverbe darabokra törik már.
-Cyma Mp5 adaglási gondok: Marék BB a tárba, ráfújsz szilikont összerázod és egy szuszra kiküldöd...majd rendes BB-t bele tisztítás és örülés....
-Classic Army fogaskerék törés...nos a CA is kínai, igen jó minőségű, neve is jó , a fegyverek is jók...de egy valamit nem tudtak átvenni: QC (quality controll - minőség ellenörzés).
-Super torque up (CA) drága a nowarban, bázisban majd fele annyi kedvezménnyel 9-10e
-Akkut legjobb csináltatni, felhajtani a celláka és összerakatni...sokkal olcsóbb...kettő, kis méretben ha nagy áram kell akkor try NiCd!
-Mp5SD5 M120-al...hát ha agyonütik egy grillcsirkével akkor is 400 felett kell vinnie :U (problémák lehetnek a mérésnél is egy nincs letekerve a hopup, kettő 0.2-as BB vel mérték?)

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#1047) macilaci78


macilaci78
nagyúr

BaKeSZ87: A CA nem felsőkategóriás az AS-ban! Felső-közép inkább. Felsőkategória inkább az ICS, Systema, egyebek. És mint mondtam, nincs hibamentes gyártó, a hibák gyakorisága az, amivel lehet mérni a minőséget. :U

lajo: A töltőgázra gondolsz, akkor az a sima GBB, GNB-kbe való utántöltő. A CO2-s fegyókba kis patronokat kell venned, amelyek nem utántölthetőek, olyasmit képzelj el, mint a szódapatron.

xtech2: Rákérdeztem és abból a [OFF]hivatalosan nem AA, hanem[6OFF] LR6-os méretű akkuból 2700mAh-s is van, ami azt jelenti, hogy az AUG-omban 8,4V-9,6V-os, 2,6Ah-s akksi fog figyelni. A tuninggal kapcsolatban: inkább WD-nél, mint a NoWarban, vagy a Bázisban és addig hordom hozzá, amíg jó nem lesz. Nekem eszközöm sincs hozzá, városi ficsúr vagyok. :( Amúgy az alkatrészeket onnan fogom megvenni, ahol a legolcsóbb. Majd lehet, bebandázok egy WGC-s rendelésetekbe. ;)

mykos: Abban erősíts meg, légyszíves, hogy az így lerakódott szennyeződés a fegyóban a tisztítópálcával simán eltávolítható? Amúgy nem találtunk a NoWarban Marui BB-t, úgyhogy a Bázisból rendeltünk, tán ma ide is ér. :D Amúgy az alkatrészeket onnan fogom megvenni, ahol a legolcsóbb. Az akkuról is nyilatkoztam már. :) Viszont az SD5: szóval ki lett próbálva a kronó két korábban bemért fegyóval, az egyik egy 450fps-es M15, erre 430-at mért, a másik egy alap Mp5-K, erre 240-et mért a korábbi 240-re, tehát a kronó jó. Az SD5 hop-upját kínunkban mindkét végállásban kipróbáltuk, a 340 fps a nagyobb érték, a BB-hez pedig új zacsit bontottunk, kipróbáltuk másik csővel, másik hop-up gumival, másik rugóval, másik akkuval, semmi. Mindezt úgy, hogy az üres GB-nak a huzatja a tenyér-próbán nsimán üti a 400fps-t, a tömítések jók, a nozzle faint, a hop-up-gumi nem lötyög. :F A vége az lett, hogy a NoWaros srác aszonta, ha visszük WD-hez a stukit, ő állja a cehhet.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#1048) xtech2 válasza macilaci78 (#1047) üzenetére


xtech2
tag

nekem a csőben lerakódott szutykot a gyári tisztítópálcával sosem sikerült még eltávolítanom :( ha esetleg találsz rá jó megoldást azt szivesen veszem :) Jelenleg nekem az öntisztulás megy :)

(#1049) xtech2 válasza macilaci78 (#1047) üzenetére


xtech2
tag

Azt nemtudom hogy melyik gyártó képzeli magát felsőkategóriásnak :) de én a CA fölé tenném a GP-t is. Van néhány GP fegyverünk, köztük egy drágább SPR, és látszik rajt a minőség.

Viszont tegnap megjött a CA-25 és bizony kellemeset csalódtam benne :)

(#1050) BaKeSZ87 válasza macilaci78 (#1047) üzenetére


BaKeSZ87
senior tag

Kérdeztem az eladótól mail-ben:

> Szia!
> Tudom hogy 10 alattiak nem valami jó minőségűek, de mégis ha
> ajánlani kéne 10 alatti fegyót, melyiket mondanád a legjobbnak?

Szia!

Osszetett kerdes. Minosegre nem rosszak ezek sem, de elobb eltornek,
mert legtobb muanyag, s nem full ABS. Mukodnek rendesen, scak az
AEGek gyengebbek, mint dragabb tarsaik. Attol fugg, mit akarsz. a BOYI
gyartmanyok jok, gyorsak, mint allat, viszonylag pontosak, szepek, de
nem tul erosek. De M82-83 ugyan ez a kategoria.D90F szep, feeling, de
az talan meg gyengebb.Shotgunok erosek, en tuningoltam is egy
BOYIt, de lassabb, mint egy AEG, ezert nem biztos, h jo.Jatektol fugg..
Talan a Cyma cm023 hasznalhato, mert sok fem alkatresze van,
allithato hup up, nagykapacitasu tar, reddot, ami nem gagyi, hanem
mukodik. Szal ha AEGet akarsz, ezt ajanlom!

Ha meg tutit akarsz, akkor 23500ert kalshnikov, vagy R7, vagy esetleg
cm027,de az kicsit dragabb!

Tőled is hasonlót kérdeztem, csak nem válaszoltál...(#1042) Válaszolnál? :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.