Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
A lámpa nincs még rajta, ill. rendeltem már TAN index clipeket az OD-k helyett.

-
Zotya984
senior tag
Topcom TwinTalker 3000 pmr tud 100m-ert erdős részen?
Valakinek tapasztalat? -
bence188
tag
Sziasztok!
Én meg a haverjaim el szeretnénk kezdeni airsoftozni.4-en lennénk és egymással játszanánk, kb fejenként mindenki 50k-t szánna rá. Annyiból kijön normális fegyver, védősisak? Am milyet érdemes venni, elektromosat? Használt fegyvert érdemes venni? Totál kezdők vagyunk szal nem nagyon értünk hozzá. Válaszotokat előre is köszi! -
yako
tag
Szevasztok!
Kis segítséget kérnék:
Ez egy DE M56C.
A belső csövek el vannak mozdulva. Semmi extra nem történt, pár lövés leadása után szanaszét szórta a BBket, nyílván a gellertől.
Találkoztatok már hasonló problémával?
Szerintetek orvosolható?Előre is kösz!

-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Lett az AK és pár tartalék dolgot be szeretnék szerezni. És megláttam hogy van egy ilyen.
Akkor hagyom. -
Zotya984
senior tag
Egy gearbox "Kiette a tűzváltó csavar a menetet." dologgal van sérülve.
Ez Kb nyakavéres vagy még használható? -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Lenne esetleg valakinek 9,6V-os mini type vagy akár large type akku eladó minimum 1500mAh kellene és ha lehet egy évnél nem öregebb.Szóval jó állapotú ...olcsón. -
Zotya984
senior tag
-
BaKeSZ87
őstag
Egyre több az eladó BAR-10 ill. VSR-10... Hm hm.
-
stefanitsr
senior tag
-
evilzombie
tag
Megérkezett a régi/eredeti hengerfej a CA M14 EBR-be.
Annyi a külömbség a rendelt V6 és az eredeti között hogy a gerboxhoz csatlakozó furat 2mm-rel közelebb fúrták a hengerhez.
Tehát a leírás korrekt volt, viszont az eredeti CA lehet hogy egyedi vagy amit rendeltem az nem tökéletes darab.
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Madbull Bio miért nem jó?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
És még valami Madbull ,25 BIO vagy G&G ,28 BIO a jobb választás.??
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
A+ AEG gumit próbáltad? Ahhoz is 0,30+ BB kell?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Részemről semmit, L96 nekem kimaradt. De kis mókolással az aeg gumiból is jó eredményeket lehet kihozni, főleg egy-két trükkel, no meg persze pl van a+ aeg gumi és társai is, amikkel szintén jó eredményeket lehet elérni. Árában viszont az S24 és felszereltsége verhetetlen, maradok annál.
-
Zotya984
senior tag
Hali mindenki. Kicsik és nagyok PPS - HopUp Chamber - Maruzen / Well L96 - PPS-12024. Ennek használata lehetővé teszi a Well MB-01/8-ban AEG csövet és AEG hop--up gumi rakását. Ha jól fordítottam gyenge angolból.
Viszont kérdés hogy mennyire lesz vele pontos egy VSR gumis megoldáshoz képest.?? Mit tudtok róla.???(keresek ~200db 0.4g sniper BB-t ami látható kilövés után is. 0,36 Madbull elég hama eltűnik
) -
Telda
addikt
AEK-971 ből van valamilyen airsoft replika?
Ha nincs milyen acél AK-t tudnátok ajánlani, lehetőleg ne fa. -
stefanitsr
senior tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Kezdésnek nem M4-et kell venni, mert egy határ szar a legtöbb. Csak a sok majom a felnőtt a halivudi filmeken, azt onnantól az a macsó.
-
Zotya984
senior tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
M4? Ha már m4 akkor A&K.
CM031 a jó választás. -
csoola
tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
CM031
-
Zotya984
senior tag
Köszi.
Egyenlőre csak a pontosság a cél. Viszont a műanyag csapágyak illetve rugóvezető már okozott kellemetlenséget. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Szerintem hetes polimer. .028, 0.31 polimeres emlékeim szerint. Ettől függetlenül láttam már 5+ éves megbontás nélkül vígan kelepelő darabot nem egyet, nem feltétlen szükséges cserélni ha csak nem érzed feltétlen az ingerenciát a féjmcsapájgy birtoklására (akkor viszont mindenképp siklót a 8mm alatti golyósak szeretnek szétesni).
A szervezések múlt idők már...
Győr mellett voltak. -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
2 éves AK 031 .
Fém csapágyas szerinted ? 6-7mm? Maci még nem szedte szét.Egyébként hol rendezed?
-
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Pedig az a legjobb. Imádom az éjszakai játékot. Első játékomat is éjszakai volt félig erdő félig csibetanyán fegyver nélkül !!!
mentem. AVP-ből voltam Alien. Okoztunk pár : "ez mi a q*rva élet volt?" és "b+"-ot.

Most is lesz egy csak csibetanyán Okt 5.-én. Már jelentkeztem. Bár most nem AVP sajna. Egyébként nem annyira parás ha nincs nálad lámpa. Próbáld ki. -
stefanitsr
senior tag
válasz
Vica971
üzenetére
Jah még valami.

Kimennél erdőbe éjjel, majdnem koromsötétben ?
Nem ?

Emlékszem egyszer szerveztem éjszakai játékot és volt velünk 2 vagy 3 csaj. Hasalunk a bokorban, mellettem a csaje: " Tudom hogy ott van hallom ahogy kapar, elkapnám, ha látnám, csak mutatna már valamit. Elkapom, tudom hogy ott van. "
Játék végén: Ki megy ki a beírólapokért ?
(domination jellegű game volt). Senki nem akart. A koromsötétben kezdett merülni a lámpám. Na ott jöttem rá, hogy én sötétben, ismeretlen erdős területen annyira nem szeretek mászkálni. 
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
meg volt az a födémen átzuhanás is. amikor korhatár alatti volt ráadásul.
amit én láttam: susnyásban megbúvó deszkában 100 as szeg ami átvitte a bakancs talpát meg a talpat kicsit.
szögesdrótós tetejű kerítésnél kerítés átvágva, de a szögesdrót ott maradt fejmagasságban. átbújt alatta de a fejét felkarcolta csúnyán a drót.kullancs, darázs basic.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Vica971
üzenetére
Azt hiszem, a statisztikák szerint az esünk-kelünk, csetlünk-botlunk dolog miatt nem a BB a legnagyobb veszély, ha valaki rendesen betartja a védőfelszerelések használatára vonatkozó irányelveket. Történt már haláleset is airsoft játék alkalmával, de az illető tüdőgyulladással ment ki és hátsófali szívinfarktust kapott. Természetesen köze nem volt a játékhoz, a játékindító eligazítás elején történt. Mindenki figyeljen oda magára és a többiekre is a játékon! Vedd észre, ha elesik, rosszul van, Rád is odafigyelnek, főleg a tapasztaltabb játékosok.

-
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tehát akkor tökmindegy, hogy JG vagy GFC-t veszek?
-
Vica971
újonc
mennyire fáj az airsoft? illetve vannak lehetséges veszélyei? hogy esetleg pont rossz helyen talál el a golyó és be megy a sisakon belülre, vagy ilyesmik?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Akkor nem lesz LCT AKS74U?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4