Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25301) DNReNTi válasza gradient99 (#25300) üzenetére


DNReNTi
őstag

Beszarok. Köszi az infot. ;)

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#25302) Játékos


Játékos
addikt

Sziasztok!

Évek óta van AEG a családban, de gyakorlatilag kezdő játékos vagyok. A.P.S. AK47 (ASK206) az első fegyverem, tapasztalataim nem olyan rosszak, mint amennyit hallottam róla.
Most értem el oda, hogy szeretnék javítani rajta, mégpedig a reakcióidején.
Azt nem szeretem, hogy várni kell, míg a motor felhúzza a dugattyút, és aztán történik meg a lövés. Pláne, hogy az elsütőbillentyűt jócskán hátra kell tolni, nem elég "megpöckölni" és emiatt az egész olyan tunyának hat. Gyári motor 7,4V LiPo akksi.
Ha ne muszáj, nem cserélném az egész gearboxot/fegyvert, de ha tudatotokban van valami jó megoldás rá, szívesen venném. Gyorsabb motor? Esetleg fogaskerékszett?
Azt szeretném, hogy "hozzáérek" a ravaszhoz, és már repül is a bb.
Másik, hogy a lőpálya első kb. 20 méterében szépen repül a bb, majd elkezd balra húzni.
Ennek a legvalószínűbb oka a hopup gumi szerintetek?
Hamadik: jómagam is azon a véleményen vagyok, hogy első a megbízhatóság. Az itthoni boltok által kínál termékek jellemzően milyenek? Melyik márkát illik kerülni alkatrész vásárláskor, és melyik az, amit "vakon" meg lehet venni a neve miatt?
Hálás vagyok, ha tudtok segíteni!

Robi.

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25303) macilaci78 válasza Játékos (#25302) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A rossz hír, hogy az AEG először hátra húzza a dugattyút, ezért lassabb az első lövés. E tekintetben a spring a király.

Van többféle áttételű fogaskerékszett, így van kimondottan gyors is. 2 helyett 3 cellás li-po is ad valamit. Persze ezek inkább túzgyorsaságban észrevehető fejlődést adnak.
Motorból van nagy sebességű, de gyengébb rugóhoz, illetve nagy nyomatékú erősebb rugóhoz. Én utóbbit raknám mégis.

Az elsütőbillentyű egy réz éket tol az saruk közé ezzel zárva az áramkört. Lehet rövidíteni a megtett utat, de elég barkács megoldás, illetve nehezen járható a rendelkezésre álló anyagok miatt (spiáter, műanyag) Kiforrottabb megoldás a mikrokapcsolós sütés.
FET mindenképpen javasolt a nagy indítóáram miatt.

Vannak olyan spéci GB-ok, ahol a rugót felhúzott állapotban tartja a rendszer a springhez hasonlóan, de ez ritka, zsebbe nyúlós és nem is feltétlen kompatibilis.

Jó nevű gyártók: Guarder, Systema, Modify, Classic Army, stb. Teljes rendszerben gondolkodj, tehát például fogaskerékszett+dugattyú, vagy nózi+hengerfej+henger...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25304) Játékos válasza macilaci78 (#25303) üzenetére


Játékos
addikt

Először: köszönöm a választ! :R
Másodszor, ha jól gondolom, a "hatalmas" problémámon egy 11,1 V-os LiPo, egy izmos MOSFET és egy 16:1, esetleg 14:1-es fogaskerékszett kifejezetten sokat javítana az egyes lövésem lomhaságán?
A ~20 méter után balra húzó bb problémára van esetleg ötleted?
Köszi még egyszer! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25305) macilaci78 válasza Játékos (#25304) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Persze, hogy van, csak megfeledkeztem ról. Vagy a cső, vagy a gumi áll rosszul. Ha kiveszed a csövet kamrástul, nézz bele
Ha a függőleges tengelyre nem szimmetrikus, akkor igazíts rajta.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25306) Játékos válasza macilaci78 (#25305) üzenetére


Játékos
addikt

:R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25307) HAX


HAX
tag

Sziasztok.

Full kezdő vagyok, itthon gyakorolgatnék (célba lövés, ilyesmi), belefektetnék egy fegyverbe, az összefoglalóból elég sok mindent elolvasgattam.

Taiwan Gunról rendelnék ahogy nézem elég jó áron dolgoznak.

Leírom mit képzeltem el így elsőre aztán ha valami nem stimmel, gagyi vagy hiányzik akkor kérlek javítsatok ki:

CM.028A
Védőszemüveg
Mid-cap tár
Gyorstöltő a mid-cap tárhoz
Bio BB

Így elsőre ennyi férne a keretbe.

A TG az eu warehouse-ból szállít ugye?

(#25308) sss válasza HAX (#25307) üzenetére


sss
senior tag

Szia,

EU, igen. Védőszemüvegből teljesen jó ha itthoni munkavédelmi boltból veszed (a megfelelő minősítésűt), kb 500-1000 Ft-ból meg is van. Tár az ugye alapból jár hozzá 1 db highcap. Viszont az akkuhoz valami normálisabb töltő majd még mindenképp kellene, minimum egy b6 klón.

[ Szerkesztve ]

(#25309) macilaci78 válasza HAX (#25307) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Üdv a klubban!

A puska jó, Cyma-val nem nagyon lehet melléfogni AK fronton.
A szemüveg sokat fed, rácuppan az arcodra. Szemüveg szárának nincs kivágás, ha ez érint téged. Egyéne válogatja, de jellemzően nagyon párásodnak az ilyen búvászemüveg jellegű kivitelek. (Munkavédelmi boltban valami F védőkategóriásat keress.)
Címa fegyóhoz Cyma tár - Pipa
Viszont a 100 BB-s gyorstöltővel 130-as tárat tölteni elég demotiváló. Inkább egy 400-as, de legalább a 150-es. Ha zavar, hogy átlátszó, fekete szigetelőszalag, alkoholos filc sok dologra jó.
GG jó lesz, a BIO BB legalább gazdagítja a talajt. :K

Igen, Taiwangun EU-n belül szállít, se vám, se ÁFA nem jön rá. Valamennyi postaköltséggel lehet számolni, de ezt a checkout-nál kiírja. Amit ott fizetsz, azon felül nem lesz plusz költség.

Akkut, töltőt adnak a fegyverrel, egyik sem egy nagy eresztés, de használhatóak. A Ni-Mh akku annyira nem csípi a rátöltögetést, jellemző a memóriaeffektus (csökkenő kapacitás). Egy sorozatos kisütés-töltés ciklussal ez helyrerakható a későbbiekben. Lehet mással is meríteni, sima ellenállás is jó, de egy 12 V-os lámpa, ledszalag, vagy PC-ventilátor ebben a szép nyárban. Van komolyabb töltő, ami előbb a kívánt szintre meríti az akkut, majd onnan tölti és nem tölti túl, mint a fegyverhez adott gyári töltő. Ilyet használtan 3-5 ezerért lehet lőni Softair-en. Ha tetszik a sport és tartósnak ígérkezik a lelkesedésed, érdemes lesz ebben az irányban fejlesztened. Lehet akár li-pi-ra is váltani.

Karbantartáshoz egy silikon-spray még hasznos lehet. A műanyag és gumi alkatrészeket alapvetően ne érje, de a belső csövet takarítani hasznos.

A fegyverhez adnak egy high-cap tárat (bő 500 BB belemegy). Otthoni kertrendezésre több, mint elég. A kiválasztott tárat úgy vélem, két okból tehetted bele a listába: tárcserét akarsz gyakorolni, vagy a 30 lövedékhez közelítő valós tárkapacitásra gyúrsz. Előbbi esetben érdemes egy tártartós mellényt is vételezni. Ez a legolcsóbb, amiben elfér egy AK tár. (Táraknak 4 csoportja van tárzsekebek tekintve: pisztoly, M4, AK/G3/G36, egyéb. A dupla M4 tárzsebben elfér 1 db AK tár, csak látszik, hogy nem oda való.)

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25310) Játékos válasza macilaci78 (#25305) üzenetére


Játékos
addikt

Üdv!

A lőkép probléma megoldódott: hiányzott a "h-lenyomó" :Y ahhoz képest viszont nagyon szépen lőtt a fegyver! :K
Kérdezném tisztelettel, hogy MOSFET beépítéshez konkrétan milyen kábelezést illik használni, ami totál megbízható, de nem egy ujj vastag?
Illetve, a FET-ek hogy bírják a beltéri játékokon való folyamatos egyeslövöldözést?
Valamint melyik az a MOSFET megoldás/megvalósítás, ami nehezen füstöl? Tehát rendszerbiztosnak mondható.
Előre is köszönöm a segítséget! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25311) macilaci78 válasza Játékos (#25310) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Mykosnak van véleménye az egyes fetekről, de a lényeg, hogy minél nagyobb áramot elbírjon.

Milyen fegyóba akarod rakni, mennyi helyed van?
A fet gyakorlati célja, hogy a GB-ban lévő kapcsolón ne menjen át a nagy áram, csak egy jel, így oda egy vékony telefonvezeték is elég. A nagy áram a motor és az akku között megy direktbe, a fázis a feten keresztül. Ha az akku hátul van, akkor a bikakábel is elfér. Ha az előagyba akarod vinni, akkor oda már kell a kisebb. :D
1,5 mm^2 keresztmetszetű szilikonos kábelt szoktak javasolni. Kicsi az ellenállása, nagy áramot visel el és elég rugalmas, hogy a szerelés se kapj agyf@szt.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25312) Játékos válasza macilaci78 (#25311) üzenetére


Játékos
addikt

Szia!

A. P. S. Ak47 az eszköz. Jelenleg hátul van az akksi, de elég sokat mozgunk épületben mostanában, igy kap behajtható tust, ezért az akksi előre fog vándorolni.
IRLB3034-föl olvasok legtöbbször. Erre fogok szerintem épiteni, viszont rengeteg rajz van internet szerte, és különböző megvalósítás.
Miért van az egyik esetben szükség egy nagy bazi diodára, a másikban nem, pedig látszólag ugyanaz a kapcsolás. Valamint itt mi a vélemény a kapcsoló körben elhelyezett kondiról? Hasznos annyira, hogy megérje betuszkolni?
Köszönök szépen minden segítséget! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25313) macilaci78 válasza Játékos (#25312) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ebből csak a tus témájához tudok hozzászólni. Majd 2 méter magas vagyok, nekem még nem volt olyan hosszú tusos fegyver a kezemben, ami gondot okozott volna épületben. Na jó, egy eredeti Mossin Nagant tusa azért már nekem is határeset, de az a fegyver sem a tusmérete miatt nehézkes épületben. :))

FET-tel nem foglalkoztam, hozták a fegyót, fetet, bekötési pontokra a kapcsolási rajzot és bekötöttem. Hogy pontosan miért választották azt a fetet, nem firtattam.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25314) Játékos válasza macilaci78 (#25313) üzenetére


Játékos
addikt

Én csak 185 vagyok, de már sikerült a full fém+kemény fa kombinációt eltörni egy ajtóban! Hosszabb volt a fegyver, mint az ajtó szélessége, én pedig beakadtam. Szóval nekem kisebb kell bentre. Nem hangárban, hanem irodaépületben. :K elég kicsi ajtók, szűk folyosók. De már elvileg postán van a tus.

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25315) macilaci78 válasza Játékos (#25314) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Akinek tehetsége van hozzá, az a pisztolyt is rommá töri. Tanuld meg leengedni a fegyvert és úgy befordulni egy ajtón, illetve szeletelve mozogni és nem lesz baj.
Gondolom, ott sem a tust törted le, hanem a másik végén valamit. :U

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25316) HAX válasza macilaci78 (#25309) üzenetére


HAX
tag

Köszönöm a részletes leírást és sss-nek is.

Akkor egyelőre marad az AK, 400-as töltőt én csak 10 eurósat találtam de amit linkeltél az már jó lesz árban is.

Akksi, töltő li-po lesz amint megvan rá a keret.

Mid cap tárat a realisztikusság miatt akarok, ahogy olvastam a low cap az már mazochistáknak való.

A héten lerendelem a pakkot, valaki tud kuponkódot TG-re? :P

(#25317) mykos válasza Játékos (#25312) üzenetére


mykos
aktív tag

A Supresszor dióda azért kell, mert amikor a motorról lekapcsolod a meghajtó áramot, akkor a szép kifejezéssel élve LFS, de mi csak úgy mondjuk "Lófas*" L= tekercs, F= Feszültség, S= siet. A hirtelen áram változás feszültséget indukál, erre még poénból rászuperponálódik a motor által gerjesztett feszültség a generátor üzem miatt, és máris kész a jajgatás.
A kondenzátor szintén ennek a problémának egy alternatív kezelése, hogy a táplálás megszűnése után a tranzienst kicsit elmaszatolni vele. Kondi hátránya, hogy fel kell töltődnie, így a tűzreakción meg ront egy szépet. (Ilyen kapcsolást egyébként még nem láttam).
Ahol kondit láttam az mind aktív fékes megoldás volt pl itt a Cheetah: http://extreme-fire.com/SW-Cheetah-2N-500-sch.gif
A TO220-as tok máris szimpatikusabb számomra. Alapvetőleg két paraméter ami fontos, egyik a hőkapacitása(Ami ilyen szinten a méretével adódik is) a toknak, mivel hűtés nem nagyon lesz rátéve, a másik a RdsOn paraméter minél alacsonyabb Vgs mellett(Minél kisebb Ton-al), mivel a melegedés szinte csak ettől függ, a másik paraméter pedig, hogy meddig tudja elviselni.
Terry rajzát tudom ajánlani (Ő az Extreme-Fire egy személyben, és a Cheetah megalkotója): LINK

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2, SG Alpha ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#25318) Revolit válasza [hun] warhea (#25161) üzenetére


Revolit
senior tag

És tudnál (vagy valaki más :) ) mégis ajánlani egy Budapest (vagy környéki) csapatot?
Én kezdő vagyok, még felszerelésem sincs, de évek óta foglalkoztat az airsoft, paintballozni többször is voltam, de engem zavar a béna röppálya és ormótlan fegyver.
Sajna erősen a 30 felé tartok, mondhatni már a hajrában vagyok, szóval (és no offense senkinek :B ) én se egy tízen évesekből álló csapatot keresek.

Ha találnék egy csapatot, és kölcsönös szimpátia is megvan, természetesen beruháznék a felszerelésre is :)

(#25319) macilaci78 válasza Revolit (#25318) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Menj el egy-két nagyobb játékra. Általában lehetőség van felszerelést bérelni, sok "csapat" van, korban is széles a választék.
Ne úgy képzeld el, mint egy kocsma füstös hátsó helyiségében lévő zugkártyabarlangot, ahova csak meghívóval lehet bejutni. Odamész, és majd csapód valamelyik rajhoz. Több kör esetén megteheted, hogy hol az egyik rajban vagy, hol a másikban.
Érdemes a játékszervezővel előzetesen egyeztetni, szokott tudni az aktuális eseményen fellelhető bérlési lehetőségekről.

Az mindenképpen rossz módszer, hogy egy országos kocka közösségben keresel magadnak egy lokális outdoor mókához pajtásokat.

Amikor tőlem kérdezték, kik játsszák az airsoftot, mondtam, gyerekektől nyugdíjasokig mindenki. Egyik csapattárs 30 éves korára sajnos rokkantnyugdíjas lett egy tüdőgyulladás szövődménye miatt.

A Softair-en is vannak csapatbemutatkozások, toborzók. Sokuknak van facebook oldala, érdemes bogarászni. mi sem csak a pályán találkoztunk, csináltunk magunknak edzéseket, de mindig volt kinek szólni, ha épp költözött az ember, bográcsozás, tanyán lakó embernél ottalvós fűnyírás, majd hányással gazdagítottuk a talajt, stb.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25320) Revolit válasza macilaci78 (#25319) üzenetére


Revolit
senior tag

Köszi, regisztráltam az oldalra :)

Egyébként azért nem is elvetemült ötlet itt érdeklődni. Mivel ahogy te is említetted, itt hozzám hasonlóan főleg technikai beállítottságúak járnak, azon belül ez pedig egy airsoft téma, és úgy láttam pörög a fórum, ezért gondoltam felteszem a kérdést ;)

(#25321) macilaci78 válasza Revolit (#25320) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A Softair fórumról előbb tudtam, mint a Ph!-ról. Itt bő 4000 napja regisztráltam.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25322) MasterHUn


MasterHUn
senior tag

Sziasztok!
Aki esetleg szeretne eladni hirdetni a régi FB-os airsoft piac adminjai létrehozták a www.airsoftpiac.com -ot (előregisztrálni lehet az oldalra egyenlőre)
illetve van még egy oldal

www.airsoftbazar.hu

ennyit tudok információból :)

[ Szerkesztve ]

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

(#25323) DNReNTi válasza MasterHUn (#25322) üzenetére


DNReNTi
őstag

Na ez egy jo otlet. Mindenesetre en megvarom mig beindul, es kiderul, hogy tenyleg egy mukodo oldal, nem pedig egy sokadik adatgyujto. Koszi az infot.

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#25324) macilaci78 válasza MasterHUn (#25322) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ez a piac... Regisztrálj, de se egy szabályzat, se egy ÁSZF, se egy kapcsolat, se egy tulajdonos, vagy üzemeltető... :W

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25325) DNReNTi válasza macilaci78 (#25324) üzenetére


DNReNTi
őstag

Zero konkretum. Epp ezert merult fel bennem is a gyanu, hogy ez csak egy adatgyujto oldal. :DDD Monjduk ha ugy vesszuk facebookon sincs semmi ilyen informacio, de az legalabb mukodott, max 1 nap alatt el tudtam adni, barmit. Barmit amit normalis aron, normalis kepekkel, leirassal meghirdettem. Na de hatha megis beindulna majd. :)

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#25326) MasterHUn válasza DNReNTi (#25325) üzenetére


MasterHUn
senior tag

mivel még niuncs kész az oldal ezért nem lehet megtalálni semmit se. amint kész az oldal meg fogják nyitni!

a fb AS piac adminja hozta létre az oldalt hogy megmaradjon a régi piac weboldal formályában

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

(#25327) DNReNTi válasza MasterHUn (#25326) üzenetére


DNReNTi
őstag

Azt ertem az elejetol fogva, csak kivarom, amig elindul. :)

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#25328) macilaci78 válasza MasterHUn (#25326) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Én is értem, csak leszarom. Ez így ebben a formában egy hámozott-felezett lepkefing, amire minden habzó szájú airsoft nepper regisztrál egy facebook account alapján. Mert ugye mindannyian csak valid fiókokat láttunk, se feltört, sem "Viki vok oszt cső" fiók nincs. :W

Majd ha lesz egy tisztázott jogi háttere, tulajdonosa, üzemeltetője, működési szabályzata, lesz mit átnézni és ajánlani.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25329) kiki22


kiki22
senior tag

Sziasztok!gunfirerol kb mennyi ido allatt szoktak megerkezni a rendelesek?

(#25330) DNReNTi válasza kiki22 (#25329) üzenetére


DNReNTi
őstag

TG-rol tudok nyilatkozni, az 4-5 munkanap, magyarul egy het. Mivel a GF is lengyel, gondolom hasonloval lehet szamolni. ;)

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#25331) kiki22 válasza DNReNTi (#25330) üzenetére


kiki22
senior tag

Rendben.koszonom.Tovabbi szep napot!

(#25332) Játékos


Játékos
addikt

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Én eddig csak a saját fegyverem csövét láttam, nincs összehasonlítási alapom.
A cső végén a hopup vágat az mindegyik más méretű, vagy erre létezik valami "szabvány" ?
Mert a cimborám fegyverében már gyakorlatilag minden ki lett cserélve a csövön kívül, a hiba pedig az, hogy lő-lő-lő-nemlő. :) Amikor "nemlő", akkor szépen kigurul a bb a cső végén. Ennek a csőnek akkora a vágat a végén, hogy szinte megkívánja az ember! :DDD
Szóval, mutatom a képet, és a kérdés lényege, hogy szerintetek ezt elreszelte valaki, vagy ez normális, mert vannak ilyen csövek?

Az enyém az acél, eddig csak azzal találkoztam, a hibás pedig az alsó, amin a legnagyobb a rés.
Előre is köszönöm a válaszokat! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25333) kiki22


kiki22
senior tag

Sziasztok!ruhat hol erdemes nezegetni?Soproni vagyok.Netrol nem tudom mennyire erdemes megrendelni.Mennyire jo a meretezes.

(#25334) macilaci78 válasza Játékos (#25332) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ha már van 2 cső mellette, próbáld ki a másik a kettővel ugyanazt a fegyvert.

Elvileg nem lenne szabad, hogy gond legyen a kivágással. A gumi szoknyája a GB felől rátömít a nózira a BB mögött, a BB előtt pedig a gumi csőbe nyúló része akadályozza meg a BB kigurulását. Ha a BB mégis előre gurul, akkor vagy a gumi nem ér be eléggé (, ami nem a cső kivágásától függ), vagy adagolási probléma van. (Gumi, nózi, vagy tappet plate.)

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25335) macilaci78 válasza kiki22 (#25333) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ruhából sem mindegy, mit akarsz. Eredeti, után gyártott? Amcsi, orosz, német vonal? Ezek mindegyike eltérő méretezést használ. Milyen testalkat vagy?
Legegyszerűbb, ha bemégy egy military shopba és felpróbálod. Softair és egyéb online aukciós portálok tele vannak csoportos rendelésből át nem vett árukkal és nem megfelelő méretben érkezett ruhákkal.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25336) Játékos válasza macilaci78 (#25334) üzenetére


Játékos
addikt

Szia!

Köszönöm a hozzászólást, de ezek szerint félreérthető volt. Nem lövés előtt gurul ki a bb, hanem lövök, de a golyó nem lövődik ki, hanem csak szépen kiesik, ha a cső lefelé áll a vízszinteshez képest. Ha felfelé van, akkor benne marad, és a következő bb-vel egyszerre kijön, persze lassabban...

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#25337) macilaci78 válasza Játékos (#25336) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Nózi, tappet plate.
Ha kedved tartja, másik csővel, gumival is próbálhatod, de szerintem a GB-ban van a hiba.

Ha már a csőben van a BB az elsütés előtt, az ki is jön sütéskor.

A tárak jól adagolnak másik fegyverben?

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25338) #63761920


#63761920
törölt tag

Sziasztok!
Anno egy A&K M24 puskát ajánlás kaptam tőletek.
Ha ehhez Szeretnék tuning szettet apránként vásárolni
mivel kezdjem és hol vásároljak hozzá?
Csak kizárólag otthon élmény lövészetre messzebb 60~ távra, pontosa
lövéseket szeretnék elérni vele.

(#25339) macilaci78 válasza #63761920 (#25338) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Hol szeretnél vásárolni? Személyesen, online, hazai, vagy külhoni, EU-n belüli, vagy kívüli forrásból?
Ismerek egy aranykezű kambodzsai kisiparost, csak sajnos idénre már betelt a naptárja és csak személyes átvétel van. De meleg szívvel tudom ajánlani. ;]

Mellesleg softair sniper klub, olvass nyugodtan. Alul van a keresés mező.

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#25340) #63761920 válasza macilaci78 (#25339) üzenetére


#63761920
törölt tag

Köszönöm a linket!

(#25341) DJGABI


DJGABI
addikt

Üdv hölgyek-urak!

Fegyvervásárlás előtt állok. Mi a konszenzus a Cyma 520-as AK-ról, szabad venni? Csapattárs akivel játszani szoktunk menni lebeszélne róla, a 028at erőlteti. Azokat mondjuk inkább itthon néztem használtan, fa berakásos akad is, de inkább a tactical kinézet vonz. Plusz hát előreutalásban se bízok, a környéken meg alig találni értelmes fegyvert. Az 520 legalább ugye új lenne, nem ismeretlen előéletű...

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#25342) Thome


Thome
addikt

Innét jön még valaki bombpatrolra?

(#25343) VW válasza Thome (#25342) üzenetére


VW
aktív tag

Igen,afgán hadsereg.

Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.

(#25344) MasterHUn válasza macilaci78 (#25339) üzenetére


MasterHUn
senior tag

Szia. az említett multkori Asirsoftpiac megnyitotta kapuit.

ASZF

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

(#25345) DNReNTi válasza MasterHUn (#25344) üzenetére


DNReNTi
őstag

Nekem vannak eladó táraim, de azt hová töltsem fel? :D Alkatrész? :)

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

(#25346) MasterHUn válasza DNReNTi (#25345) üzenetére


MasterHUn
senior tag

egyéb eszköz,alkatrész. de már szóltam én is :) intézik

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

(#25347) MasterHUn válasza Thome (#25342) üzenetére


MasterHUn
senior tag

ott voltam patrolon :) ISAF-nál

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

(#25348) Thome válasza MasterHUn (#25347) üzenetére


Thome
addikt

Popkorn volt nálatok este, mikor megtámadott minket (PMC-t) a milícia? :D
Jól tudjuk, hogy végignézte az ISAF a bulit. :))

FB-n meg írták hogy "ennyit a halhatatlan PMC-ről", össz-vissz 5 embert vesztettünk, holott rendesen megleptek minket, áramunk se volt pont ebben az időben, mintha direkt lett volna.. :))

(#25349) MasterHUn válasza Thome (#25348) üzenetére


MasterHUn
senior tag

sajna nem tudtam róla pedig az ISAF bejárat melletti dombon ültem DMR-el fél 4 től hajnal 3 ig :P 3 rádióval és hallgattam amit tudtam de 1x sem jött az oldalpktól segítség kérés :/ pedig benne volt a rángás az ujamban :(

Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //

(#25350) Thome válasza MasterHUn (#25349) üzenetére


Thome
addikt

Szóltal az oldalpk-nknak hogy kérjünk segítséget. De nem tette meg. Aztán 4kor megakartuk b*szni az afgán securityt mert szívóztak velünk, de bealudtunk mindannyian, csak az őrség volt fenn 1-2 emberrel... :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.