Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7801) Memora


Memora
senior tag

Köszönöm a tippeket Josi, asdf_ és King Unique! Sorban kipróbálom mindet, amíg csinálok elegendő helyet (sajna eltart egy darabig, mert kb: 1.2TB-t töröltem véletlenül) egy másik vinyón a mentéshez.
Sajnos a törölt mappa egy része nagyméretű fájlokat is tartalmazó BD struktúra volt, így kissé komplikált a dolog...

Fancy quote placeholder

(#7802) Memora válasza asdf_ (#7800) üzenetére


Memora
senior tag

Ok, köszi az infót, akkor ezt a programot kihagyom.

Fancy quote placeholder

(#7803) Kal-El


Kal-El
senior tag

Hello!
Kéne egy kis tanács tükrözéssel kapcsolatban.
Volt 2 tükrözött lemez, amiken voltak egyéb partíciók is és ma reggel azt látom, hogy problémázott a tükrözés és az egyik lemez második partíciója nem elérhető+nem engedi újraaktiválni sem. Ezen a lemezen megszüntettem a tükrözést, de a második partíció még mindig nem újraaktiválható. Viszont most már a másik lemez tükrözött partíciója kifogástalan státuszba váltott, tehát azzal már nincs gond. Most nem tudom eldönteni hogyan érdemes továbbcsinálni, hogy a második partícióról, amit nem enged újraaktiválni ne veszítsem el az adatokat. Van alaplemezzé konvertálás, meg idegen lemezek importálása és leválasztás, mint opció.
Nem tudom mi történt, de gondolom a tükrözés széteshetett és e-miatt nem tud a dinamikus partíció továbbműködni, amíg újra nem lesz dinamikus a tükrözött rész. Ha ez igaz, akkor gondolom alaplemezzé kéne konvertálni+utána újra dinamikussá. De mivel nem nagyon értek hozzá gondoltam előbb rákérdezek, nehogy valami hülyeséget csináljak.

(#7804) liksoft válasza Kal-El (#7803) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szia!

Én nem állítgatnék rajta semmit. Live LINUX-al vagy külső lemezkezelő programmal ami bele lát a kötetekbe, próbálnám meg lementeni fizikailag másik drive-ra az adatokat. Ha azok már biztonságban lesznek, utána lehet próbálkozni. Mivel a különböző sérülések javítása más lehet, így most a mentésen kívül nincs ötletem.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7805) chapo


chapo
tag

Üdv mindenki,
van egy éppen 2 éves 2,5-es samsung m3 1,5tb-os külső hdd-m, amivel úgy tűnik, elég komoly gondba kerültem. Tegnap délután bedugtam a gépbe, de nem kezdtem el használni egyszerre, aztán 1-2 perc múlva azt láttam, hogy eltűnt a sárgán villogó automatikus lejátszás - ablak ikonja a tálcáról. Gondoltam elmozdult a csatlakozó (4 éves lesz a laptopom, kicsit már "lazák" az usb csatlakozói, előfordul hogy "ledobja" a külső hdd-t). Kihúztam a külső winyót, aztán bedugtam, semmi.. Újraindítottam a gépet, bedugtam, semmi. Vagyis akkor felfigyeltem egy kb 5-6 másodperces búgó hangra, amit a winyó ad ki, mikor csatlakoztatom, aztán elnémul, és semmi.
A HDD probléma - topicban azt a választ kaptam, hogy marad a szakemberes adatmentősdi. Nemrég esett át a laptopom egy újratelepítésen, és ezen a külső winyón volt az összes cuccom, marhára örülnék, ha nem kellene kukáznom az egészet.. Tud valaki ajánlani valami emberi árakkal dolgozó, megbízható céget/szakit? A kb 1tb adat nagy része filmek, azok nem érdekelnek, de sajna volt rajta néhány fontos adat, amit a hülye eszemmel nem tettem még vissza a gépre.

(#7806) liksoft válasza chapo (#7805) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szia!

Ez tapadás lesz, ami kontakthibás tápellátástól történhetett. Mivel ez tiszta teres mentés, és a felület ahol a fejek megtapadtak várhatóan sérült, így ott adatvesztés várható. A Samsung felülete amúgy is érzékeny, így macerás mentés várható.
Ilyenre nem tudok olyan céget mondani aki az "olcsó" kategóriába esik.
Lehet olcsóbb egyszerűbb módszerekkel is (sem most sem később technikailag sem ezeket sem a biztonságosabbat nem részletezem), de ilyenkor a sikerességi arány és várható sikeresség a legtöbb esetben drasztikusan romlik.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7807) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Sziasztok!
A múlthéten vettem egy 2terrás HDD-t, amire több kisebb tároló adatait másoltam.
Win10 alatt formáztam meg, így GPT partíciót hozott létre. fura volt, hogy van egy használt 2terrás meghajtó, és ugyan ez a meghajtó egy msft jelöléssel, amit úgy mutatott be a HD Sentinel, mint egy plusz meghajtó lenne.
Én agyas fogtam magam és azt a meghajtót, ami (szerintem valamiféle) virtuális meghajtó egy mozdulattal eltávolítottam EASEUS programmal, valamint a GPT partíciót NTFS-re konvertáltam. Most ott vagyok, hogy már nincs ez a virtuális meghajtó, viszont adatok sincsenek a meghajtón.
Úgy emlékszem csináltam már hasonló műveletet adatvesztés nélkül, de bebizonyosodott, hogy nagyon nem ez volt a sorrend...
Jelenleg így néz ki a meghajtó
1GB unallocated
1,81TB Primary MBR - Not formatted - Healtly (active)
8,4GB unallocated
Adatokat nem másoltam rá. Az utolsó mozzanat a fájlrendszer módosítása volt.
Vissza lehet nyerni az előző partíciót?

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#7808) liksoft válasza AMDaZERG_1 (#7807) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szia!

Nem látom át pontosan. Így csak azt tudom javasolni, hogy olyan adatmentő programmal mely nem ír a lemezre, próbáld analizálni annak tartalmát, és próbamentést csinálni. Természetesen ennek a munkának a végéig ez a drive érintetlen kell, hogy legyen.

Az eredeti helyen nincsenek meg? Lehet, onnan egyszerűbb lenne ismét összemásolni.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7809) AMDaZERG_1 válasza liksoft (#7808) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Nálam vannak a meghajtók, de azokról mozgatással távolítottam el a tartalmat.
Lehet egyszerűbb azokról visszanyernem... :D
Mindenesetre még megvárom mit ajánl a Minitool Partition wizard és a AOMEI Partition Assistant.
Ennyire le tud fagyni az ember, hogy a legkézenfekvőbbel meg sem próbálkozik :)
Köszönöm szépen segítőszándékod!

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#7810) King Unique válasza AMDaZERG_1 (#7807) üzenetére


King Unique
titán

"Win10 alatt formáztam meg, így GPT partíciót hozott létre"

Az MBR | GPT a partíciós tábla típusa, amire max. inicializálni lehet, nem formázni. Illetve alapértelmezetten az MBR-t ajánlja fel a Windows lemezkezelő. Valamint egy 2 TB-os adattár merevlemezt eleve nem is érdemes GPT-re inicializálni. 3 TB és afelett van értelme, illetve akkor, ha OS van rajta, ami UEFI módban bootol.
Nem tudom milyen HDD ez pontosan, meg honnan került rá a virtuális meghajtó, de utóbbit eddig leginkább csak bizonyos külső merevlemezeknél láttam.

Különféle partíció helyreállításai lehetőségek vannak külső partícionáló programokban is, de adatmentésre az arra való szoftverek javasoltak: GDB | EaseUS | iCare | Recuva | PhotoRec.
Illetve a TestDisk elvileg vissza tudja állítani a partíciókat, de ilyen összevissza konvertálós / formázásos esetnél nem biztos, hogy működik...

[ Szerkesztve ]

(#7811) batagy válasza King Unique (#7810) üzenetére


batagy
őstag

"alapértelmezetten az MBR-t ajánlja fel a Windows lemezkezelő. "
Nekem a Win8.1 a GPT inicializálást vette alapértelmezettnek.

(#7812) King Unique válasza batagy (#7811) üzenetére


King Unique
titán

Ez attól is függhet, hogy milyen módban lett telepítve az OS (Legacy | UEFI) és mekkora tárkapacítású a lemez. De, ha bizonyos esetekben a GPT-t ajánlja fel, attól még választható az MBR is. Valamint 2 TB, illetve az alatt eleve nincs is nagyon értelme az előbbinek egy sima adattár belső / külső HDD-nél.

[ Szerkesztve ]

(#7813) batagy válasza King Unique (#7812) üzenetére


batagy
őstag

Igazad van. Nálam az OS UEFI móddal lett telepítve, és az OS SSD GPT-vel van inicializálva. Valószínű azért ajánlotta fel akkor a többi vinyót is GPT-re.

Igen valóban ettől függetlenül MBR is választható.

(#7814) King Unique válasza batagy (#7813) üzenetére


King Unique
titán

Ja igen, mert bár nálam is UEFI-s a gép, de a multiboot és egyéb okok miatt Legacy módban lettek telepítve az oprendszerek.
Azért természetesen köszönöm a kiigazítást.

[ Szerkesztve ]

(#7815) batagy válasza King Unique (#7814) üzenetére


batagy
őstag

Nálam se ment triviálisan a Windows + OpenSUSE Dual boot UEFI-ben. Többedszerre sikerült mire rájöttem mitől lett Legacy boot-os.

Itt található a tapasztalatom összefoglalása: Win + OpenSUSE Dual Boot UEFI Guide. Win8.1 és OpenSUSE 13.2 esetén ugyanez volt a szitu.

[ Szerkesztve ]

(#7816) King Unique válasza batagy (#7815) üzenetére


King Unique
titán

Nálam azon a gépen több Windows + Linux is van, szóval nem egyszerű. :D
A Secure Boot és társai is valóban bekavarhatnak. Bár én inkább Debian/Ubuntu | Arch alapú disztrókat használok, de ezt a PMBR megoldást még nem próbáltam, így kösz a leírást.

[ Szerkesztve ]

(#7817) batagy válasza King Unique (#7816) üzenetére


batagy
őstag

Igen a Win-es PMBR (Protective MBR) bug csak akkor jelentkezik ha GPT-vel lett installálva.

(#7818) Rocko66


Rocko66
aktív tag

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni:
Azt akarom kérdezni hogy a külső vinyót akartam bitlocker-el titkosítani és közbe ki lett kapcsolva és mostmár nem megy a meghajtó és néha bekapcsol de akkor azt kéri hogy formázzam meg az egészet. Meglehet menteni róla dolgokat vagy formázzam le és ami rajta volt annak annyi?

Van olyan program amivel vissza lehet hozni az eredeti állapotba,és megmenteni az adatokat?
Segítségeteket előre is köszönöm!

(#7819) Memora válasza liksoft (#7808) üzenetére


Memora
senior tag

Szia, azt honnan lehet tudni, hogy melyek azok az adatmentő programok, amelyek nem írnak a lemezre?
A Recuva-ról pl: véletlenül olvastam, hogy az ír is a keresés közben (?!). Lehet ezért állít vissza hibás fájlokat...

Fancy quote placeholder

(#7820) liksoft válasza Memora (#7819) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Legtöbbször a fizetősek, meg amelyek megkérdik, hova másoljanak.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7821) liksoft válasza Rocko66 (#7818) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szia!

Nem tudom, elvileg megszakíthatatlan lenne a folyamat. Így viszont....
Az a biztos, ha beszerzed ismét. Ilyennek ingyen senki nem ugrik neki, és kérdéses a kimenetele.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7822) Memora válasza liksoft (#7820) üzenetére


Memora
senior tag

A Recuva is megkérdi, hová másoljon, de ettől függetlenül hibás fájlokat hoz vissza. Pl: a King Unique által felsoroltak fizetősek, akkor azok biztonságosak, nem írnak keresés, vagy egyéb műveletek közben a vinyóra?
Pl: EaseUS, GDB, iCare? Ezeket épp most kezdem próbálgatni, mesterséges környezetben.

Fancy quote placeholder

(#7823) Josi válasza Memora (#7822) üzenetére


Josi
aktív tag

Ezek biztos nem irnak alapesetben a mentendő lemezre.

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#7824) Memora válasza Josi (#7823) üzenetére


Memora
senior tag

Ok, köszi, értem! Sajnos csak most lett időm végre foglalkozni a dologgal, már egy hónapja van kikapcsolva a vinyó, amelyről véletlenül töröltem a mappákat. Sajnos pont a Recuva volt az, amelyik a leginkább egyszerű és átlátható volt azok közül, amiket eddig kipróbáltam, csak hát hibás fájlokat hozott vissza :(((

Fancy quote placeholder

(#7825) Josi válasza Memora (#7824) üzenetére


Josi
aktív tag

Probáld a getdataback progit.
Elég jól lehet vele visszahozni a dolgokat.

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#7826) Memora válasza Josi (#7825) üzenetére


Memora
senior tag

Épp azt nézem, de totál áttekinthetetlen ez is, alapesetben csak fájlokra, fájltípusokra lehet keresni, holott nekem teljes mappaszerkezet kellene. Az is mintha véletlenszerű lenne, hogy melyik program látja a recycle.bin tartalmát. Totál fölösleges funkciók is vannak némelyikben, pl: keresés a NEM törlődött fájlok között...

Fancy quote placeholder

(#7827) Memora válasza Josi (#7825) üzenetére


Memora
senior tag

Beírom a keresőjébe a mappa nevét, amit töröltem 5 perccel ezelőtt, és nem talál SEMMIT, mert csak hülye fájl maszkolást lehet csinálni, normális keresést nem...A Recuva megtalálta a mappákat is rendesen, csak az meg visszahozni nem tudja hibátlanul :W
Manuálisan mondjuk megtalálható a törölt mappa, úgyhogy talán jó lesz azért...

Fancy quote placeholder

(#7828) Memora


Memora
senior tag

Közben kiderült, hogy 4GB méret felett egyik program sem fog fájlokat visszaállítani. De elvileg vannak olyanok, amik képesek rá.

Fancy quote placeholder

(#7829) Josi válasza Memora (#7828) üzenetére


Josi
aktív tag

Próbáld ki az új Getdataback programot: GetDataBack Simple.

''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon

(#7830) King Unique válasza Memora (#7828) üzenetére


King Unique
titán

Mármint melyikek, kétlem hogy a regisztrált (fizetős) verziókban ilyen korlát lenne? Az ingyenes változataik meg eleve csak keresni engednek, illetve max. 1/2 GB-ot adatot lementeni.

[ Szerkesztve ]

(#7831) Memora válasza King Unique (#7830) üzenetére


Memora
senior tag

Egyik sem mutat 4Gb feletti fájlokat (megmutatnia a free verzióknak is meg kéne, de "regisztrálás" után sem látnak semmit). Angol fórumokon is sokan így jártak. Most az R-studio fut éppen nálam, áll. ez segített visszahozni többeknek 20-30-40Gb méretű fájlokat is.
Ez a 4Gb korlát áll. a fájlrendszer működése miatt van, és valami régóta köztudott probléma, meg a lemeztöredezettséghez is van valami köze, de én ennyire nem értek hozzá.

Fancy quote placeholder

(#7832) Memora válasza Josi (#7829) üzenetére


Memora
senior tag

Az van fent, de sajnos mindegyik program csak ugyanazt látja. Majd egy deep scan-t megpróbálok még vele azért.

Fancy quote placeholder

(#7833) King Unique válasza Memora (#7831) üzenetére


King Unique
titán

Én legutóbb EaseUS-szal mentettem külső vinyóról adatokat, amin volt mindenféle méretű fájl, de nem emlékszek ilyen korlátra. Nálam amúgy NTFS fájlrendszerű volt és az említett 4 GB limitnél elsőre max. a FAT32 korlátja jutna eszembe.

[ Szerkesztve ]

(#7834) Memora válasza King Unique (#7833) üzenetére


Memora
senior tag

Én is kipróbáltam az EaseUS-t is, de az sem lát nagy fájlokat. Persze az én külső vinyóm is NTFS, ennek ellenére az R-studio mindenféle FAT directory entries-eket is lát:

Fancy quote placeholder

(#7835) King Unique válasza Memora (#7834) üzenetére


King Unique
titán

Utóbbi programot még nem használtam, így ahhoz nem tudok mit hozzáfűzni. Viszont nálam az EaseUS mutatta a teljes mappaszerkezetet, minden fájlt és úgy emlékszem voltak nagyobb ISO fájlok / HD filmek is. Mondjuk néhány fájl visszaállítás után 0 KB-os lett, de még így is kb. visszahozta csaknem mindet.

(#7836) Memora válasza King Unique (#7835) üzenetére


Memora
senior tag

A mappaszerkezeteket nekem is mutatja mindegyik program, csak épp pont a lényeg, a nagy file-ok hiányoznak, amelyek nélkül a többi csak e-szemét. A törlődött 1.3 TB-s mappából mindegyik program csak kb: 160 GB-ot lát. De deep scan-t még nem futtattam le.

[ Szerkesztve ]

Fancy quote placeholder

(#7837) King Unique válasza Memora (#7836) üzenetére


King Unique
titán

Hát nem tudom, de én végigszenvedtem EaseUS esetén a teljes scant, ami eltartott néhány óráig. + Aztán kb. megint ennyi az adatmentés, szóval elment rá ~ fél / egy napom. :D

(#7838) Memora válasza King Unique (#7837) üzenetére


Memora
senior tag

Nekem is lefutott végre a 20 órás (!) R-studio scann (valószínűleg deep-deep-deep), de úgy látszik, megérte: az összes nagy file-t látja (byte-ra pontosan), és hibátlanul le is menti a mappaszerkezettel együtt. :C
Szóval ez a program nekem nagyon bevált. Lehet egyébként hogy deep scan-nel a többi is megtalálta volna a nagy fájlokat is, de kipróbálni (érthető okokból :DDD ) már nincs kedvem.

[ Szerkesztve ]

Fancy quote placeholder

(#7839) Rocko66 válasza liksoft (#7821) üzenetére


Rocko66
aktív tag

Nincs hozzá semmilyen program?

(#7840) liksoft válasza Rocko66 (#7839) üzenetére


liksoft
Topikgazda

A titkosítás alapvetően azért titkosítás, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá. Az az eset pedig, hogy menet közben megszakadt, egy speciális eset. Vagyis ha esetleg nem került a lemezre a kulcs mert még nem ért véget a folyamat, esély sincs rá. Ha igen, akkor sem konzisztens a nyilvántartás, mert cache-ben tárolja a rendszer a sűrűn változó adatokat, nem írja ki minden pillanatban. Így ez egyedi eset. Speciel ilyenre tuti nem lesz konzervből bontható megoldás. Adatmentéses cégek esetleg eljátszadoznak vele, hiszen sérültként felfogható, de igencsak korlátozottak ott is az esélyek.

A titkosítás, TITKOSÍTÁS.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7841) haly


haly
őstag

Sziasztok!

Egy SSD és egy HDD van a gépben. A HDD 3 partícióra van osztva. Az egyik partíció formázva lett, azóta semmi nem lett rá írva. Megpróbáltam wondershare data recovery programmal visszahozni. Látszólag le is tudott mentemi mindent, de sajnos az összes fájl hibás. Egy kép sem jelenik meg, egy zenét sem tudok lejátszani.
Milyen programmal, hogyan tudnám rendesen visszamenteni az adataim? :F

Előzmények:
Az oka a dolognak elég komplikált. Vettem egy SSD-t miután beszereltem a gépbe, egyből raktam rá Windowst. Ekkor kihúztam a HDD-t. Miután visszadugtam, nem látta. Újratelepítettem, HDD-t bedugva hagytam ezúttal. Szépen ment is minden. A merevlemez eredetileg C partíciójáról elkezdtem minden számomra fontos adatot lementeni egy másik partíciójára. Ezt a mentést több lépésben kíséreltem meg. Egyszer az SSD-n lévő Windows alól, a másik részét pedig a HDD-n lévő Windows alól. Itt volt a bibi, ugyanis miután megint újratettem a rendszert (egyéb okok miatt...), és formáztam a HDD-n lévő C partíciót, indításkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mentett dolgaimnak csak töredéke van meg. Pontosabban az a része, amit az egyik Windows másolt, a másik Windows másolása nem történt meg (vagy nem látható :F ).
Gondoltam sebaj, volt a tarsolyomban egy fél éves mentés. Abból mentegettem ki mindent, viszont rájöttem, hogy az idő alatt is felhalmoztam számomra nagyon fontos fájlokat.
Ekkor kerestem programok után és a fent említett wondershare data recoveryt használtam, ez azonban nem tudta visszamenteni a fájlokat használható állapotban.

Kérném a segítségetek és előre is köszi! :R

(#7842) liksoft válasza haly (#7841) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Szia!

Feltételezem, hogy az adatok ott lehetnek, de nincs jogosultságod hozzá. Live Linux segíthet esetleg.

A mentő programot nem ismerem. Ez visszaállít, vagy másol? Ha másol, akkor a C-ről hova másoltál? Ugye nem a C-re? Hiszen akkor mentés közben felülírás történt, és nincs visszaút.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7843) haly válasza liksoft (#7842) üzenetére


haly
őstag

Természetesen nem a C-re, hanem egy másik partícióra másoltam.
És másol, nem visszaállít. Legalábbis én így értelmeztem. Egyáltalán nem értek ezekhez a programokhoz. :B
Nincs valami program Windowsra amivel vissza tudnám szerezni a fájlokat ép formában?

(#7844) liksoft válasza haly (#7843) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Két dolgot tudok elképzelni.

Vagy a partíció helyzete változott meg (1 szektor is elég), vagy titkosítás (saját tulajdonba vételkor) van az anyagon. A második esetben kell a kulcs hozzá.

De miért nem a másolatot próbálod meg elérni? Ahhoz lenne jó a Linux, vagy más adatmentő program. Ami ütőképes, mind fizetős.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7845) haly válasza liksoft (#7844) üzenetére


haly
őstag

Húha.
Hát egyrészt azért nem próbálkoztam azzal, mert arra a partícióra már bőven írtam. Szóval szerintem szinte biztos, hogy felülírta már azokat a fájlokat.
A partíció helyzete nem tudom, hogy megváltozott-e. Mármint én biztos, hogy nem változtattam rajta semmit. Igazából annyira nem is tudom mit értesz ez alatt, hogy őszinte legyek. :B :D
A titkosítást sem tudom, hogy mikor van, mikor nincs, vagy hogy hogyan működik.
Konyhanyelven ha eltudnád magyarázni, azt nagyon meghálálnám. :R
Elvileg fizetős volt ez a program is egyébként. Elvileg... (ha találok fellelhető helyen programot, akkor megpróbálom azzal, ha esetleg fizetős lenne, akkor is. Persze csak ha ajánlasz egyet.)

(#7846) King Unique válasza haly (#7845) üzenetére


King Unique
titán

Kb. ezek jöhetnek szóba. Valamint érdemes az itteni program promók topikba is alkalomadtán benézni, mert eddig a GDB kivételével mindnek volt ingyenes és teljes értékű promója. Most éppen az iCare-nek van [link]. :)

[ Szerkesztve ]

(#7847) liksoft válasza haly (#7845) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Get Data Back (feltesz majd kérdéseket, így jó ha felkészül rá a felhasználó). Az okosítottak között van romboló átiratú is, úgy hallottam.....

A mentendő partíció 1-2048 szektoros elmozdítása az eredeti pozícióból okozhat a tartalomban ode nem illő adatokat, így kezelhetetlenséget. Ezt az állapotot leginkább saját program futása után a találati adatok elemzésével szoktam megállapítani A GDB erre több variánst dob fel, hajrá, lehet próbálkozni.

Azon a partíción ahova másoltál, ha a jogosultság miatt nem látható az adat, nem írja felül a rendszer. Hiszen az MÁSÉ, nem piszkálható.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7848) haly válasza liksoft (#7847) üzenetére


haly
őstag

Elkezdtem vele a munkát.
Először a default beállításokat használtam, arra szinte semmi eredményt nem dobott, csak 9 db olyan fájlt, amit nem ismerek.
Most kipróbáltam a 3. opciót, azaz, hogy formáztam a lemezt.
Így most elkezdett keresni, dolgozik, ciripel a HDD. Kíváncsi leszek, hogy mire jutok. :K
Köszönöm az eddigi segítséget! :R

Szerk.:
Ez a silent opció mit takar?

[ Szerkesztve ]

(#7849) liksoft válasza haly (#7848) üzenetére


liksoft
Topikgazda

:B Nagyon régen használtam utoljára, nem tudom. (Van másik :B )

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#7850) haly válasza liksoft (#7849) üzenetére


haly
őstag

Juj de jó, működik!!! :C :C :C
Gyorsan megnéztem mindent, FLstudio felismert minden fájlt és a munkám is megmaradt!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Életmentő volt! :R
(bárcsak lehetne fórumon is pontokat osztogatni... :U )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.