Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7841) haly


haly
őstag

Sziasztok!

Egy SSD és egy HDD van a gépben. A HDD 3 partícióra van osztva. Az egyik partíció formázva lett, azóta semmi nem lett rá írva. Megpróbáltam wondershare data recovery programmal visszahozni. Látszólag le is tudott mentemi mindent, de sajnos az összes fájl hibás. Egy kép sem jelenik meg, egy zenét sem tudok lejátszani.
Milyen programmal, hogyan tudnám rendesen visszamenteni az adataim? :F

Előzmények:
Az oka a dolognak elég komplikált. Vettem egy SSD-t miután beszereltem a gépbe, egyből raktam rá Windowst. Ekkor kihúztam a HDD-t. Miután visszadugtam, nem látta. Újratelepítettem, HDD-t bedugva hagytam ezúttal. Szépen ment is minden. A merevlemez eredetileg C partíciójáról elkezdtem minden számomra fontos adatot lementeni egy másik partíciójára. Ezt a mentést több lépésben kíséreltem meg. Egyszer az SSD-n lévő Windows alól, a másik részét pedig a HDD-n lévő Windows alól. Itt volt a bibi, ugyanis miután megint újratettem a rendszert (egyéb okok miatt...), és formáztam a HDD-n lévő C partíciót, indításkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mentett dolgaimnak csak töredéke van meg. Pontosabban az a része, amit az egyik Windows másolt, a másik Windows másolása nem történt meg (vagy nem látható :F ).
Gondoltam sebaj, volt a tarsolyomban egy fél éves mentés. Abból mentegettem ki mindent, viszont rájöttem, hogy az idő alatt is felhalmoztam számomra nagyon fontos fájlokat.
Ekkor kerestem programok után és a fent említett wondershare data recoveryt használtam, ez azonban nem tudta visszamenteni a fájlokat használható állapotban.

Kérném a segítségetek és előre is köszi! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.