Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgergo76
tag
AIDA64 Extreme előfizetés 50% kedvezménnyel (1 licensz 3 gépre telepíthető):
AIDA64 Extreme
Kuponkód: BLACK2025 -
gézu
őstag
Az egyik legjobb, régi motoros a szakmában.
-
gézu
őstag
-
roseA580
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én már régen ezt csinálom, mivel a virtuális kártya ingyen van és bármikor "eldobhatom" és szintén ingyen kaphatok másikat.

-
evitiguF
senior tag
Ezzel óvatosan!
Nézzétek meg vétel után, hogy mit állít be automatikusan.
Én most futottam ezzel köröket, tavaly vettem, nem is aktiváltam, csak hozzádta a felhasználói fiókomhoz, ott viszont alapból éves fizetést állított be, így nemrég a teljes árat levette a számlámról.
Refund folyamatba belefértem, mert azonnal reklamáltam. De érdemes ezt csekkolni! -
UserX
addikt
BitDefender promo 4.699 HUF-tól:
Légyszíves ne kezdjetek el vitázni, hogy mennyire jó védelem ez a szoftver, van külön topic az antivírusokra! Köszönöm!
-
merqree
őstag
-
válasz
alratar
üzenetére
"A Chrome, de úgy általában minden böngésző alig titkosítja a fájlt ahova a jelszavakat jegyzi fel. Tehát kis túlzással, ha tudom hol van a file, egy notepaddal meg tudom nézni az összes passwordot."
Köszönöm a választ, de ezt kizártnak tartom. Biztos, hogy megfelelő pl. a chrome titkosítása, különben napi szinten jutnának ki jelszavak, és ettől hemzsegne a sajtó. És ilyen hírek nem nagyon vannak, pedig biztos, hogy a legtöbben a böngészők jelszókezelőit használják, szerintem milliárdnyi user. Valószínűleg a legtöbb illetéktelen hozzáférést a felhasználói fiók feltörésével tudják megvalósítani, ami általában user error. De ez a külső jelszókezelőkre ugyanúgy igaz lehet.
-
NF-
tag
Lehet local, csak mondjuk nehéz beállítani a vaultwarden docker containert pl. egy iphone-on. Ha pedig már egy selfhosted szerverre teszed, akkor már az nem lesz offline. Mindenképp kell valamilyen kapcsolat a szerver és a kliens közt.
Offline is működik a kliens.
Hogyan? Húzd ki az internetkábelt a gépedből vagy tedd a telefonodat airplane-be, és készíts egy új adatbázist bitwardenben. Működik? Nem. Csak a már előtte _online_ betöltött adatokat tudod offline megnézni. -
válasz
liszi70
üzenetére
A Chrome, de úgy általában minden böngésző alig titkosítja a fájlt ahova a jelszavakat jegyzi fel.
Tehát kis túlzással, ha tudom hol van a file, egy notepaddal meg tudom nézni az összes passwordot.Ellenben a jelszókezelők, általában választható mértékben (csuszkával tudod beállitan8i hány biuten) titkosítanak.
-
NF-
tag
válasz
merqree
üzenetére
Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Abból indultunk ki, hogy alratar azt írta, hogy azért jobb a sticky mint bármi más mert tud lokális szinkronizációt két eszköz közt, mindenféle szerver nélkül. Erre írtam, hogy akkor már legyen inkább a keepass, az legalább még opensource is. Ott minden adat nálad van. Hogy jön ehhez a bitwarden amit nem tudsz sem offline használni (és itt arra gondolok, hogy minden adat örökké lokálisan nálad marad, soha nem kerül fel sehova) , egyetlen eszköz használatakor (amikor nincs szükség szinkronizációra) is felkerül minden a szerverükre, és több eszköz közt sem tudsz megosztani/szinkronizálni semmit felhő nélkül?
-
merqree
őstag
-
-
k-dani
csendes tag
válasz
liszi70
üzenetére
Egy jelszókezelőben nem csak webes jelszavakat lehet tárolni (például PIN/PUK kódok, wifi jelszavak, kaputelefonkódok stb.). Én a teljesen ingyenes open source dolgokat jobban szeretem, nekem a KeePass + Syncthing mindenre elég (a mesterséges intelligencia meg bárkinek elmagyarázza, mit hogyan állítson be).
-
NF-
tag
válasz
merqree
üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Szerver nem csak akkor kell ha több eszközöd van és szinkronizálni akarod őket. Akkor is kell ha csak egy eszközön használod, mivel a szerveren tárolódik minden. Nem tudod standalone módban használni a klienseket. A kliens első indításakor megkérdezi, hogy milyen szervert akarsz használni: .com, .eu, selfhost.
-
merqree
őstag
-
Narxis
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Sync van a Bitwarden-nél is, nem tudom mi az a Wifi sync. Desktopon a bővítményt használom böngészőhöz, androidon pedig az appot. Az, hogy mit törnek manapság már a legtöbbnél mindegy mert maguk a fejlesztők se tudnak hozzáférni. Ezért van az, hogy ha elfelejted a mesterjelszót akkor elbúcsúzhatsz a jelszavaidtól de ha valakinek jobban bejön a sticky akkor egészségére. Nincs azzal se baj, én csak örülök, hogy találtam valami ingyeneset ami nekem elég.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Ha például a Bitwardenben rögzítesz egy jelszót, s ha a böngészőkhöz bővítményként telepíted, akkor mindegyik böngészőben be tudsz jelentkezni egy adott oldalra.
Ha androidra felrakod az appot, akkor a különböző böngészőknél hozzávérsz a jelszavakhoz, ill. az appok esetében is.
Én ebben látom előnyét. -
Ezek a jelszókezelők miben jobbak és/vagy megbízhatóbbak, mint például a chrome jelszókezelője?
-
Proton Pass-ra szavazok. Mindenre is van kliens, proton ergo nem él vissza és nem törték. Még.
-
-
rgqjx
aktív tag
A bitwardennél is lehet selfhost adatbázis.
-
Narxis
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én Sticky PP-ről váltottam még jó régen Roboform-ra és nemrég Roboform-ról Bitwarden ingyenes verzióra. Bárcsak hamarabb ismertem volna a Bitwarden-t mint a másik kettőt és nem költöttem volna feleslegesen ezekre pénzt mert azt amit az a kettő pénzért ad arra nekem az ingyenes Bitwarden bőven elég bár tervezem, hogy előfizetek a Bitwarden Premium-ra, hogy támogassam őket, asszem még olcsóbb is a Premium a másik kettőnél.
-
UserX
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia!
A Bitwardennel sajnos nincs tapasztalatom!
Kezdetektől a Sticky-t használom, korábban voltak promos, ingyenes akciók! Atomstabilan működik és még nem hallottam hírt affelől, hogy feltörték volna!Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
-
gézu
őstag
Valami készül a Macrium Reflect-nél, holnapra egy a Our biggest offer of the year is about to drop...tartalmú e-mail-t kaptam.
-
user12
őstag
https.hu - nál Black friday egyes Bitdefender termékekre
Bitdefender Antivirus Plus 1 gép / 1 év - 5.993 Ft helyett 3.296 Ft
Bitdefender Total Security 5 gép/1 év - 13.792 Ft helyett 7.586 Ft
Bitdefender Family Pack 15 gép / 1 év - 21.154 Ft helyett 11.635 Ft -
Golden9
veterán
ScreenCamera Studio 4.4.4.40 - GiveawayOfTheDay
-
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Mennyi volt? Most már 1290.
-
lomposfarkas
tag
A Skysafari 7 plus le van értékelve, de lehet hogy már csak 5 percig, mert agyament módot, pár naponta rángatják le-fel az áraikat:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simulationcurriculum.skysafari7plus -
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Azt nem tudhatod. Nem csak a felvétel közben van írás a lemezre. Lehet timeshift, vagy bármilyen rendszerfolyamat. A Windows-sem csak akkor ír a lemezre, ha odamásolsz egy fájlt.
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az, hogy áramszünetkör megborul a fájlrendszer az nem a merevlemez hibás szektorához köthető hiba. Egyik fájlrendszer sem szereti, ha írás közben kirántják alóla a talajt. Tedd szünetmentesre ha ennyire zavaró, és rendszeres az áramszünet.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ezt passzolom, nem tudom, hogy az ingyenes változat miben különbözik a fizetős változat ingyenes próbaverziójától

-
Atomantiii
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az enterprise változat próbaverziójával próbáltam, de nem tudom mennyire hihetek neki, hogy azt mondja, hogy minden szektor rendben van.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az ingyenes arra nem jó.
A fizetős professional edition már jó
-
Atomantiii
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez a Niubis cucc mennyire ajánlott merevlemez tesztelésére? Csináltam vele egy felület tesztet azt mondta minden szektor jó. Ennek ellenére áramszünet után mégis behal a merevlemez a beltérin, újabb formázás után megint jó. Nem kéne ezt csinálnia.
-
válasz
roseA580
üzenetére
USB-n keresztül csatlakoztatott SSD/HDD klónozása eléggé rizikós
Nekem is hol sikerül, hol nem
A Niubi Partition Editort használom, ha rendes SATA portokra vannak csatlakoztatva a meghajtók, akkor a siker 100 %-os, USB portba dugott külső meghajtók esetében viszont még nem jöttem rá a biztos megoldásra
-
roseA580
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Azért a klónozásnál vigyázz vele!
Nekem bootolhatatlanná tette a PC-met, pedig csak egy USB-s Seagate HDD-t klónoztam vele a SATA5 porton levő üres HDD-re!
És persze a klónozás sem sikerült a végén.
Maradt a szokásos TC-s filemásolás, természetesen format után.
Milyen jogon nyúlt egyáltalán hozzá a rendszerindító SPCC M.2 PCIe SSD-mhez!
-
Golden9
veterán
iFinD Data Recovery 9.11.2 - GiveawayOfTheDay
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Basszus, nekem már nem jön be az oldal...
-
csibe1
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszönöm!

-
-
Atilla001
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
ez jobb mint a MiniTools vagy egyéb partisün társai?
-
Mikemend
senior tag
Jelzem, hogy tegnap óta az Affinity ingyenes lett, és egy programban egyesült a három termék. Canva profillal lehet letölteni.
-
SharewareOnSale
Macrorit Partition Expert Pro
Terms and Conditions
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
No free tech support
You must redeem the license key before this offer has ended
May not be resold -
Golden9
veterán
GiMeSpace KMShare 1.2.5 - SharewareOnSale
-
Golden9
veterán
PDF Text OCR Xtractor 3.2.2.20 - SharewareOnSale
-
Golden9
veterán
Magic Data Recovery Pro 3.9.714 - SharewareOnSale
-
FireFox1996
addikt
Norton Family hivatalosan jelenleg 30eur/év. Lehet ennél kedvezményesebben hozzá jutni?
Vagy van ennél jobb? Szülői felügyelet érdekelne. -
NF-
tag
Affinity Designer/Photo/Illustrator ingyenes iPadre
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Épp ez a lényeg, hogy nem vagy köteles ismeretlen szerverre menteni, tarthatod otthon a 4 fal között a jelszavaidat. Offline is működik a kliens.