Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22015) TommyGun válasza Ijk (#22011) üzenetére


TommyGun
őstag

Bocs de ez badarság, én úgy gondolom hogy a fociban is van valamilyen dopping, de jóval enyhébb mint PL a kerékpárosoknál, futóknál. A fociban nem hiszem hogy számít hogy fél másodpercel gyorsabban futsz mint nélküle. Aláírom, ahhoz hogy 10-12 kilómétereket fussanak ahhoz kell valami de azt is tegyük hozzá hogy manaspág a focistáknak olyan lábuk van mint Boltnak. De a fociban ügyesség kell, koordináció, ész, reflex, egyensúly érzék, labdaérzék ésatöbbi, ezeken lehet javítani de hogy Torghelléből a legkinifonlutabb szupermenképzős dopping se tudna NB1-re méltó játékost faragni arra az életemet is rátenném....
Ehhez tehetség kell, míg egy futósporthoz vagy bicajhoz ennyi mindenre biztos vagyok benne hogy nem kell...(nem lenézésből de a komolyabb csapatsportok és főleg amit lasztival játszanak szerintem ahhoz kell a legtöbb tehetség)

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.