Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Persze naponként egyszer keres magának, de általában nem magyar idő szerint, hajnalban, amikor itt indul a nap.
Pl most is van egy frissítés:
[ Szerkesztve ]
-
válasz
GoodSpeed #18 üzenetére
Google Play: lehet erre azt mondani,hogy frissítés-fetisizmus, de első alkalommal amikor reggel kezembe kerülnek a mobilok, első, hogy frissítést kerestetek velük,mert jó úgy indulni a napnak ha a legfrissebb verzióval van ellátva.
Nálam már x ideje magától megteszi ezt a Play. Nagyon ritkán szoktam frissítéseket keresni. -
Pontosan. Persze van, hogy futárszolgálat emailben és Viberen is jelez, de az SMS app alap!
Google Play: lehet erre azt mondani,hogy frissítés-fetisizmus, de első alkalommal amikor reggel kezembe kerülnek a mobilok, első, hogy frissítést kerestetek velük,mert jó úgy indulni a napnak ha a legfrissebb verzióval van ellátva. Persze korlátlan mobilinternetem van, de ez akkor is régi berögzöttség. -
movax
őstag
"Messages app, ki a franc használ még smst?"
Naponta többször banki visszajelzések, futárcégek üzenetei, mobilszolgáltató üzenetei, buszjegyvásárlási visszajelzés, biztonsági kódok, időpontfoglalások visszajelzései stb . hajjaj, de még mennyi minden folyik sms-ben.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Oké, de pl itt a képeken alul tök felesleges dolgok is vannak. Messages app, ki a franc használ még smst? Camera app, kétszer megnyomod a bekapcsoló gombot, indul a kamera. Play áruház is minek oda? Ha félóránként telepít valamit az ember, akkor elhiszem, hogy nagyon kell, de egyébként minek? Óra, aksi kijelző widget is halál felesleges, ott van az állapotsávban. Ez az elrendezés, így ebben a formában pont a hatékonyságot csökkenti...
-
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Samsungon eddig csak az első asztal Widgetjei látszódtak:
Ott most q Nova-t kezdem belakni. 🤣 -
-
icemad
nagyúr
Az miért nem jó, ha felhúzod az ujjad, bejön az alkalmazás menü, felül keresés, 2-3 karakter után ott van amit keresel. Meg csinálsz egy kedvencek mappát, amiben a tényleg hasznos cuccok vannak.
Ez az asztalra mindent begórok dolog nekem totál káosz. -
ncc1701
veterán
Motorolámon kapásból ezt állítottam be. Nem tudtam, h ez egy extra, nekem alap, h ennyi ikont ki lehet tenni.
-
A54-en Novában is átméretezi a Widgeteket 9x5-nél:
De ott utólag van mód korrigálásra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Az első képen 6x5 az elrendezés, a másodikon 9x5. 30%-al több ikon fér el. Gyári launchert nagyon régen láttam már, hihetetlen ez az újdonság. Novánál 12x12 a maximális rácsméret (utóbbinál nem árt egy nagyító, de a lehetőség adott), természetesen szabadon állítható a függőleges/vízszintes sor/oszlop szám.
-
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Ezt a két hsz-t láttam korábban a témában:
https://prohardver.hu/tema/poco_x6_pro_otos_ala/hsz_1591-1591.html
https://prohardver.hu/tema/poco_x6_pro_otos_ala/hsz_1621-1621.html[ Szerkesztve ]
-
Értem és érzem a problémádat ami egyébként nekem is a problémám arról van szó hogy valóban nagyon sok applikációt használok de ha megnézed, ebből legalább három a képernyőn olyan amiket a legszívesebben nem is használnék de rá vagyok kényszerítve ezek a Penny a Tesco és a Lidl, ez kapásból 3, és mind a hármat napiszinten használom, mert kuponok segítségével és úgy egyébként is le lehet velük faragni az árból.
Aztán ott vannak a navigációs applikációk elsődlegesen a google mapset használom másodlagosan fent van még a waze és a mapmyride , az elektromos rolleriaimhez négy applikáció tartozik legkevesebb, ebből kettő gyári. A HyperOS 2.0 érkezése előtt a gmail, és a youtube stúdió is a google mappában volt rendszeresítve, most már legalább ezeket ki tudtam tenni az asztalra. Látható az is hogy még így sem férnek el külön-külön ben az asztalon a közösségi applikációim valamint a streaming alkalmazások sem, pedig főleg az előbbit szintén napi szinten használom. Nagyon nagyon régen mondhatom most már 2016 körül illetve 2012 és 16 között még általában az volt a gyakorlat hogy az ilyen applikációk mint a táblagépeimnek az asztalán voltak sőt pedagóg az ipad-nél 2018 és 2021 között is ez volt a bevett gyakorlat. Persze táblagépen egy csomó olyan applikáció nem került installálása mint amilyen a bevásárlóközpontok vagy a bankok applikációi. Utóbbi róla jut eszembe hogy nekem a két bankai applikáció az egyik a cib banké a másik az otp egyáltalán nincs ennek a pokol x6 pro 5g-én telepítve azért mert ezeknek a sajátossága hogy egyszerre csak egy készüléken ység lehetnek aktiválva ez pedig esetemben a knoxáltal ában védett samsung galaxy a54-re korlátozódik.
Bocsi az esetleges elírásokért de ezúttal a google billentyűzetének diktáltam a szöveget. -
-
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Van opció maradni a régi elrendezéshez hasonlóan is. Ami itt nekem fura, hogy zsugorítja a widgeteket is, jól látható ez a Samsung Galaxy Buds FE widgetet az A54-es verzió és a POCO által megnyirbált verziót összevetve.
-
BoB
veterán
-
-
BoB
veterán
Csak én nem látom hogy Itt most mit is kell látni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az android 15-tel együtt megjelent a HyperOS 2 is. Bár az Android 15 számomra az eddigi talán legkevesebb hasznos...
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...