-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #196221 üzenetére
már vagy 10-15 éve nem láttam itthon amstel-t
pedig leginkább a jó lager-eket szeretem... ettől a szétkomlózott vonaltól gyorsan be tudok sokallni... az a jó sör nekem, amit szépen eliszogatok akár délutántól-estig és a 6. doboz is ugyanúgy jól esik... mindenféle ipa-ból meg 2 doboz után már karácsonyfa szagút böfögök
keresem én is itthon mindig az amstel-t, de sehol nincs... a másik legnagyobb bánatom a stella, amit már kb 2008 óta a borsodi főz (addig import volt) és egy hányadék lett... az volt 2001ben az első sör, ami igazán megízlett: szóbeli érettségi után majd meg rohadtam a buszon, olyan meleg volt... első utam a kocsmába vitt, ott fater kérdezte, hogy mi volt: "nem kellet semmiből újat húznom, valószínű megvan minden" ...akkor mit iszok? ...úgy éreztem, hogy jól esne valamiféle sör, de akkor már legyen minőségi, drága... stella lett
(gyorsan kedvencemmé vált és ha több volt a pénz, akkor azt ittam... csak hát utánacsóró főiskolásként 2 stella árából kijött 3-4 üveg olcsóbb sör, ami már iható volt)
...aztán most nyáron grado-ban körbejártunk pár boltot, hogy "miből mi a választék" ...és ott volt a stella, nagy "imported" felirattal... és nem ám 0,5ös üvegben, hanem 0,66-ban
olaszéknál csomó sörnél a 0,66-0,75-1,0-s üveg megy... be is vásároltam, behűtöttem, este megbontottam egyet és 22 év után is azonnal felismertem az illatát
íze se változott semmit... csak azt bánom, hogy nem raktuk plafonig ilyennel a zafirát
...de majd jövőre (amstelt is kerestem célzottan minden üzletben és azt náluk se találtam)
dreher pedig így nézett ki: ahhoz képest, hogy ezek viszonylag kommersz nagyüzemi sörök, magasan verik az egész hazai palettát
leginkább olasz sörökből vásároltunk be itthonra: 5-6 márkát és egyes márkákból több típust... nem tudnék olyat említeni, amiből ne esne jól egy újabb üveggel
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest